Jsem těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
29.8.16 21:43
@pe-terka píše:
tak o tom, že by si trombofilní mutace vadila s nehormonálním tělískem nic nevím. Spíš beru jako argument, že jsi dosud nerodila. Naopak bych jako kontraindikaci poruch srážlivosti brala HA, kterou na profilu uvádíš, že jsi brala. Tak tomu nějak nerozumím :nevim:

na profilu se uvádí diagnozy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
29.8.16 21:45

@Prostebruneta
Cekala jsem, ze se tu do tebe pusti ty nejvetsi kecalky a zavislacky na emiminu :hug:
Ja mela prvni dite taky velmi brzy a vubec mne nezajimalo, jak se na to koukaji ostatni na sš. Pokud ma tvuj pritel zamestnani a po miminku touzite, tak kde je problem. Kdo problemy vyhledava, tak je i ma.
Dite je stesti a ne problem. Ale skolu dodelat musis, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 21:46
@Šmoulice píše:
Neumí. Nebo se stydí přiznat, že má už jednu takovou vraždu za sebou a teď z toho má trauma a do konce života si to bude vyčítat. :think: ;)
Nejspíš proto může tak přesvědčivě tvrdit, že je to šílené trauma a pro jistotu se vyhýbá odpovědi ;) Ale teď už si může psát co chce. Všichni si jistě myslí své ;)

tak já ti můžu na férovku napsat, že za sebou žádnej umělej potrat nemám, naopak, jsem matka slušného počtu dětí. Přesto si troufám tvrdit, že by mě takový zákrok psychicky výrazně poznamenal. Empirická zkušenost není podmínkou odhadu vlastní reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 21:47
@Burj Chalifa píše:
na profilu se uvádí diagnozy? :think:

diagnozu uvedla v příspěvku a na profilu má napsáno, že donedávna brala HA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.16 21:49
@pe-terka píše:
diagnozu uvedla v příspěvku a na profilu má napsáno, že donedávna brala HA ;)

soukromí nadevše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 21:51
@Burj Chalifa píše:
soukromí nadevše.

no odhalila ho zcela dobrovolně ;) Já zde vidím nesrovnalosti, tak se slušně ptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.8.16 21:56
@pe-terka píše:
no odhalila ho zcela dobrovolně ;) Já zde vidím nesrovnalosti, tak se slušně ptám :think:

no, občas mi hlava nebere, co všechno osobního na sebe lidé vyžvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
29.8.16 21:56
@pe-terka píše:
tak já ti můžu na férovku napsat, že za sebou žádnej umělej potrat nemám, naopak, jsem matka slušného počtu dětí. Přesto si troufám tvrdit, že by mě takový zákrok psychicky výrazně poznamenal. Empirická zkušenost není podmínkou odhadu vlastní reakce ;)

Co je slušný počet dětí? :mrgreen:
Pro mě to jsou už i 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.8.16 21:59
@Šmoulice píše:
Pro mě to jsou už i 2 ;)

tuším že jich má 5 ale nevím jestli se nepletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
29.8.16 22:01
@jdukolem píše:

To by mě štrejchlo 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 22:01
@jdukolem píše:
:mrgreen:

Příspěvek upraven 30.08.16 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 22:03
@Šmoulice píše:
Pro mě to jsou už i 2 ;)

a kdy bude můj příspěvek pro tebe validní? Myslím, že pro tuto diskusi není podstatné, mám -li jich 3 nebo pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.8.16 22:04
@Burj Chalifa píše:
no, občas mi hlava nebere, co všechno osobního na sebe lidé vyžvaní.

no lidi jsou různí, ale tohle mi prostě medicínsky nesedělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.8.16 06:32
@Mexie píše:
@chipsa kamarádka dala taky holčičku k adopci :) může ji dokonce vídat, ale holčička neví, že je její maminka. :)Mě moje mamka vždycky říkala, že kdybych otěhotněla tak mladá tak by mi potrat nedovolila a dítě raději vychovala než abych pak po potratu brečela, že nemůžu mít děti. Naštěstí jsem se snad dostatečně chránila. Znám v práci 2 holčiny, které byly v mládí na potratu a teď v sobě plod neudrží. Jedna potratila 3× a druhá 4×. Když jsem odcházela z práce s tím, že jsem těhotná tak mi se slzama v očích říkala, že mi závidí, že byla na potratu a může si za to sama, že nemůže mít děti. Může a nemusí to souviset, to nevím, ale vím jen to, že toho lituje.
Zakladatelko zapoj tatínka a školu si udělej dálkově pokud si chceš mimčo nechat. Hlavně se rozhodni podle sebe jak to cítíš :)

Ale tak zase :roll: sousedka běhala na miniinterupci jako pro banány a dětí má 5 :nevim: já sama miniinterupci, dítě plně odnošeno a v pohodě celé těhotenství. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.8.16 06:34
@pikola píše:
Tady je to pořád stejný, ona napíše jeden příspěvek a vy se tu budete 15 stránek dohadovat o morálnosti potratu :roll:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky