Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem se pobavila
Jen počkej až přijde období vzdoru, naučí se mluvit a bude mluvit, mluvit a zase mluvit…to budeš chtít mrsknout sebou a nejlépe vystřelit se třeba na Mars ![]()
@Virginia píše:
Schválně jsem to celý přečetla, nikdo tu netvrdí, že mu nervy neujely.Si pamatuju jedno fest ujetí, když mi pubescent vysvětloval po třetí čtyřce z němčiny, že on ale opravdu pomoc nepotřebuje, ani doučování, že to zvládá bez problémů. A na mou poslední otázku: Ty si opravdu myslíš, že nepotřebješ pomoc? Odpověděl bezelstně: Ne, já to všechno umím, doprovozeno zpruzeným ksichtem. No ten ji chytl!! Hubu měl červenou ještě za tři hodiny. A to jsem mírný člověk a děti netluču.
Já to sem vložila čistě pro pobavení, v originále se to týká masturbace
. Dobrej pubescent
![]()
@jalemina píše:
máš pravdu… zlatý příkrmyKdyž to naše „prase“ píše úkol, tak bych ho zaškrtila hned když to vidím. Se divim že mu pančelka dává max 2 a nebo jen napíše : " Járo umíš lépe." nebo " odbyté"
pak se mě ještě ptá kolik je třeba 7+6, poté co spočítal že 6+6=12
Já ho to nutím spočítat a on mi do vočí tvrdí, že to neví
![]()
jak říkám.. zlatý batole a příkrmy
Zabít to nemůžu, sem se s tím 9 měsíců tahala, pár let už to piplám…
![]()
![]()
![]()
![]()
prachů už to stálo
rozumím ti
![]()
@jalemina píše:
ty navenek klidné mají tik v oku a tahaj za sebou nohu
Nebo snídají a večeří hrst prášků ![]()
@jalemina píše:
máš pravdu… zlatý příkrmyKdyž to naše „prase“ píše úkol, tak bych ho zaškrtila hned když to vidím. Se divim že mu pančelka dává max 2 a nebo jen napíše : " Járo umíš lépe." nebo " odbyté"
pak se mě ještě ptá kolik je třeba 7+6, poté co spočítal že 6+6=12
Já ho to nutím spočítat a on mi do vočí tvrdí, že to neví
![]()
jak říkám.. zlatý batole a příkrmy
Zabít to nemůžu, sem se s tím 9 měsíců tahala, pár let už to piplám…
![]()
![]()
![]()
![]()
@Lili píše:
Pockej jak budes mrskat vsim moznym pri psani ukolu![]()
@jalemina píše:
Zabít to nemůžu, sem se s tím 9 měsíců tahala, pár let už to piplám…![]()
![]()
![]()
![]()
A proto porod tak bolí. Protože kdyby nebolel vůbec, nebyl by problém zkoušet rodit další a další, dokud by jsme nebyli spokojené ![]()
Mě tekly nervy akorát první pulrok u prvního dítěte, které celou noc vstávalo po 2 hodinách a 2 hodiny trvalo, než usnula.. krmení mě nevytočí ![]()
U nás při tom psaní pomáhá říct, že může jít i bez úkolu.
Mi nevadí, pokud jim to nejde, courají se s tím a tak, udělám si kafe a relaxuju.
Vadí mi, když se vztekají, nechtějí pracovat a myslí si, že se to nějak vyřeší samo. Potom jim v klidu řeknu, ať si sbalí aktovku, do sešitu že jim napíšu pro paní učitelku, že úkol nechtěli napsat a je to. Oni si to hned rozmyslí, jestli budou nebo nebudou psát.
Poznámka na závěr: je nutné mít slušně vychované cílevědomé a pečlivé děti jako já
, jsou určitě i jedinci, kteří by byli rádi, že mají od úkolů pokoj.
@t-jani krása ![]()
Malej se taky dokáže ještě dneska takhle zřídit, když udělám těstoviny-ty miluje.
Nu což, mám pračku ![]()
To jste neviděly, kolik špaget bylo v bryndáku, ještěže má korýtko ![]()
@Virginia doufám, že nechytnou morálku po mě. Úkoly šli těžce mimo mně. Neměla jsem ani snahu si je dělat o přestávce před hodinou s tím, že jsem to zapomněla dát podepsat
Prostě na úkoly totální netáhlo a nikdo mě nedonutil ![]()