Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A., jsi těhotná, běž si koupit test a pak k dr pro potvrzení
B., nejsi těhotná, pro jistotu si kup test a pokud mimi neplánuješ, tak nějaká antikoncepce by nebyla od věci
C., Musela bych si už hlavu ukroutit ač se mě to netýká, ale to je opravdu taková doba, že se na netu ptáme na každý prd? Že se tady člověk-byť „anonymně“ odkope absolutně do naha? Že potřebuje vědět DNES, v tuto hodinu, jestli má v bříšku mimi a stejně si asi zítra koupí test, ale ženský tady to určitě poznají…
Omlouvám se, že jsem se musela ozvat zrovna tady, není to osobní proti tomuto konkrétnímu dotazu, ale proti dotazům tohoto tipu.
Jakože mám pocit, že se vracíme někam zpět, že mezi námi je čím dál víc nesvéprávných bez vlastního myšlení. Zajímalo by mě, jaká by byla úmrtnost v případě absolutního celosvětového několikaletého výpadku internetu
![]()
Kopance? to uz bys mela peknyho rizka v brise
mozne to samozrejme je, udelej si test.. ale nezlobi te spis streva? to jsou taky pekne kopance ![]()
@Halamka píše:
A., jsi těhotná, běž si koupit test a pak k dr pro potvrzeníB., nejsi těhotná, pro jistotu si kup test a pokud mimi neplánuješ, tak nějaká antikoncepce by nebyla od věci
C., Musela bych si už hlavu ukroutit ač se mě to netýká, ale to je opravdu taková doba, že se na netu ptáme na každý prd? Že se tady člověk-byť „anonymně“ odkope absolutně do naha? Že potřebuje vědět DNES, v tuto hodinu, jestli má v bříšku mimi a stejně si asi zítra koupí test, ale ženský tady to určitě poznají…
Omlouvám se, že jsem se musela ozvat zrovna tady, není to osobní proti tomuto konkrétnímu dotazu, ale proti dotazům tohoto tipu.
Jakože mám pocit, že se vracíme někam zpět, že mezi námi je čím dál víc nesvéprávných bez vlastního myšlení. Zajímalo by mě, jaká by byla úmrtnost v případě absolutního celosvětového několikaletého výpadku internetu![]()
![]()
@Halamka píše:
A., jsi těhotná, běž si koupit test a pak k dr pro potvrzeníB., nejsi těhotná, pro jistotu si kup test a pokud mimi neplánuješ, tak nějaká antikoncepce by nebyla od věci
Jakože mám pocit, že se vracíme někam zpět, že mezi námi je čím dál víc nesvéprávných bez vlastního myšlení. Zajímalo by mě, jaká by byla úmrtnost v případě absolutního celosvětového několikaletého výpadku internetu![]()
![]()
No a? Tak se zeptala. Kde kdo se tu ptá na kde co. Nikdo vás přece nenutí reagovat.
Ad zakladatelka: Můžeš být těhotná. Pokud by to byly pohyby tak 16-20 týden. Také by mě to nenapadlo, kdybych měla pravidelnou MS, proto se ani nedivím tvému znepokojení.
@LadyLada Pokud je zrovna v téhle chvíli tak znepokojená, ještě najde nějakou otevřenou lékárnu. Tady to skutečně nikdo vědět nemůže.
@Halamka myslim, ze by stacilo na mesic vypnout emimino… chaos a nevedomost
![]()
plne blazince ![]()
@hanka.br. No tak si o tom chce popovídat - a co má být? Obávám se, že odpověď tu nikdo nezná na víc než 50% dotazů/diskusí a přesto všichni vesele diskutují. Ad test: každý nebydlí ve velkém městě a nemá možnosti, aby běžel s ročním dítětem v osm večer shánět test.
No to bys byla už tak v 16. týdnu ne? Pohyby jsou cítit později, to už bys poznala i dle jiných příznaků. Jinak já po porodu taky občas cítím něco jako pohyby, ale to jsou střeva.
@Halamka … Zajímalo by mě, jaká by byla úmrtnost v případě absolutního celosvětového několikaletého výpadku internetu![]()
![]()
Pàr dní by stačilo ![]()
Ach jo…půl roku po porodu jsem taky začala cítit,,pohyby" a viděla, jak se mi hýbe břicho-jako když jsem poprvé cítila větší kopance od malého. Celá vyděšená, že už jsem aspoň v 17.tt, což jsem absolutně nemohla pochopit, jsem letěla pro těhot. test a světe div se-byl negativní. Cítila jsem prostě, jak se mi hýbou střeva. To se vám, dokonalým, co všechno víte a znáte, nestalo? Vám se to vlastně ani stát nemohlo, že, když jste celý dny na emiminu a všechno víte a všechno znáte.
kopance mívám taky.. zkus espumisan nebo fenyklovej čaj a pak ucítí ty tvoje kopance určitě i „manža“ nebo „přítulek!“ já jdu radši pryč…
@hanka.br. A proč ne?
@rerere Náhodou to dává smysl. Mě se to teda nědělo, ale když uvážím, že se těhotenstvím střeva v břišní dutině přeskládají, aby se tam vešlo miminko, tak se také někdy musí vrátit ![]()