Jsem těhotná nebo to bude něco jiného?

Anonymní
18.5.20 00:22

Jsem tehotna nebo to bude něco jiného?

Zdravím vás jsem tu nová a dnes je to můj první příspěvek. Potřebuji poradit teď je to 2 měsíc co jsem nedostala menstruaci pořád mě bolí břicho a občas mám i křeče v podbřišku a je mi na zvraceni takže to jsou příznaky že bych byla těhotná jenže dělala jsem si už několik testů a jsou negativní já už mám dvě děti kluka 2roky a 7 měsíců a teď holku 7 mesicu ( ano jsou brzo po sobě) jenže když jsem čekala první dítě bylo to úplně stejné ani jeden test mi nevyšel pozitivně dokonce jsem si ho tenkrát dělala rano než jsem šla na gyn. a už jsem byla v 9 TT. Má některá zkušenosti? Jsem objednaná ale je to až za 3 týdny bojím se aby nebylo pozdě na další dítě se necítím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
18.5.20 05:46

Ještě jsem se nesetkala s ženou, která by byla v tak pokročilém stádiu těhotenství a měla negativní TT. Dle mě těhotná nebudes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.5.20 06:26
@Anonymní píše:
Zdravím vás jsem tu nová a dnes je to můj první příspěvek. Potřebuji poradit teď je to 2 měsíc co jsem nedostala menstruaci pořád mě bolí břicho a občas mám i křeče v podbřišku a je mi na zvraceni takže to jsou příznaky že bych byla těhotná jenže dělala jsem si už několik testů a jsou negativní já už mám dvě děti kluka 2roky a 7 měsíců a teď holku 7 mesicu ( ano jsou brzo po sobě) jenže když jsem čekala první dítě bylo to úplně stejné ani jeden test mi nevyšel pozitivně dokonce jsem si ho tenkrát dělala rano než jsem šla na gyn. a už jsem byla v 9 TT. Má některá zkušenosti? Jsem objednaná ale je to až za 3 týdny bojím se aby nebylo pozdě na další dítě se necítím

Zkusila bych se objednat na dřív. A jestli jsi zase v tom, po porodu bych se opravdu začala věnovar tomu, abych nalezla optimální antikoncepci. Jinak taky neznám nikoho, kdo by neměl pozitivní test, když je těhotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
18.5.20 06:56

Neznám nikoho kdo by měl negativní test a byl těhotný. Ptala sem se na to kdysi gynekologa a ani on za svou 40 letou praxi žádnou takovou ženu neviděl. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.20 01:59
@Berry77
@Berry77 píše:
To je hezká pohádka, co tam máš dál?

Není to žádná pohádka mě se to stalo chtěla jsem poradit kvočno

• Citovat
  • Upravit
17
19.5.20 02:02

@Russet nemůžu brát antikoncepci kvůli jiným zdravotním problémům ale napadlo mě že půjdu na pohotovost jakože mě bolí břicho a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
19.5.20 07:31

A tebe nenapadlo že tyhle příznaky můžou znamenat nějaký zdravotní problém? Pokud bych to už 2 měsíce nedostala a měla test negativní už jsem dávno na prohlídce, tak nevím na co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.20 08:14
@Kiresha16 píše:
@Russet nemůžu brát antikoncepci kvůli jiným zdravotním problémům ale napadlo mě že půjdu na pohotovost jakože mě bolí břicho a uvidíme

Existuje i bariérová antikoncepce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
19.5.20 10:31

Ale může být s negativním testem těhotná nebyla by první ani poslední, které se to stalo. Napřed si o tom něco zjistěte a pak se do někoho navazejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
19.5.20 10:33
@Anonymní píše:
@Berry77Není to žádná pohádka mě se to stalo chtěla jsem poradit kvočno

Zkusila bych se preobjednat na gynde dřív. Pokud by to nešlo tak na pohotovost. Ale taky to může být nějaká hormonální odchylka proč jste to nedostala. Držím pěsti ať je to podle vasich představ. Dejte pak vědět jak jste dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.5.20 10:34
@Džejý píše:
Ale může být s negativním testem těhotná nebyla by první ani poslední, které se to stalo. Napřed si o tom něco zjistěte a pak se do někoho navazejte.

souhlasím, také znám jednu paní, která to tak měla. ;)

• Citovat
  • Upravit
4752
19.5.20 19:46

@Berry77 tak je vidět, že jste opravdu nic nezjistila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
19.5.20 20:40

@Berry77 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vy jste fakt hotová. Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
19.5.20 20:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
20.5.20 07:19
@Berry77 píše:
hotová jsi ty, já se ptala na věrohodné zdroje, ne na plky anonymů na emiminu :lol:

Přesně tak. Prostě kecy na netu (já, sousedka, kamarádka) to tak měla neberu. To si může z prstu vycucat každý. Ať dá odkaz na verohodny zdroj téhle nesmyslné informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí