Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katuškaaaa Kolik ti je? U mě se projevuje pícháním na jedné straně podbřišku a pak bolestí celkého podbřišku, podrážděností a veeeelkou chutí na sex
Ale to má každý jinak ![]()
@atominnka :
pichalo me v prave strane a pak to preskocilo na levou a ted mam TLAK a ne bolest v celem podbrisku a je mi 20
@Katuškaaaa to by mohlo být… ale s jistotou to nevím, to asi nikdo… jak jsem psala, počkej pár dní a udělej test ![]()
@Katuškaaaa Je to dost dobře možné… myslím, že by viděla něco kolem tok 5.týdne, což znamená 1týden po zmeškání MS.. a to by viděla jen malou tečku.
no skusim udelat za ten tyden testik a uvidim
moc dekuji za reakce ![]()
Ahoj holky mam prosbu, chtela bych se zeptat dnes jsem začala citit jak kdyby kopance.. po chvilce to přejde ale kdyz jsi zatlačím na bříško tak zase citim neco jak kdyby mě kopal male už jsem jendou byla tehulka mam roční holčičku.. takže mam bricho ješte dost velke tak nepoznam moc rozdíl a neberu antinu.. :/ tak se docela bojím jestli nejsem tehu.. mesíčky jsem mela pravidelne.. ale pak s přítelem nam to asi to uletlo ale nejsme si jisti…
prosím poradte zitra si asi pujdu pro test.. ![]()
To může být jen střevní peristaltika. Taky jsem to měla- po prvním porodu jsem to mnohem víc vnímala a taky se lekla, co to je ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam prosbu, chtela bych se zeptat dnes jsem začala citit jak kdyby kopance.. po chvilce to přejde ale kdyz jsi zatlačím na bříško tak zase citim neco jak kdyby mě kopal male už jsem jendou byla tehulka mam roční holčičku.. takže mam bricho ješte dost velke tak nepoznam moc rozdíl a neberu antinu.. :/ tak se docela bojím jestli nejsem tehu.. mesíčky jsem mela pravidelne.. ale pak s přítelem nam to asi to uletlo ale nejsme si jisti…prosím poradte zitra si asi pujdu pro test..
A co jako pozname?
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam prosbu, chtela bych se zeptat dnes jsem začala citit jak kdyby kopance.. po chvilce to přejde ale kdyz jsi zatlačím na bříško tak zase citim neco jak kdyby mě kopal male už jsem jendou byla tehulka mam roční holčičku.. takže mam bricho ješte dost velke tak nepoznam moc rozdíl a neberu antinu.. :/ tak se docela bojím jestli nejsem tehu.. mesíčky jsem mela pravidelne.. ale pak s přítelem nam to asi to uletlo ale nejsme si jisti…prosím poradte zitra si asi pujdu pro test..
ty si nejsi jistá a my to máme vědět?
udělej si test, nebo jdi k doktorovi. Nevím, co chceš slyšet
tedy číst.. a jestli nechceš dítko, tak používejte ochranu ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
A co jako pozname?
Ty snad nemáš věštecký schopnosti?
Přece nebude čekat do zítřka, až si udělá ten test, nee ![]()
Ulétly vám včely? ![]()
Jako když nebereš antikoncepci a souložíš bez jiné ochrany, těhotná být samozřejmě můžeš. To ti tady nikdo nevyvěští, dojdi si na gyndu ![]()
Antinu brat nemužu
a kondom používame. prominte že jsem otravovala.
@Anonymní píše:
Streva, tep bricha…jako zena co ma uz jedno tehotenstvi za sebou, snad vis kdy se objevuji prvni pohyby a kdy se jedna o neco jineho.
Ale pokud bys byla v uz tak pokrocilem stadiu tehotenstvi, tak je lepsi dr nez emimino
![]()
@Anonymní píše:
prosím poradte zitra si asi pujdu pro test..
Co chceš poradit?