Jsem matka zamazaná jako prase, nervy s příkrmem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
7.10.13 14:16

Klídek, bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

:palec: já tím ještě nemrskla ale kolikrát už mi tečou nervy. Jenže u nás už jí sám, a když mu to chci dávat tak nejí vůbec takže po jídle je to vytřít elou kuchyň vykoupat dítě odblivajzovat židličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Bylo to v plastové misce :oops: :oops: tak jsem pak jen utřela tu mrkev odevšad jak se to rozplizlo a bylo. A hned se mi udělalo líp :oops:

• Citovat
  • Upravit
74217
@Anonymní píše:
Musím si zanadávat… Boha jeho.
Já chytla takový nerv při krmení naši půlroční cácory příkrmem…
Pořád mi do toho hrabe, je od toho zliskaná všude, všechno zamazané.
jsem tou miskou švihla o zem a odešla, nebo by mě trefil šlak!!!P. S: jindy se snažím být shovívavá, ale dneska mi ruply nervy :cert: Máte to někdy taky tak?

to se stává bude líp, mám doma 5,5 měs. taky takového hraboše co hrabe do misky, on jí hezky, ale taky musí máchat rukama, krmím ho v autosedačce, jediné co ti můžu poradit, že u nás funguje, jsem levačka tak krmím levou rukou, takže si misku pložím na židličku na levou stranu a jednou rukou krmím a nabírám a druhou před malým držím nějakou hrací hračku od Fisher price (má hrací knížku nebo to cd) a během jídla to pořád dokola zapínám, toho zabaví, aby šmátral rukama po tom a nehrabal mi na lžičku, tak to zkus třeba to pomůže i u vás :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Takové nervičky už teď a jen kvůli krmení? V tom případě se obrň do budoucna opravdu velkou dávkou trpělivosti :) a antidepresiv :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716

@jalemina :mrgreen: Tak takhle vybavená nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.10.13 14:17

Hm, tak jestli ti tak tecou nervy u 6mesicni, ktera jeste nevi, co dela, tak te chci videt s rocni, ktera to jidlo cilene rozhazuje, vyleza ze zidlicky, cpe si lzicku za tricko atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

Dokud jsi nešvihla tou miskou dítě, je to v normě  :lol:.

• Citovat
  • Upravit
9006

Zakladatelko - setri nervy bude daleko hůůůůůr co bych dala za to kdyby mi „jen“ patlali mrkev v misce :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.10.13 14:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem jednou ten příkrm v afektu snědla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

Precti si previtem snadno a rychle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017

U půlročního jsem toto neřešila :mrgreen: První příkrmy byly všude, malý je prskal, takže jsme se po nakrmení oba převlékali :lol:

Jinak teď chce malý jíst sám a to je teprve lahůdka. Zrovna dneska jsem si říkala, že bych mu nejradši to jídla dala do vany a rovnou sprchovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

Jooo ja se nadelam blbosti v afektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.10.13 14:19

@Berousik zajimavá představa, mrskat prsem :D
Jinak v půl roce jsem byla ještě odolná. Horší to začalo být kolem roku. No a teď? Snídá s klidem anglického lorda, bez ohledu na to, že někteří z nás musí být v práci na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24178
7.10.13 14:19

Musím říct, že já většinou misku položím na stůl a končím jídlo. Na zem jsem si misku ještě dobrovolně nehodila - ne protože bych byla tak klidná, ale představa, že to pak budu muset uklidit, mě dostatečně motivovala tu misku dát jinam.

Jinak miska mi skončila na zemi několikrát, ale vždy vyražená dítětem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí