Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
14.1.05 09:01

Ahojky Marketo,
je mi to opravdu moc líto, ale když si otěhotněla, tak to znamená, že to jde a dřív či později to doopravdy vyjde. Ale malinkou naději ještě určitě máš i když nemá cenu se na ní upínat, abys nebyla ještě víc sklamaná.
Z vlastní zkušenosti. Po opoždění MS jsem si udělala test, byl negativní a pak prisla menstruace. Odjeli jsme na dovolenou. Po navratu jsem si udělala test a // !!! Dle UZ jsem zjistila, že jsem byla těhotná již před MS a mimi mělo velkou chuť žít, tak se nám před 6 a půl měsíci narodil Davídek.
Nezoufej, ono to jednou určitě přijde!!!!
Meduleinky a Davídek 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.1.05 09:28

Ahoj Markéto,
neustále jsem vyhlíželaTvoji odpo a moc mě mrzí, že je taková, jaká je.
Ale nezoufej, toto se tady přihodlo spoustě holek včetně mě. Musíme to brát pozitivně (vždyť to bývalo mohlo dopadnout i hůř) a hlavní je, že nemusíme na nic čekat a vesele se snažit dál. Přeji Ti brzké // i všem ostatním snažilkám.
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.1.05 12:34

Ahojky Markét, i já se připojuju a držím palce do dalších pokusů. Opravdu si z toho nic nedělej, takhle brzo se to stává spoustě holek, ale většina to ani nezjistí. A když se Vám „to“ podařilo tak rychle, tak to určitě vyjde brzo znova. Hodně štěstí.
Peťule a mrňous 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.05 13:28

ahoj Markéto, je mi lto, že to tak dopadlo…:(
ale je pravda, jak tady už někdo psal, že se člověk nemá moc radovat dopředu. MUDr.Koucký na www.porodnice.cz dokonce tvrdí, že se potratí až 80% vzniklých těhotenství, protože prostě není něco v pořádku, tak to příroda stornuje. Drtivá většina z toho čísla se potratí normálně s menstruací nebo jakoby opožděná MS, takže žena ani nic neví. Já vím je to těžké, člověk je zvědavý, já byla úplně stejná, ale je lepší počkat pár dnů po vynechání MS a pak si teprve dělat testy. A i když ti těhu doktor potvrdí i na UZV, ještě není vyhráno minimálně do 12 tt. Někdo má zamlklé těhu i po této hranici, ale nechci tě strašit. A také těch případů je víc, než jen potrat s krvácením, zamlklý potrat. Taky se může utvořit tzv. mola, nebo třeba opldbněné vajíčko v děloze skutečně je, ale vůbec se tam neuchytí, atd atd, je toho celá řada. Ale tím se nezabývej, já všechny informace v počátku těhu studovala jako blázen, i tyto negativní a pak mě to stresovalo. Takže užívej kyselinu listovou, ať máš pěkně vystlanou dělohu a moc na to nemysli, resp. mysli pozitivně! :-)
Kristýna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.05 17:54

Ahoj holky,
díky, že jste mě trochu podpořily. Ze začátku jsem z toho byla úplně na nervy, ale říkala jsem si, že příroda ví co děla. Jen si říkám, že je s podivem, že je nás na světě tolik, když je to otěhotnění tak složité… :? No, já už se teď budu snažit k tomu přistupovat trochu normálněji a nebýt tak posedlá, protože pak to dopadá tak, jak to dopadá. Věřím, že jednou se to určitě podaří (a snad ne jen jednou :D ), času mám na to ještě dost.
Markéta

• Citovat
  • Upravit
876
15.1.05 15:02

Ahoj holky,
chtěla jsem se ještě zeptat, jaké máte zkušenosti s BT? Já jsem si o tom četla nějaký článek na rodina.cz a tam bylo, že v případě potratu má teplota klesnout pod čáru, stejně tak před menstruací. No, mě teplota teda pořád moc neklesla, je na 36,8 (tu pomyslnou čáru mám na 36,6). Tak jsem myslela, že jsem to třeba ustála a nepotratila, tak jsem si dělala TT a nic. Tak nevím. DOufám že ta teplota klesne co nejdřív, ať mám normální cyklus a můžem se dál vesele snažit. Když neklesne, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.13 11:04

Ahoj, chci se zeptat můžu být těhotná? Beru prášky Lunafem uz 4 roky a uprostred platicka sem mela 1 den hnede spineni a uz 2 dny je mi nevolno+tlak v podprisku, nechut k jidlu-ke vsemu mam odpor.dnes sem byla u doktora ale ta mi nic nenasla, ale do menstruace mi chybi 8 dni, je mozne ze jeste na UV nic nenasla?? Dekuji za odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.1.13 11:06
@Katuškaaaa píše:
Ahoj, chci se zeptat můžu být těhotná? Beru prášky Lunafem uz 4 roky a uprostred platicka sem mela 1 den hnede spineni a uz 2 dny je mi nevolno+tlak v podprisku, nechut k jidlu-ke vsemu mam odpor.dnes sem byla u doktora ale ta mi nic nenasla, ale do menstruace mi chybi 8 dni, je mozne ze jeste na UV nic nenasla?? Dekuji za odpoved :hug:

Pokud máš 8 dní do MS, tak jsi nejspíš těsně po ovu, takže by nic vidět nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.1.13 11:12

@Katuškaaaa pokud máš 8dní do MS, tak na UTZ nic vidět nebude :think: počkej ještě pár dní a udělej si test ;) Hele a nemohlo to špinění být ovulací a to necutenství taky tak??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.13 11:18

Atominnka:
to asi ne, tohle se mi stalo uplne poprve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.1.13 11:31

Ahoj holky, před 14 dny jsem měla zpoždění měsíčků cca. 5 dní a vyšel mi pozitivní test(slabá čárka), ale pak jsem to dostala, ale byl průběh úplně jiný než mám normálně (první den jsem silně krvácela, druhý den jen dopoledne, třetí den nic a pak jsem ještě krvácela čtvrtý den ráno a pak nic). Poté jsem si pro jistotu uděla test znova a byl negativní. Jenže mi bylo blbě dál tak jsem udělala testy po dvou dnech znova a projistotu dva různé mamatest a unimark, oba dva mi ukázaly slabou čárku, ovšem dva dny na to mi zas mamatest vyšel negativní tak jsem to vzdala, ale dneska mi to nedalo a udělala jsem si test znovu - pořád nic a najednou se objevila silnější čárka než kdy doteď, jenže pak zmizela, tak nevím. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.1.13 11:43

@Katuškaaaa mš se stalo před pár dny úplně to stejný (beru Microgynon), takový lehky špinění,.. taky cca uprostřed cyklu :-O Nevolnost, jak ranní tak i večer, mě provází denodenně a ty příznaky. No asi mi hrabe z toho, jak bych to těhotenství chtěla :think: :nevim: už se těším, až přestanu za týden brát HA :hug: zkus test po ms, taky zkusím test za pár dnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.13 11:48

Michaela13:
No uvidime :) moc ti preju aby ti to vyslo…ja prave taky tolik priznaku ale porad si rikam ze to nic nebude ze sem naivka :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.1.13 14:14

@scia Co si myslím? že bys měla jít k dr, abys měla jistotu ;) do dělohy ti tady nikdo neuvidí

@Katuškaaaa Hele, tak u mě se minulý cyklus ta ovulace taky projevila poprvé tak, že jsem ji poznala.. vše je jednou poprvé.. Ale samozřejmě to tak být nemusí, je to jen jedna z možností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.13 14:18

@atominnka :
a taky ta nevolnost, nechutenstvi, tlaky v podbrisku atd?? mozna plasim ale mam ztoho fakt strach, na dite nejsem pripravena

Příspěvek upraven 21.01.13 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky