Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tracy píše:Jitulinka píše:neva už jsem zase těhuTracy píše:aha tak to neznam.. a je mi to lito
to je když oplodněné vajíčko se začne hnízdit a vylučovat hcg a pak se nepodaří,odloučí se a přijde mstak snad teď už to konečně vše klapne,protože třetí nezdar bych neunesla
tak to drzim palecky aby bylo vse ok ![]()
ahojky holky…ms mi meska 5 dni mela jsem ji dostat 23.11.ale porad nedorazila.od prvniho dne kdy jsem ji mela dostat me boli v podbrisku jako bych ji mela ale nemam..Ovu mi podle testu vychazela 16.11 coz je tyden pred ms je to mozne?dneska rano sem mela naruzovely vytok..ale od te doby nic..tak jsem si udelala rano tt ale ten byl negativni tak nevim ted…
mate nejaka podobnou zkusennost?
jo a pohlavni styk jsem mela toho 16.11 kdy jsem mela mit ovu..
Markét, já vím, že jsi nedočkavá, ale nikdo kromě lékaře ti na tohle odpověď nedá, nemáme věšteckou kouli. Zkus si dojít na krev na změření hladiny HCG jako samoplátce (ceny jsou rozdílné, od 100-250 Kč) a odpověď mít budeš hned.
Někdy se stává, že holky mají test sněhobílý, ač jsou těhotné. Těch případů je tady víc a rozebírá se to hned v několika diskusích.
Takže absence // na testu ještě nemusí znamenat, že těhotná nejsi, prostě dojdi si na krev a pak se objednej k mudr.
Pokud budeš těhotná, potvrdí ti to, pokud nebudeš, dá ti injekci na vyvolání MS.