Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@letníček No, takže čůrat chodím stále. Občas mě píchne ve vaječníku, častěji v pravém. Citím tlak jakoby pod pupíkem, ne bolest, jen tlak. Teď se mi objevil bílý vodnatý výtok. Ráno jsem dávala kočce nažrat a natáhlo mě to. Taky mě ráno bolela hlava. MS stále nemám.. Těhotná nejsem, včerejší test byl negativní. Pořád nevím, co mi je ale hlavně, že mám antibiotika. To je fakt naprd - kdybych aspoň věděla, co mi je, když nemám v těle žádnou infekci.
@kopretina90 píše:
@letníček No, takže čůrat chodím stále. Občas mě píchne ve vaječníku, častěji v pravém. Citím tlak jakoby pod pupíkem, ne bolest, jen tlak. Teď se mi objevil bílý vodnatý výtok. Ráno jsem dávala kočce nažrat a natáhlo mě to. Taky mě ráno bolela hlava. MS stále nemám.. Těhotná nejsem, včerejší test byl negativní. Pořád nevím, co mi je ale hlavně, že mám antibiotika. To je fakt naprd - kdybych aspoň věděla, co mi je, když nemám v těle žádnou infekci.
@kopretina90 píše:
Nemas nejaky srusty?? Mozna to vidim spis na laparoskopii. Ne tehotenstvi, ale srusty. Tohle jsem mela taky. Menstruaci skoro zadnou a kdyz se dostavila mela jsem ji jen 2-3dny, ty bolestk se postupem casu zhorsovaly a taky me bolelo hrozne na pravy strane a to slepak uz nemam. V bolestech me nechal doktor cca rok a pul az me to zacalo bolet i pri pohlavnim styku zacala jsem mit potize i pri stolici bud jsem mela zacpu nebk prujem, bily vodnaty vytok, bolesti bricha, na ultrazvuku stale nic neslo videt tak me poslal po tom roce a pul na laparoskopii a mela jsem celou levou stranu bricha pokrytou srusty prilepene k deloze ke strevum a malem to neslo uz odlepit mely semnou dvouhodinovou praci. Na ultrazvuku tohle nejde videt. Malem jsem jim zustala na stole ale vse se podarilo. V nemocnici jsem si pobyla 14dni a dnesk je to v pohode, na operaci jsem byla v srpnu tene rok. Pozoruj bolesti jak casty to je a furt ho otravuj treba ti udela taky laparoskopii.
@letníček Já fakt nevím. Já mám totiž od mala problémy s ledvinami. Dneska mě celý den hrozně bolí pravá ledvina, podbřišek, vaječníky, chce se mi zvracet a motá se mi hlava. Přitom když jsem byla ve čtvrtek u doktorky tak dělala testy a žádná infekce tam není… Už fakt nevím.
Tak to budu drzet palce, pak napis jak to vse dopadlo. Treba za 3tydny. Treba jsi tehu. Treba je to neco jineho.
drz se ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla opět na kontrole a nic. Žádný zánět močáku, vaječníků ani dělohy. A zase mi odmítla vzít krev
Ve středu jdu k obvoďákovi, už to je fakt strašný. Pořád mě to bolí a pořád chodím čůrat. Dnes je to 26 dní od možného oplodnění a test byl negativní, i ultrazvuk byl negativní (22 dní). Nemáte někdo zkušenosti? ![]()
To neni pravda.ja pri ha jsem ji mela vzdy pravidelnou. Pockej jeste vydrz. Ptz svagrova kdyz byla tehotna, a to jsem cumela jak krava, v 6tt nemela pozitivni ani test ani. Z ultrzvuku to neslo videt ani z krve. Az v 7tt neco slo poznat. U me uz v 5tt treba jeste nejsi ani v 5tt skus vydrzet jeste tyden mesic sppzdeni vetsinou byvaji zeny v 5tt tak pak by to slo nejak zjistit.
@letníček Já jsem jí taky měla vždy pravidelnou, celých deset let, co beru HA. Jenže doktor mi řekl, že se to může stát. Já už vážně nevím
Test mi vychází negativně, na ultrazvuku taky nebylo nic vidět. Ani tam nebylo vidět nic špatného na orgánech… Připadám si jako hypouš
Ve středu jdu na krev, tak ve čtvrtek snad už budu vědět. Děkujííí ![]()
Ja jdu zitra na gyndu tak jsem uz zvedava.ale spis me poslou jeste na krev ptz mam spozdeni sice mesicku ale vubec mi neni spatne jako u minuleho tehotenstvi. To mi bylo zle od rana do vecera ted jen k veceru vetsinou.jako prsa a v podbrisku boli jen obcas, vic piju, na malou chodim trosicku casteji zacaly mi chutnat cigaretya to 6let jsem nekourila.
to mi nejde do hlavy vubec. zacina me palet zaha
hormony mam strasne poblazneny bud brecim nebo smeji nebo nadavam vse v jeden den, pritel ze me uz nemuze
skoro ke kazdymu jidlu zboznuju kecup s okurkou
hlavu mam kazdy den jak strep, jinak dalsiho nic nepocituju. Na zvraceni mi je ale jen skoro kazdy den vecer jinak nic
treba jsme obe dve ve stejnym tydnu kdyz jeste nic nevime ![]()
@letníček Jeeee, tak to přeji ať to dobře dopadne
Mě by miminko nevadilo a možná bych byla i ráda
Mě jen štve, že už tři týdny mám bolesti a nevím příčinu
Podle googlu už mám slinivku, játra, tlusté střevo a cukrovku ![]()
@kopretina90 píše:
@letníček Jeeee, tak to přeji ať to dobře dopadne![]()
Mě by miminko nevadilo a možná bych byla i ráda
Mě jen štve, že už tři týdny mám bolesti a nevím příčinu
Podle googlu už mám slinivku, játra, tlusté střevo a cukrovku
@kopretina90 Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mužů otěhotnět i když beru prášky ale hodně krát jsem je omezila třeba i 4× za sebou…a včera jsem mela styk s přítelem bez ochrany a udělal se do mě ale ten večer jsem si prášek vzala..tak by mě zajímalo jestli je možne otěhotnět?
Jinak promiň te ze pišu jsem dneska jsem se zaregistrovala a nesla mi normální zpráva napsat takže jsem Musela do komentáře..
@Anonymní píše:
@kopretina90 Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mužů otěhotnět i když beru prášky ale hodně krát jsem je omezila třeba i 4× za sebou…a včera jsem mela styk s přítelem bez ochrany a udělal se do mě ale ten večer jsem si prášek vzala..tak by mě zajímalo jestli je možne otěhotnět?
Jinak promiň te ze pišu jsem dneska jsem se zaregistrovala a nesla mi normální zpráva napsat takže jsem Musela do komentáře..
Jestliže neberes prášky pravidelně, pak ano muzes byt těhotná…