Jsem otcem dítěte nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
10.6.12 19:29
@Kaatia píše:
Jestli jim pořád stojí za prdelí nebo jim pořád volá a kontroluje - to moc úspěšnej podnikatel nebude, protože to si pak může jejich pozice vykonávat sám.

Tady bych si dovolila odporovat. Bohužel musíš stát pořád někomu za prdelí, jinak Ti to tam zaměstnanci rozkradou. To mi věř. Musí mít pocit, že je pořád vidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

áá, pán má hospodu :roll: No to určitě vyžaduje kontroly každý den telefonem minimálně :lol: Mě by zajímalo jestli se blbem člověk rodí nebo se jím stává :think:

Příspěvek upraven 10.06.12 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427

Nech jí žít…
nech jí at si najde tatínka,co je vezme na výlet,na dovolenou aspoň na 10 dní a at je s ní a prckem proto,že je má rád oba dva.....
dej jí volnost.....s tebou by se holka stejně asi zbláznila…
V 60 si vzpomeň až budeš kdesi na Mauriciu ležet sám,že někde je syn nebo dcerka se kterou si mohl prožít život---a dalo by ti to jistě víc než nějaká hospoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.6.12 19:32
@Kallkapa píše:
Tady bych si dovolila odporovat. Bohužel musíš stát pořád někomu za prdelí, jinak Ti to tam zaměstnanci rozkradou. To mi věř. Musí mít pocit, že je pořád vidíš..

Mám kamaráda co má hospodu, jezdí s rodinou na 14 dní k moři :think:

Chápu, že než se hospoda rozjede tak to chce velké úsilí, ale když to tedy šlape tak na to mám lidi kterým věřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 19:32

Ne byli jsme v Chorvatsku, na Mauricius se chci podívat! Já dělám provozního, o víkendech číšníka, jezdím a zařizuji akce, musím přebírat od dodavatelů, objednávat, počítat inventury, výplaty, naceňovat akce, po nocích zkoušet sestavovat tabule, … Přítelkyně měla brigádu v hospodě také, ale v jiné a když přišla o předchozí zeptala se mě, zda by si nemohla vydělat u mě a já řekl, že na to přistoupit nemůžu, protože nechci aby pracovala pro mě a tak hledala jinde. Rozešli jsme se kvůli tomu, že mi řekla, že doufá, že si uvědomím, co to znamená být s někým a milovat jej. Dříve jsem pro ní jezdil do školy, ale to tam bydlela a jeden den tam a za 2 zpátky pro ní.

• Citovat
  • Upravit
195
10.6.12 19:33
@Kallkapa píše:

Myslím to tak, že pokud je on ten, kdo za ně řeší problémy a starosti, tak má zaměstnance na prd a hlavně je nikdy nevychová k tomu, aby něco řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
10.6.12 19:34

Promin provozáků znám hodně ale to co popisuješ je fakt směšný a doufám,že tohle celý je vtip,který pobaví hodně lidí..pokud ne tak panebože vyhledej odbornou pomoc.. jdu za svým milujícím manželem a dítětem páč z tohohle se mi chce :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.6.12 19:35
@Anonymní píše:
Ne byli jsme v Chorvatsku, na Mauricius se chci podívat! Já dělám provozního, o víkendech číšníka, jezdím a zařizuji akce, musím přebírat od dodavatelů, objednávat, počítat inventury, výplaty, naceňovat akce, po nocích zkoušet sestavovat tabule, … Přítelkyně měla brigádu v hospodě také, ale v jiné a když přišla o předchozí zeptala se mě, zda by si nemohla vydělat u mě a já řekl, že na to přistoupit nemůžu, protože nechci aby pracovala pro mě a tak hledala jinde. Rozešli jsme se kvůli tomu, že mi řekla, že doufá, že si uvědomím, co to znamená být s někým a milovat jej. Dříve jsem pro ní jezdil do školy, ale to tam bydlela a jeden den tam a za 2 zpátky pro ní.

No, tak jestli ti byla práce víc už před tím tak se jí nedivím, práce je určitě důležitá ale zkust taky žít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.6.12 19:37

Tak já si myslím, že zas není potřeba nějak shazovat zakladatelovu práci či zpochybňovat jeho úspěšnost. Je zcela evidentní, že on nevidí, že jako partner je tak trochu noční můra a že co se týká práce, má docela velký problém, který by určitě měl řešit. A to je asi to, co bych mu poradila. Workoholiků je plno a stejně tak je plno těch, co si myslí, že jsou absolutně nepostradatelní.
V každém případě doufám, že o to miminko bude materiálně postaráno dobře, i když Tvá (rozumná) partnerka říká, že od Tebe nic nechce. Ale ať má to Tvé nasazení alespoň nějaký smysl ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
10.6.12 19:37

Tak po přečtení celé diskuze si myslím, že tohle je sranda a zakladatel se jen baví a schválně píše příspěvky, které nás nadzvednou ze židle… jelikož tohle snad nemůže být myšleno ani vážně, zvlášt ta jeho obhajoba, jak se snažil a nevděčné přítelkyni to nestačí :D jako jet k moři na 3 dny, to je fakt terno, mrcha, jaktože jí to nestačilo… a přitom s ní byl denně půl hodiny, taky to mohlo být jen pět minut že (jen na rychlovku :) )
Opravdu si myslím, že se někdo v neděli nudí (zvlášt když je venku škaredě).

Pokud ne a je to pravda, tak v tom případě musím říct, že zakladatel je magor a měl by se léčit, jelikož má vymytý mozek, když neví, co je v životě důležité… Jednou jsem četla krásný článek, zaměstnance vymění v práci klidně ze dne na den, i když se zdá nenahraditelný jakkoliv, ale rodina mu zůstane, pokud ovšem nějakou má… ta tvá hospoda nemusí fungovat věčně a pak zůstaneš sám a dobře ti tak!!

Přítelkyni přeji (pokud existuje, fakt nevěřím, že tohle je pravdivý příběh), at ti nenaletí a k tobě se určitě nevrací, najde vhodnějšího tatínka a každopádně i když ho nenajde hned, bude jí lepší samotné s dítětem než s takovým otcem, který si myslí, že to co dělá je v pořádku a ona je divná, že si toho neváží :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
10.6.12 19:41
@Anonymní píše:
Ne byli jsme v Chorvatsku, na Mauricius se chci podívat! Já dělám provozního, o víkendech číšníka, jezdím a zařizuji akce, musím přebírat od dodavatelů, objednávat, počítat inventury, výplaty, naceňovat akce, po nocích zkoušet sestavovat tabule, … Přítelkyně měla brigádu v hospodě také, ale v jiné a když přišla o předchozí zeptala se mě, zda by si nemohla vydělat u mě a já řekl, že na to přistoupit nemůžu, protože nechci aby pracovala pro mě a tak hledala jinde. Rozešli jsme se kvůli tomu, že mi řekla, že doufá, že si uvědomím, co to znamená být s někým a milovat jej. Dříve jsem pro ní jezdil do školy, ale to tam bydlela a jeden den tam a za 2 zpátky pro ní.

Sorry, nevěřím, že provozní by musel být až tak moc vytíženej… já čekala, že jsi kdovíjaký manažer… objednávat, dělat výplaty, přebírat zboží snad můžou i zaměstnanci ne? Pokud musíš dělat vše, tak jsi workoholik, zblázníš se z toho a to že pak skončíš na psychině bude to nejlepší, co tě může pak potkat… ale beztak si myslím, že kecáš..... podle té vytíženosti bys musel být generální ředitel nadnárodní společnosti ale ne jen provozní v hospodě, sorry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
10.6.12 19:42
@LN13 píše:
Promin provozáků znám hodně ale to co popisuješ je fakt směšný a doufám,že tohle celý je vtip,který pobaví hodně lidí..pokud ne tak panebože vyhledej odbornou pomoc.. jdu za svým milujícím manželem a dítětem páč z tohohle se mi chce :pocitac: :zed: :zed: :zed:

Já myslím, že tohle je vtip… snad nikdo není tak blbej, že si myslí, že půl hodiny denně na přítelkyni je normální (plus ty další věci co psal jakože na svou obhajobu)… a pokud je fakt někdo tak blbej, tak jsem ráda, že ho neznám, protože to mi hlava fakt nebere… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 19:42

Opravdu je vše pravdivé. Vidím, že jsem asi velký hajzl, ale nemáte pro to co dělám zřejmě pochopení!

• Citovat
  • Upravit
12743
10.6.12 19:45
@Anonymní píše:
Opravdu je vše pravdivé. Vidím, že jsem asi velký hajzl, ale nemáte pro to co dělám zřejmě pochopení!

nemáme zřejmě pochopení že se máš stát otcem ale chováš se jak děcko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.6.12 19:45
@Anonymní píše:
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky