Jsem vážně tak blbá

Anonymní
5.3.20 11:58

Jsem vážně tak blbá

Dělám autoškolu ve Zlíně dneska sem jel už 3 pokus a zase ne! Už mám s tím nejvyšší chuť skočit jezdit mě vždyť bavilo i autoškolák mě bavila ale od tý doby co jezdím závěrečky se mi to úplně zhnusilo autoškolák má akorát blbý kecy… Tentokrát uznávám že to byla moje chyba ale před tím ty pokusy byli blbosti!
Na kolikátý pokus jste to udělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27621
5.3.20 12:00

No pokud řídíš tak mizerně že to neodjezdíš tak radši nejezdi vůbec, jinak na první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
5.3.20 12:01

Na první pokus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
@Anonymní píše:
Dělám autoškolu ve Zlíně dneska sem jel už 3 pokus a zase ne! Už mám s tím nejvyšší chuť skočit jezdit mě vždyť bavilo i autoškolák mě bavila ale od tý doby co jezdím závěrečky se mi to úplně zhnusilo autoškolák má akorát blbý kecy… Tentokrát uznávám že to byla moje chyba ale před tím ty pokusy byli blbosti!
Na kolikátý pokus jste to udělali vy?

Na druhý pokus a taky jsem to chtěla vzdát, bylo to pro mě hrozné zklamání, že jsem to nedala, ale potom jsem byla fakt ráda, že jsem se na to nevykaslala. Co je za problém? Na čem tě vyhazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

V čem chybuješ? Chce to prostě trénink a trénink a ještě jednou trénink. Takže bych si zaplatila kondičky navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373

Taky na první pokus. A co takového jsi provedla, že jsi to neudělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
5.3.20 12:02

Já napoprvé a docela se těším, až zavedou 2 pokusy a konec. Podle mě to o něčem svědčí, když to opakovaně dotyčný nedá. Výmluvy na nervozitu mi zrovna za volantem nepřijdou na místě. Pak to podle toho na silnicích vypadá.
Tohle si asi číst nechtěla, ale praxe dlouholetého řidiče mě k tomuto názoru dohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.3.20 12:03

Na třetí a jezdím naprosto skvěle. Jak se říká těžko na cvičišti lehlo na bojišti. Takže hlavu vzhůru. Pokud se ježdění nebojíš, tak to nevzdávej. Moc dobře vím, co je ten stres a zmatky u zkoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
5.3.20 12:03
@ka2ka píše:
No pokud řídíš tak mizerně že to neodjezdíš tak radši nejezdi vůbec, jinak na první pokus

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.3.20 12:06

A v čem jsi chyboval? Já to dostala napoprvé i když jsem zapomněla blinkr, což zpětně hodnotím jako docela velkou botu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
5.3.20 12:06

Upřímně, snad každý, koho znám, to udělal na poprvé :nevim: Akorát jedna kamarádka až na druhý pokus, trochu zazmatkovala ve složitější křižovatce. Záleží, v čem děláš chyby, některé věci jsou jen o jistotě a tréninku, čili jízdy navíc by ti měly pomoct, ale pokud jsi nějaká chronická zmatkařka nebo stresařka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.3.20 12:09

Napoprvé. Ale bylo by fakt na místě napsat, v čem chybujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 12:09

@Kockazvysocan
Jako jo nervózním sem ale vymlouvat se na to to ne ale mě příjde že sem byla vychozená za úplně blbosti až na dnešek to sem prostě zazmatkovala. Ale před tím to bylo buď nepřesné parkování nebo neotočení hlavy prostě blbosti vážně sem nikoho neohrozila žádná fatální chyby a pro to mě to mrzí ještě víc.
A v pohodě na to chápu

• Citovat
  • Upravit
4511
5.3.20 12:10

Napoprvé a všichni kolem taky, vlastně kromě jedný kamarádky ale tu komisař vyhodil ve chvíli kdy nastartovala protože jak byla nervózní nepřipoutala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.3.20 12:10

Domluv si nějaké cvičné jízdy a především se pokus nevybudovat si v hlavě blok, že to nejde.

držím palce. Nakonec to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová