Jsem v nouzi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16970
2.3.21 07:29

Jo a pokud se ti tady zdají ženský oprsklý - víš, kolikrát už to tady bylo? A víš kolikrát se to ukázalo jako podvod? A co si budem namlouvat - jednoduchý to teď nemá nikdo :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
2.3.21 07:34
@Králičice píše:
Mimochodem - píšeš, že kvůli bývalému jsi o všechny přišla.. v tu chvíli by šla hrdost stranou a těm „všem“ bych se omluvila, že měli pravdu poprosila o pomoc je..Jenže ono někdy přiznat chybu a podívat se do očí je to nejtěžší.. Nicméně se drž.

To je pravda. Obvolat všechny dotyčné, nasypat si popel na hlavu, říct, ano, měli jste pravdu, a nevěřím, že by zakladatelce nepomohli.
Navíc, zabije dvě mouchy jednou ranou, získá nějaké prostředky, a hlavně zpět přátele, které bude určitě potřebovat.
A ano, hrdost stranou, hrdost si totiž zakladatelka nemůže dovolit, pokud je na tom tak, jak uvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
2.3.21 07:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Jsem v příšerný situaci, po dvou letech jsem utekla ze vztahu, nebudu to tu rozepisovat, jen ze to nebylo vůbec hezky. Psychické a hlavně fyzické týrání.
Už tu jednu diskuzi o nem mám.
Ale k veci, nechci tu zebrat, ale chci Vás poprosit o pomoc.
Chybí mi teď peníze na svou osobní potrebu, a já už nevím kudy kam.
Kvůli bývalému jsem o všechny přišla, nemám kvůli němu nikoho. Mám jen tátu, ale ma svou rodinu kterou musí zabezpečit, a otáčí se při každé koruně. Takže mu nechci byt ještě já na obtiz, neříkám ze mi nepomáhá, ale nejde to donekonečna.

Přišla jsem i kvůli ex o praci, udělal mi tam scenu, rozmlatil dveře a já dostala výpověď, ještě ty dveře za nej musela zaplatit, nicméně, jak říkám, rozchod byl špatný, okradl mě o mé peníze, fyzicky mne napadl, - nejednou a čekám na podporu, přijde mi 15 teho, ale do te doby nemám opravdu už ani korunu, potřebuji nějak normálně žít, nakoupit si hygienické potřeby, trochu jídla..
Divíte se asi ze v tuhle dobu nemám žádný peníze, ale měla jsem doma ještě k tomu všemu zavislaka na automatech, hrál je online, někdy i poker, blackjack..
Proste špatný.
Z peněz co mi zbyli jsem si dala tak nějak dohromady “nové”bydlení, žádnou půjčku nemám, ale vypadl mi prijem a nepovolí mi ani kontokorent.
Než přejdeme k tomu ze neumím počítat, tak mám jen jednu místnost, ale potřebné věci také něco staly, a co šlo, jsem si poridila za odvoz.

Vim, ze to tu je pořad, ale také jsem tu už pomohla.

A teď jsem v nouzi. Proto Vás žádám o pomoc, jakéhokoliv rázu, pokud mi někdo budete chtít něco poslat budu moc rada, hygienu, jidlo, opravdu..
o penězích se zmiňovat nechci, ale pomohla by mi i jakakoliv koruna, abych to proste zvládla do te podpory.

Omlouvám se, asi to zní arogantně, ale chci byt jen uprimna. Doba Covidu, se na nás podepsala asi na všech 😞

Předem děkuji za případné reakce a pomoc.

Myslím, že sis vybrala špatnou dobu na žádosti o pomoc.

Každý má co dělat se sebou, ve většině rodin vypadl nějaký příjem, OSVČ jsou bez peněz a chodí po brigádách, spousta lidí má propady peněz na nemocenských, karanténách, ošetřovačkách, nejsou zakázky, děti jsou doma, tak také se víc vaří, po matkách na rodičáku snad ani nemůžeš nic chtít.

Zkus zavolat do nemocnice, berou na brigády, nebo do pečovateláku, taky jsem tam volala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
2.3.21 07:38

Tak i kdyz táta nemá penez nazbyt, do patnáctého by tě najist nechat mohl, ne? Vlozky stojí pade, sprcháč v dm dvacku. Patnáctého mu dáš peníze. Není to tak složité, máš kde být, jde jen o tech pár dní. Myslim, ze jen tak přijít do potravinové banky stejně nejde, ale nevim, je to jen moje tušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
2.3.21 07:40

Můžeš si zažádat o hmotnou nouzi.

• Citovat
  • Upravit
2819
2.3.21 07:40
@Králičice píše:
V tu chvíli bych šla za tátou - nevěřím, že by ti nepomohl víc než ženský tady. Hele, já chápu, že do s.. se může dostat každý, ale žebrat anonymně na netu?
Zkus si „vygooglit“, co dělat a kam se obrátit:
https://www.mpsv.cz/aktuality-2
https://www.charita.cz/…mahame/Doma/

Ja bych pomohla, být z mého města nebo okolí, nakoupím ji a dovezu téměř až pod nos… Ale vzhledem k tomu, ze se zakladatelka uz neozyva, cucham nekalost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
2.3.21 07:48
@Oli.Lyon píše:
Tak i kdyz táta nemá penez nazbyt, do patnáctého by tě najist nechat mohl, ne? Vlozky stojí pade, sprcháč v dm dvacku. Patnáctého mu dáš peníze. Není to tak složité, máš kde být, jde jen o tech pár dní. Myslim, ze jen tak přijít do potravinové banky stejně nejde, ale nevim, je to jen moje tušení.

nejde, musí být před tím schůzka na sociálce, kde dostane nějaké dokumenty prokazující nouzi a nárok na potraviny z potravinové banky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
2.3.21 07:48

Kdybys byla někde poblíž, přijdu a pomůžu. Takhle snad jen zajít na sociálku a požádat o hmotnou nouzi, případně zajít na charitu. Taky by sis měla urovnat vztahy s kamarády a i svému tátovi říct, jak se věci mají. Jak někdo psal, zkus nabídnout hlídání nebo doučování, myslím, že je to dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35566
2.3.21 07:51

Az mi slza ukapla. Jestli si skutecna, tak se obrat na socialni odbor ve vašem městě, armádu spásy, nějakou neziskovku. Internet máš, stačí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
2.3.21 07:51

@Janee19 - já taky nemám problém pomoc v nouzi, ale uvedu ti příklad - v době, kdy bylo normální chodit do obchodu s dětmi si mě vyhlédla před obchodem jedna paní, že nemá co jíst, jestli bych ji nakoupila pečivo a vodu.. Byla jsem s dcerou (7 let). řekla jsem dobrá - v tu chvíli začala diktovat, jaký chce chleba, jaký chce čaj, jakou chce vodu, jakou chce paštiku.. Takže jsem ji koupila obyčejný chleba podle sebe, nejlevnější vodu a tuším nějakou konzervu. Od prodavaček jsem si půjčila papír a tužku a našla jí tel číslo na charitu.. Výsledek byl, že mi ani nepoděkovala:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
2.3.21 07:52

@stinga - a nevíš, jak to chodí v charitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
2.3.21 07:52
@Janee19 píše:
Ja bych pomohla, být z mého města nebo okolí, nakoupím ji a dovezu téměř až pod nos… Ale vzhledem k tomu, ze se zakladatelka uz neozyva, cucham nekalost…

Psala to v jednu ráno, nemusí být ještě vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
2.3.21 07:56
@Králičice píše:
@stinga - a nevíš, jak to chodí v charitě?

ne, to netuším, ale myslím, že všude vyžadují nějaký doklad o tom, že je v nouzi - jinak by tam mohl jít každý, kdo na to má „žaludek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
2.3.21 08:02

@Králičice nj, některý lidi si tu nouzi snad i zaslouží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
2.3.21 08:03
@elpiska píše:
Psala to v jednu ráno, nemusí být ještě vzhůru.

Vidis, to mi nedošlo, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!