Jsem otcem dítěte nebo ne?

Anonymní
10.6.12 17:08

Jsem otcem dítěte nebo ne?

Dobrý den,
zřejmě je hloupé, že se na vás obrací muž, ale velmi mě tíží jedna situace. S přítelkyní jsme se rozešli v prosinci okolo 13. a ona v únoru zjistila, že je těhotná a s těhotenství už nejde nic udělat (prý normálně menstruovala). Vím, že menstruovala před naším rozchodem 24. 11. ale další věc co vím, že po našem rozchodu podlehla svému kamarádovi (prý jen 1× a to jen při působení alkoholu). Miloval jsem jí ještě dlouhou dobu po našem rozchodu, ale nikdy jsem za ní nepřišel, abych jí to pověděl. Nepolezu nikomu do zelí (podle jejích slov spolu nechodili, jen se mu svěřovala) i když říká, že jsem měl přijít, že mě stále miluje jen čekala na nějaký impuls z mé strany. Je pravda, že ona mi svojí lásku dokazovala a dokazuje. Úlet si kamarádem si velmi vyčítá, ale ten už nevymaže. Když přišla s tím, že je těhotná věděl jsem, že se chci věnovat své práci, ale nevím jak se k ní mám chovat (vrátit se × nevrátit se) a zda co se ve mě odehrává je normální. Nejprve, jsem o dítěti nechtěl ani slyšet, pak jsem jí pohladil, dal pusu, začal líbat, pohladil jsem jí i bříško a zeptal se zda kope, ale při poslední návštěvě jsme se pohádali a já jí řekl, že jediné co proti ní stojí je moje práce a ona mi řekla, že by ráda do konce roku věděla, zda se chci vrátit a nebo ne. Vím, že můžu být potencionální otec, ona tvrdí, že po mě nic nechce, jen abych si vše uvědomil a vrátil se. Velmi se mi to motá v hlavě, je poučená ze své chyby a lásku mi dává velmi najevo, ale prostě nevím co a jak dál!
Děkuji za názory

Prosím poraďte mi co k ní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.6.12 17:15

Kdy jste spolu měli naposled sex, kdy měla zhruba sex s tím úletem a jak moc je dle ultrazvuku těhotná?
Ultrazvuk dokáže celkem přesně určit stáří plodu, s přesností zhruba na 6dnů.

Pokud by dle utz byla třeba 15+3 (tj. 15týdnů a 3dny), tak plod je starý 13týdnů a 3dny, +-6dnů. Takže k početí na tomto příkladu došlo před 13 týdny atd. A pak už stačí jen počítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.6.12 17:16

Az tricet procent muzu ma doma kukacku. Nekteri to vedi a neresi to. Jsou radi ze maji mimi. Jestli s ni chces byt a mas to miminko rad, tak to neres a ud jeho tatinkem!! Dite potrebuje tatu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
10.6.12 17:18

Otcem byt můžeš a nemusíš, to asi vis. Vis, na tohle ti nikdo neodpovi, ty musíš vědět, co k ni cítíš, jaka je. Třeba te opravdu moc miluje a chce te zpet. Ale je taky mozne, že se chce vrátit kvůli diteti. Byt tebou, promluvim si s ni, sám poznáš, co máš udělat. Přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.6.12 17:21

Tento příspěvek už tu byl, skoro na chlup stejný :zed:
A jestli si otcem nebo ne, zjistíš, až ti partnerka porodí, tak si nech udělat testy otcovství, tady ti to nikdo nezjistí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 17:21

Poslední sex jsme měli 10. 12. (jako pár) pak jsme se spolu ještě několikrát vyspali, ale vždy s ochranou. Když přišla s tím, že je těhotná bylo to 23. 2. a prý to bylo 13+2 - nerozumím těm počtům. Co vím, rodit by měla na konci letních prázdnin

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
10.6.12 17:22

Souhlasím s Gladys. Já bych si s ní promluvila,každý dělá přece chyby.Není zrovna nejlepší nechat ženskou s dítětem. Postavila bych se k tomu jako chlap.Záleží to jen a jen na tobě. Existují i testy otcovství,takže bys pravdu dřív nebo později stejně zjistil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 17:26

miska09 - No nevím zda mě opravdu miluje. Tvrdí, že ano! Každý den mi píše. Ráno na dobrý den, večer na dobrou noc. Ptá se co práce, jak se mám, zda nepřijedu a v každém telefonu, mi řekne několikrát, že mě miluje. Tvrdit to může, ale zda to tak opravdu cítí je druhá věc!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 17:32

@Lindsay15 - Já jsem jí k tomu řekl, že chci být sám a že co proti ní stojí je moje práce! Své jsem jí k tomu řekl a ona mi odpověděla, že mě miluje a počká, že by ráda do konce roku věděla, zda se vrátím a nebo ne a že ví, když řeknu NE, tak na mě bude stejně čekat. Jsme oba mladí mě je 23 a jí bude 21. Spolu jsme byli 1,5 roku. Na začátku našeho vztahu jsme řešili problém s pozitivním testem, ale byl to planý poplach, byla raději u doktora.

• Citovat
  • Upravit
6263
10.6.12 17:33

Anonymni vis kdy, alespon zhruba, se stal ten ulet s kamaradem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
10.6.12 17:34
@Anonymní píše:
@Lindsay15 - Já jsem jí k tomu řekl, že chci být sám a že co proti ní stojí je moje práce! Své jsem jí k tomu řekl a ona mi odpověděla, že mě miluje a počká, že by ráda do konce roku věděla, zda se vrátím a nebo ne a že ví, když řeknu NE, tak na mě bude stejně čekat. Jsme oba mladí mě je 23 a jí bude 21. Spolu jsme byli 1,5 roku. Na začátku našeho vztahu jsme řešili problém s pozitivním testem, ale byl to planý poplach, byla raději u doktora.

Pokud o tebe jeví takovýhle očividný zájem,tak tě asi ráda má,ne?Věk tu vůbec nehraje roli.Jde tu o to,že dítě potřebuje tátu ať si říká kdo chce co chce.Tak bys to měl vzít zodpovědně.

• Citovat
  • Upravit
1800
10.6.12 17:35

diskuze o ničem :roll:

Příspěvek upraven 10.06.12 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8686
10.6.12 17:36

Tak podle těch údajů, co jsi zadal, by jsi otcem měl být ty, teď jde o to, kdy došlo k tomu úletu s kamarádem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 17:37

Ahoj, i když je to hnusný a bolí to, tak jsem přesvědčená, že takovou chybu může člověk udělat, i když miluje a pokud to z ní stále cítíš, tak jí dej druhou šanci. O tom jestli je dítě tvé nebo ne-to je vec druhá. Treba s kamarádem použila kondom. Nevíš? Držím ti palce…

• Citovat
  • Upravit
1212
10.6.12 17:38

Anonymní, co znamená to jediné, co proti ní stojí, je moje práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí