Jsem ta špatná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
5.5.26 16:41
@Lily-of-the-valley píše: Více

protoze AI prispevku je tu ted milion :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.5.26 17:12
@arinecka píše: Více

Ty prece nebyly dulezity, jak sama psala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13920
5.5.26 17:27
@Grety píše: Více

Me se z toho kroutí i prsty u nohou, jak blbě se mi to čte, a proste si myslim, ze to muze byt komplet vymyšlené.
Ale zas nechapu motivaci, pověsit úvodní příspěvek a pak uz nereagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
5.5.26 17:30

@Lily-of-the-valley mne je to v diskuzich taky neprijemne. Stejne tak nektere novinove clanky se kvuli tomu vubec nedaji cist. Ale budem si nejspis muset zvyknout. A to obecne proti AI nic nemam a sama ji pouzivam. Jen tady si chce clovek pokecat s clovekem no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
5.5.26 21:26

Dobrý den,

prosím zakladatelku o vysvětlení, je Váš příběh pravdivý? Psala ho AI? V deníčcích je užití umělé inteligence povolené, respektujeme, že ne každý je slohově zdatný natolik, aby byl schopný příběh hezky naformulovat, ale v diskuzích to povolené není a zavání to trollingem. Prosím o vysvětlení, pokud k němu nedojde, může být Vaše diskuze uzamčena a Vám odepřed přístup na web pro podezření z trollingu.

Děkuji a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
6.5.26 06:44
@Anonymní píše: Více

Jsi mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
6.5.26 07:09

A kde byli tvoji rodiče, když jsi z mimina padala na hubu a na všechno jsi byla sama? Normálně děláš drama z nesmyslu. @arinecka myslím si, že je to ona, s těmi milióny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
6.5.26 07:51
@inkakřivák píše: Více

Takže opět Troll, ta začala pak ke konci diskuze psát že to bylo vymyšlené, a admin jí tuším zablokoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová