Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
7.2.14 20:33

@LadyLada já to občas cítím i teď, 14 měsíců po porodu, už ne tak intenzivně a hlavně vím, že to jsou střeva, ale poprvé mě to teda pořádně vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 20:44

@rerere To se nedivím, že tě to vyděsilo. Moje tělo se od těhotenství chová úplně jinak něž do té doby, takže mě kolikrát také něco vyděsí, ale tohle se mi zrovna nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.14 21:54

Ahojda devcata.Mam dotaz. Sice uz jedno ditko mam ale znate to kazde tehu je jine…Dnes je to treti den co se nedostavila ms.Boli me prsa hlavne leve a i na dotek i kdyz jsem v klidu. Obcas to pres den prejde ale zase se to vrati.Dnes rano jsem mela ciry hlen ktery po utreni se mi namotal VYSLOVENE kolem dlane :jazyk: :oops: (pardon) ale je to tak.Nezapachal.Test jsem si delala rano a nic :(.Picha me v podbrisku az do pipiny a pak to prejde a podbrisek jakoby tlaci ( neco jako pred ms ale ta zatim nikde).Nejsem si jista zda by se mohlo jednat o tehu nebo nee. Velice dekuji za vase odpovedi :kytka: :lol: Luca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.2.14 21:57

@youki Kolik dní máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.14 22:03

@LadyLada ahojky zatim ctvrty den takze zase nechci plasit. zarazi mi ty prsa na ktere od prvniho porodu netrpim a ten hlen co me dnes „svazal“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.14 22:33

Uf ted koukam na ty prispevky 8o a prosim nechci po nikom aby mi rekl ano jsi nebo ne nejsi tehu.Jde mi jen o nazor na mnou popsane priznaky ktere u me nejsou obvykle.Tak jen jestli nema nektera z vas podobne zkusenosti ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.14 10:14

Ahoj youki hele já si myslim že těhotna byt mužeš. Mě se na testíku ukázal pouze duch a to jsem měla 14 dní zpoždění, a do tý doby na testíku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.14 11:38

@Kyli ahojky no uvidim. pockam do pristiho tydne. Zatim mam stale takove projevy jako na ms ale porad nic.Do stredy pockam a pak budu testit. U maleho my carka vylezla na testiku po desetidennim vynechani a jiz jsem byla 6tydnu tehu.Ale vis jak kazde tehu je jine.Jak jsem pisala u prvniho jsem jeste krvacela ale je pravda ze vzdy s desetidennim zpozdenim.No jak riksm uvidime a doufam ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.14 13:47

Držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.14 14:13

@Kyli :kytka: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.2.14 18:31

Můžu být těhotná?

Dobrý den, snad mi někdo poradí. S přítelem se snažíme o mimčo 3 měsíce. Zatím to nevyšlo a teď si nejsem jistá. Každý měsíc mám menstruaci pravidelnou, hodně silnou cca 7 dní i se špiněním. Tento měsíc jsem ale dostala menstruaci o 5 dní dříve a jen slabou 2 dny a třetí den jen pár kapiček-večer už jen špinění. Do toho bolesti hlavy, únava, večerní průjem a dvakrát mi bylo na zvracení odpoledne a jednou bolest žaludku. Prsa nejsou nijak citlivější. Může se jednat o těhotenství? Test jsem si nedělala, nechci být zklamaná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.14 19:03

Ahoj lilink já si myslím že to určitě muže být těhotenství. Každá to máme jinak ty příznaky. Já bych ještě tak týden počkala a když se nebude nic dít tak zkusit testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.2.14 09:10
@Kyli píše:
Ahoj lilink já si myslím že to určitě muže být těhotenství. Každá to máme jinak ty příznaky. Já bych ještě tak týden počkala a když se nebude nic dít tak zkusit testík.

Tak držte palečky, aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky