Jsem na miminku závislá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
27.9.12 13:51

Taky máme předčasně narozenou dceru, byla první, takže šok, nějak jsme na tuhle variantu nebyli připravení. Ale já osobně to vidím jinak…naopak se mi hrozně moc líbí, když vidím, jak se manžel má k dětem, že si od mala k nim buduje krásný vztah. Jasně, že na začátku neuměl přebalovat, oblékat mimi…ale ukázala jsem mu to a nebyl problém. Oni jsou mužský mnohem schopnější než si my ženský myslíme :D Myslím si, že tvůj partner by měl mít k miminku úplně stejné možnosti přístupu jako ty…však je jeho otec. A je přece úžasný, že se o malýho chce postarat! Je jasný, že máš o miminko strach, ale postupně bys měla na sobě pracovat, časem se děťátko začne osamostatňovat, chce zkoumat svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.9.12 23:23
@kote111 píše:
Narodilo se nám před pěti měsíci předčasně miminko. A já ho stále nechci nikomu dát byť i jen na hodinku na hlídání a to ani vlastnímu otci. Když ho má někdo u sebe, tak mám furt pocit, abych je hlídala, jestli náhodou nedělají něco špatně. Příjdu si už na mimču jak závislák a nechci ho spustit z očí. Je to normální?

No tak minimálně ten tatínek by měl mít stejný práva a „přístup“ ke svýmu dítěti jako maminka - je to rodič… zkus to ze začátku přes toho taťku..
Babičky a spol ..no já jsem taky do roka neměla potřebu nějak dávat děti hlídat nebo „půjčovat“ to bych řekla, že je podle toho jak Ti je to přirozený ..jen za toho tátu se teda přimlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí