Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anna766 píše:říká kdo?
A proto jdou raději inteligentně včas na přerušení a jede se dál.
@Burj Chalifa píše: říká kdo?
Stačí si pozorně přečíst třeba jen tuto diskuzi.
@Burj Chalifa píše:
lepší oddíljsou to přece jenom lidi na jiné úrovni, s jinými hodnotami, i v tomto ohledu inteligentnější.
bože, to je blábol
@fashion_victim83 píše:
Cist neumíš zřejmě ty, ja studia nevychvalovala. Vcera jsme mela chut i cas se zabývat tim, ze ti musim vsechno dovysvětlit, ted ne. Jestli ty jsi byla v 98 tak inteligentní, ze jsi vedela, ze tampony jsou chemicky belene a používala kalisek (ktery teda jeste ani nebyl) a info o HA jsi mela rozsáhlejší nez bylo v pribalovem letaku, tak jsi holt byla geniálnějsi, vcetne tvých rodicu, kteri te zřejmě informovali naprosto i vsem od sexuální výchovy az po prosakovani hormonu do spodních vod.Ja holt mela ve čtrnácti jako zdroj hodiny biologie a casopisy. A opravdu si nepreju, abys porad rikala, ze HA je pri správném bráni neúčinná nebo ze mel nekdo jen stesti. Protoze tak to proste neni. Pokud ty mas potrebu pouzivat kondom, telisko, plodné dny a náplast dohromady, tak věř, ze pokud nekdo umi pracovat s ochranou (jakehokoliv typu),tak staci i jeden druh.
Pak mi naprosto není jasné, proč neustále meleš o něčem úplně jiném a nejsi schopna pochopit ani základní pointu.
@Šmoulice No to je teda řešení jít hned na potrat! Užívát si sexu to jo, ale pak nést následky to ne?! Měla jsi přemýšlet, než jsi se stihla vyspat s klukem… Vždycky se to dá nějak vyřešit. Znám 2 holky co otěhotněli také na střední a oboje ji dodělali. Jdi teď na potrat a pak si jednou vyčítej, že nemůžeš mít děti. I to se může stát… Přeji to rozumné rozhodnutí.
@KaterinaKuc92 píše:
@Šmoulice No to je teda řešení jít hned na potrat! Užívát si sexu to jo, ale pak nést následky to ne?! Měla jsi přemýšlet, než jsi se stihla vyspat s klukem… Vždycky se to dá nějak vyřešit. Znám 2 holky co otěhotněli také na střední a oboje ji dodělali. Jdi teď na potrat a pak si jednou vyčítej, že nemůžeš mít děti. I to se může stát… Přeji to rozumné rozhodnutí.
Teď nějak nevím co bylo určeno mě a co zakladatelce ![]()
Ale můžu tě ubezpečit, že já osobně jsem nikdy na potratu nebyla a otěhotněla jsem poprvé ve 27 letech
![]()