Jsem trochu pomalá v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Spíš mě napadá, jestli je to ta pravá práce pro tebe? Jestli jsem dobře pochopila, jedná se o manuální práci? Třeba bys měla vlohy spíš na něco jiného, co by tě i bavilo a šlo víc? Ještě když k tomu připočtu to toxické prostředí…
Líbí se mi tvůj projev a chuť se zlepšovat, do takové toxicity je tě škoda. ![]()
Hlavně každý je dobrý v něčem jiném.
Já mám doktorát a poměrně specializovanou kancelářskou pozici, ale jsem manuálně totálně neschopná. Kdyby mě někdo postavil třeba k pásu, mysleli by si, že jsem nedokončila základku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každou práci si musíš osahat taky dělám rukama a vždycky když začínáme nový projekt tak se s tim trápim nejde mi to, vždycky myslim, že tu normu nikdy nedám a pak na to přijdu a jde to, nejsi hloupá to je vidět jak píšeš, zkus přemýšlet u té práce, nedělat zbytečné pohyby, nebrat materiál několikrát do ruky, rovnat si na stole věci tak, aby nepřekáželi, někdy i maličkost dokáže ušetřit čas aplnit normu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem trochu pomalejší v práci.
Neřekla bych, že jsem nějak extrémně pomalá, ale dejme tomu jsem často pomalejší než většina ostatních lidí. Máme v práci nějaké normy a ty splňuju, ale oni po nás požadují splňovat tak dvojnásobek normy, ty normy tam jsou jen tak černé na bílém, ale nikoho to nezajímá. Máme prostě hodně práce a musíme lítat jako šrouby, a kdo to nestíhá, tak je pro ně nekvalitní zaměstnanec. Fakt mi připadá, že nás berou jako nějaké dezinfekce, prostě jenom jako věci, které musí perfektně fungovat. Vidím, že třeba i některé jiné kolegyně (které tam jsou o trošku dýl než já) nestíhají a těm nikdo nic neřekne, teda aspoň o tom nic nevím. Osobně mě jde docela matematika, angličtina atd, ale prostě jsem pomalejší na ty ruce a jsem trochu nešikovná, často mi něco padá atd. Jen mě štve, že kvůli tomu si lidi myslí, že jsem i blbá, ne naopak, dělala jsem si placené testy IQ a to mám trochu nadprůměrné, vím co mám v práci dělat, jen to nedokážu těma rukama udělat tak jak musím. Vím, že je i chyba ve mě, ale štve mě ta absolutní neshovívavost, to hnusné chování od nadřízených i když udělám třeba jen jednu chybu apod. Nevíte prosím, co můžu dělat, abych byla šikovnější, nebo jak to mám v práci dělat, tak aby aspoň ta moje nešikovnost nebyla tolik vidět? Navíc mi přijde, že si možná až zbytečně moc málo věřím, kvůli tomu jak mě každý ponižuje a přitom jsem třeba lepší než si myslím. Já fakt nevím. Jinak v práci se teda hodně snažím, často jezdím do práce dřív než ostatní, abych si pořádně připravila věci, nepoužívám mobil tak jako někteří jiní v práci, kteří mají tu práci trochu na háku a tak. Zatím se mějte 😊 🙂. Je mi to trapné, tak poprosím anonym.
Cituji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Změn práci, tahle není protebe a jinde budeš šťastnější. Proč děláš rukama a ne hlavou? Víš, že manuálně ti to moc nejde, tak si nebudu hledat takovou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to neni vhodna prace pro tebe. Tady se casto pise vzit jakoukoliv praci a hlavne nebyt bez, ale kazda prace neni pro kazdeho vhodna, ikdyz na to treba kvalifikacne staci. V tech manualnich cinnostech je urcity podil cviku a prirozene zrucnosti. Jak to pises, tak to neni nejaka prace snu. Spis bych hledala lepsi praci, nez se zdokonalovat v teto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když jsi chytrá a nešikovná, tak bez dělat něco hlavou ne? Proč musíš dělat manuální práci, když k ni nemáš předpoklady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych řekla, že neděláš práci vhodnou pro tebe.
Pokud jsi nešikovná na ruce, sama cítíš, že ti to nejde a zároven jsi chytrá, tak bych se vrtla jinam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že jsem nějak extrémně pomalá, ale dejme tomu jsem často pomalejší než většina ostatních lidí. Máme v práci nějaké normy a ty splňuju, ale oni po nás požadují splňovat tak dvojnásobek normy, ty normy tam jsou jen tak černé na bílém, ale nikoho to nezajímá. Máme prostě hodně práce a musíme lítat jako šrouby, a kdo to nestíhá, tak je pro ně nekvalitní zaměstnanec. Fakt mi připadá, že nás berou jako nějaké dezinfekce, prostě jenom jako věci, které musí perfektně fungovat. Vidím, že třeba i některé jiné kolegyně (které tam jsou o trošku dýl než já) nestíhají a těm nikdo nic neřekne, teda aspoň o tom nic nevím. Osobně mě jde docela matematika, angličtina atd, ale prostě jsem pomalejší na ty ruce a jsem trochu nešikovná, často mi něco padá atd. Jen mě štve, že kvůli tomu si lidi myslí, že jsem i blbá, ne naopak, dělala jsem si placené testy IQ a to mám trochu nadprůměrné,vím co mám v práci dělat, jen to nedokážu těma rukama udělat tak jak musím. Vím, že je i chyba ve mě, ale štve mě ta absolutní neshovívavost, to hnusné chování od nadřízených i když udělám třeba jen jednu chybu apod. Nevíte prosím, co můžu dělat, abych byla šikovnější, nebo jak to mám v práci dělat, tak aby aspoň ta moje nešikovnost nebyla tolik vidět? Navíc mi přijde, že si možná až zbytečně moc málo věřím, kvůli tomu jak mě každý ponižuje a přitom jsem třeba lepší než si myslím. Já fakt nevím. Jinak v práci se teda hodně snažím, často jezdím do práce dřív než ostatní, abych si pořádně připravila věci, nepoužívám mobil tak jako někteří jiní v práci, kteří mají tu práci trochu na háku a tak. Zatím se mějte 😊 🙂. Je mi to trapné, tak poprosím anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pridaj ti prachy, když budeš rychlejší, budeš se víc snažit, chodit do práce dřív apod.? A potřebuješ nutně ty peníze, který za to budeš mít navíc? Protože jestli jsem něco za ty roky práce zjistila, tak to, že kdo maká nejmíň a nedělá nikdy nic navíc, se má nejlíp. Ideálně když ještě vyzařuje energii, že je mu všechno u zadku a chodí tam jen proto, že musí. Nikdo od něj nic nečeká, nic po něm nechce a peníze bere stejný jako ti, co se můžou pretrhnout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby tvoje nesikovnost nebyla vidět, musis vlezt nadřízeným do zadnice, čím hloubs, tím lip, a když budeš dostatečně hluboko, budeš moct občas použit i ten mobil a nikdo ti nic neřekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnoNe píše:
A pridaj ti prachy, když budeš rychlejší, budeš se víc snažit, chodit do práce dřív apod.? A potřebuješ nutně ty peníze, který za to budeš mít navíc? Protože jestli jsem něco za ty roky práce zjistila, tak to, že kdo maká nejmíň a nedělá nikdy nic navíc, se má nejlíp. Ideálně když ještě vyzařuje energii, že je mu všechno u zadku a chodí tam jen proto, že musí. Nikdo od něj nic nečeká, nic po něm nechce a peníze bere stejný jako ti, co se můžou pretrhnout.
Jojo, kdo se muže prethrnout, a pak už třeba nemůže a začne dělat jako ti ostatní, je pak za nejhoršího, protože makal a najednou se začal flakat (co na tom, ze ostatní takhle nikdy nedělali) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@broskvová zmrzlina píše:
Spíš mě napadá, jestli je to ta pravá práce pro tebe? Jestli jsem dobře pochopila, jedná se o manuální práci? Třeba bys měla vlohy spíš na něco jiného, co by tě i bavilo a šlo víc? Ještě když k tomu připočtu to toxické prostředí…Líbí se mi tvůj projev a chuť se zlepšovat, do takové toxicity je tě škoda.
Hlavně každý je dobrý v něčem jiném.Já mám doktorát a poměrně specializovanou kancelářskou pozici, ale jsem manuálně totálně neschopná. Kdyby mě někdo postavil třeba k pásu, mysleli by si, že jsem nedokončila základku.
Souhlas, já mám také VŠ a velmi kvalifikovanou práci v kanceláři i s dobrým hodnocením, ale když jsem za studií měla brigádu s normami, nebyla jsem je schopná splnit snad ani na 50 procent. Doporučuji změnu práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že jsem nějak extrémně pomalá, ale dejme tomu jsem často pomalejší než většina ostatních lidí.Máme v práci nějaké normy a ty splňuju, ale oni po nás požadují splňovat tak dvojnásobek normy, ty normy tam jsou jen tak černé na bílém, ale nikoho to nezajímá. Máme prostě hodně práce a musíme lítat jako šrouby, a kdo to nestíhá, tak je pro ně nekvalitní zaměstnanec. Fakt mi připadá, že nás berou jako nějaké dezinfekce, prostě jenom jako věci, které musí perfektně fungovat. Vidím, že třeba i některé jiné kolegyně (které tam jsou o trošku dýl než já) nestíhají a těm nikdo nic neřekne, teda aspoň o tom nic nevím. Osobně mě jde docela matematika, angličtina atd, ale prostě jsem pomalejší na ty ruce a jsem trochu nešikovná, často mi něco padá atd. Jen mě štve, že kvůli tomu si lidi myslí, že jsem i blbá, ne naopak, dělala jsem si placené testy IQ a to mám trochu nadprůměrné, vím co mám v práci dělat, jen to nedokážu těma rukama udělat tak jak musím. Vím, že je i chyba ve mě, ale štve mě ta absolutní neshovívavost, to hnusné chování od nadřízených i když udělám třeba jen jednu chybu apod. Nevíte prosím, co můžu dělat, abych byla šikovnější, nebo jak to mám v práci dělat, tak aby aspoň ta moje nešikovnost nebyla tolik vidět? Navíc mi přijde, že si možná až zbytečně moc málo věřím, kvůli tomu jak mě každý ponižuje a přitom jsem třeba lepší než si myslím. Já fakt nevím. Jinak v práci se teda hodně snažím, často jezdím do práce dřív než ostatní, abych si pořádně připravila věci, nepoužívám mobil tak jako někteří jiní v práci, kteří mají tu práci trochu na háku a tak. Zatím se mějte 😊 🙂. Je mi to trapné, tak poprosím anonym.
No a tobě někdo něco říká? Normy plníš, tak o co jde? Ostatní mají práci tak trošku na háku, používají mobil… A kdy to stíhaj, když musíte lítat jak šrouby? Asi to nebude práce vhodná pro tebe, nepřemýšlíš nad změnou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že jsem nějak extrémně pomalá, ale dejme tomu jsem často pomalejší než většina ostatních lidí. Máme v práci nějaké normy a ty splňuju, ale oni po nás požadují splňovat tak dvojnásobek normy, ty normy tam jsou jen tak černé na bílém, ale nikoho to nezajímá. Máme prostě hodně práce a musíme lítat jako šrouby, a kdo to nestíhá, tak je pro ně nekvalitní zaměstnanec. Fakt mi připadá, že nás berou jako nějaké dezinfekce, prostě jenom jako věci, které musí perfektně fungovat. Vidím, že třeba i některé jiné kolegyně (které tam jsou o trošku dýl než já) nestíhají a těm nikdo nic neřekne, teda aspoň o tom nic nevím. Osobně mě jde docela matematika, angličtina atd, ale prostě jsem pomalejší na ty ruce a jsem trochu nešikovná, často mi něco padá atd. Jen mě štve, že kvůli tomu si lidi myslí, že jsem i blbá, ne naopak, dělala jsem si placené testy IQ a to mám trochu nadprůměrné, vím co mám v práci dělat, jen to nedokážu těma rukama udělat tak jak musím. Vím, že je i chyba ve mě, ale štve mě ta absolutní neshovívavost, to hnusné chování od nadřízených i když udělám třeba jen jednu chybu apod. Nevíte prosím, co můžu dělat, abych byla šikovnější, nebo jak to mám v práci dělat, tak aby aspoň ta moje nešikovnost nebyla tolik vidět? Navíc mi přijde, že si možná až zbytečně moc málo věřím, kvůli tomu jak mě každý ponižuje a přitom jsem třeba lepší než si myslím. Já fakt nevím. Jinak v práci se teda hodně snažím, často jezdím do práce dřív než ostatní, abych si pořádně připravila věci, nepoužívám mobil tak jako někteří jiní v práci, kteří mají tu práci trochu na háku a tak. Zatím se mějte 😊 🙂. Je mi to trapné, tak poprosím anonym.
Máš hezký písemný projev, jsi snaživá i přes tebou popisované prostředí v práci. Taky mám za sebou zkušenost s nepříjemným pracovním prostředím, kde byl dvojí metr. Odešla sem, další práce byla super ve všech směrech. Je krásné pracovat někde, kde jsou fajn lidi a člověk se cítí také oceněn. Takže bych šla jinam, kde mi bude dobře ![]()
- Citovat
- Upravit