Jsem pořád nervní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
30.9.13 12:35

@kytkass Zatni zuby a vydrž! Je to jen životní etapa, která je časově ohraničená. Máš toho moc, ale bude líp. Dopíšeš práci, odevzdáš a obhájíš. Dítě ti povyroste a bude s ním víc řeč. Chlap najde práci a budete víc v pohodě. Je toho teď na tebe moc, ale bude líp. Neděje se nic, co by časem nepominulo. Takže: vyděržaj pianěr, vyděržaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.9.13 12:45

Ahojky-nato podráždění, vzteklost, výbušnost-začni brát magnézium. Stoprocentně ti chybí, jseš pernamentně v celodením zápřahu-kolem dítěte, škola, domácnos-manžel. Tadíž hodně ve stresu. A stresem se odborává magnézko z těla pryč. Znám to z vlastní zkušenosti. A o ostatním píšeš sama-víš sama, co by jsi měla změnit. viz. neumyté vlasy, chození v teplákách. atd…prostě o sebe více pečuj i přes velký nedostatek času věnovat se sama sobě.
Chlapi mají pocit, že jsou středobodem vesmíru. A mají rádi, když se o ně pečuje.
Takže ikdyž tu péči kolem něj budeš flákat, tak ten chlap to nesmí poznat a musí mít pořád ten pocit, že je o něj pečováno. Na vztahu se musí stále pracovat-nic nejede samo ani ze setrvačnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
30.9.13 13:19

Jak píšou holky, magne B6,holčina ho bere na zklidnění před spaním a já zobu s ní, po meduňce taky usínám.

• Citovat
  • Upravit
750
30.9.13 13:19

Ja jsem nasla duvod podrazdeni a s tim se snazim bojovat, protoze to odnasely deti :nevim: a denne se to snazim rozdychavat, aby mne chlap jednou nekopl do zadku. U mne je to babka, denne mi pripravi peklo a pak to odnaseli vsichni kolem.
Dodelej bakalarku a vypust, vse nejde v zivote delat na silu. A ja nechci, aby mne deti vnimaly jako nestastnou a nervozni mamu. :nevim:
A o tom magnezku uvazuji taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast