Jsem v terminu, ale nechci rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
1.1.18 17:16
@BloomingGorgeous píše:
Ja vim, bylo to pro me velmi nemile prekvapeni. Tak drzim palce, at jsi v poradku a uz cukrovku nikdy neresis. Dekuju za reakci :kytka:

Nemáš zač. Hezký porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.18 18:02
@Russet píše:
Nemáš zač. Hezký porod!

Dekuju :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.18 20:06

@BloomingGorgeous priste si muzete zalozit vlastni prispevek, nemyslim ze je vhodne aby jste do ciziho prispevku davala svuj dotaz

• Citovat
  • Upravit
1.1.18 20:15
@Anonymní píše:
@BloomingGorgeous priste si muzete zalozit vlastni prispevek, nemyslim ze je vhodne aby jste do ciziho prispevku davala svuj dotaz

Omlouvam se, coz jsem udelala jiz na zacatku. Zalozila jsem tu diskuzi s podobnym tematem a nikdo nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.18 20:42
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.18 22:02
@Anonymní píše:
Jsem v terminu za tyden, vsechno ma boli, dite ma 4,5 kg nespim… Ale kdybych mohla zustala bych tehotna navzdy.
Protoze se bojim bolesti.
Porod bude vyvolavany, cukrovka.
Bude treti v poradi ale po tolika letech, ze jsem vlastne prvorodicka.
Bojim se klesti, akutni sekce, ze budu vyvadet a nespolupracovat, ze bude dite v tisni, ze, ze.. Toho je.
Nedokazu se nastavit jinak,.
Citim se uplne slaba, vycerpana, ne silna na to porodit tak velke dite.
Drzi mne predstava, jak mi ho daji, jak obrovska uleva mi projde delem jako pri predchozich porodech.. Ale tohle tehotenstvi je od pocatku komplikovane s ohledem na zdravotni stav mne i miminka.
Jak se nastavit jinak? Jse zdravotnik vim tiho docela hodne.. Pak jeste ctu a hledam a stresuji se jeste vic…
Chci byt jina, optimista, nebat se.. Silna a tvrda zena, ne padavka.

Ja ti rozumim. Ja uz jsem byla objednana na vyvolani, protoze je dite velke. Nekdy ve 38. odhad 4300g. Rovnou jsem se tam rozbrecela, tak me jeste nazvali labilni matkou, se kterou cloumaji hormony :lol:. Proste jsem se bala i kvuli zkusenosti z predchoziho porodu. Byla jsem ve stresu, nakonec temer ve 40. tydnu mel necele 4kg. Vim, ze je to tezke, ale zkusila bych se na tu vahu tolik nevazat, je mozne, ze odhad neni spravny. U me to tak bylo a to byla spesl prazska klinika a meril me zdejsi kapacita, co publikuje o prenatalnim vyvoji. Hlavu vzhuru. :kytka:

Pardon anonym, nemam chut se s timto sverovat, jen jsem chtela podporit zakladatelku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.18 22:25
@Anonymní píše:
Ja ti rozumim. Ja uz jsem byla objednana na vyvolani, protoze je dite velke. Nekdy ve 38. odhad 4300g. Rovnou jsem se tam rozbrecela, tak me jeste nazvali labilni matkou, se kterou cloumaji hormony :lol:. Proste jsem se bala i kvuli zkusenosti z predchoziho porodu. Byla jsem ve stresu, nakonec temer ve 40. tydnu mel necele 4kg. Vim, ze je to tezke, ale zkusila bych se na tu vahu tolik nevazat, je mozne, ze odhad neni spravny. U me to tak bylo a to byla spesl prazska klinika a meril me zdejsi kapacita, co publikuje o prenatalnim vyvoji. Hlavu vzhuru. :kytka:Pardon anonym, nemam chut se s timto sverovat, jen jsem chtela podporit zakladatelku.

Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.18 22:26
@Anonymní píše:
Dekuji.

A nakonec vyvolavali?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.18 00:26
@Anonymní píše:
A nakonec vyvolavali?

Ne. Porodila jsem sama pred terminem vyvolavani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100