Jsem vážně tak blbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.20 12:13

Chyby

1: jsem si nevsimla že je to jednosměrka a zůstal sem na své straně v pravo i když jsem odbočovala do leva
2: sem špatně zaparkovala zadní kolo jsem měla na čáře (což mi teda přijde jako úplná debilita)
3: jsem nedala přednost v jízdě a ano to uznávam to je moje debita a moje obrovská chyba to jako né že né.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.3.20 12:15

Napoprvé. A neznám nikoho, kdo by potřeboval víc pokusů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
5.3.20 12:16
@Alkata píše:
Na třetí a jezdím naprosto skvěle. Jak se říká těžko na cvičišti lehlo na bojišti. Takže hlavu vzhůru. Pokud se ježdění nebojíš, tak to nevzdávej. Moc dobře vím, co je ten stres a zmatky u zkoušek.

Bacha, jo, na tu sebechvalu. Za volantem opravdu nema co delat.
Jinak tady u nas v republice je takovej nešvar si myslet, ze když si zaplatím autoškolu, mam proste jakýsi nárok na řidičák. No a to je právě omyl. Jsou lidi, kteří se prostě ridit nikdy nenaučí, a někteří bohužel nemají dost sebekritiky, aby to uznali. Pak nam tu jezdí vystresovany holky i kluci, co se prostě boji, jsou nejistý, jezdi hrozně a nechápou predpisy. Jinak k zakladateli - nepises na cem hořís. Nam treba nedelali svinarny typu odbočte do jednosměrky apod. Ale někde si to vychutnavaji. Ja jezdim dvacet let, tri nehody, ani jednu jsem nezavinila, ale z poslední mam trvale nasledky. Vždy byli na vině chlapi. Jeden predjizdel kamion, i kdyz neviděl a potkal mě, další nedobrzdil u prechodu a nakonec traktorista bez kouknuti do zrcatka a dani blinkru mi to nečekaně pri předjíždění vohnul do cesty. Nebyla tam křižovatka.
No a jestli se necejtis, tak se na to vyprdni. Lepší než ublížit sobě nebo někomu jinemu.

• Citovat
  • Upravit
4966
5.3.20 12:17

Já mám naopak pocit, že zatímco za nás to udělali všichni na poprvé, tak dneska je běžně, že to napoprvé neudělá nikdo. Dokup si hodiny, nic jiného asi nelze poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
5.3.20 12:18
@Anonymní píše:
1: jsem si nevsimla že je to jednosměrka a zůstal sem na své straně v pravo i když jsem odbočovala do leva
2: sem špatně zaparkovala zadní kolo jsem měla na čáře (což mi teda přijde jako úplná debilita)
3: jsem nedala přednost v jízdě a ano to uznávam to je moje debita a moje obrovská chyba to jako né že né.

no tak, když ti dají řidičák a příště nedáš přednost v jízdě, tak budeš mrtvá-ý - nevím, co jsi, píšeš zmateně jednou v mužském, jednou v ženském rodě - dobře to parkování na čáře je blbost, ale 1 a 3jsou hodně závažné chyby
docela bych se nad sebou zamyslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
5.3.20 12:18

Tak první dva případy mi připadají trochu přitažené za vlasy…
třetí je jasný.
Nevíme, no, možná za volantem působíš natolik zmateně, že ti to dát prostě nechtějí, možná máš komisaře psa psího :nevim:
Rada ale zůstává stejná, kondičky a jezdit. Co to jde, tím se nervozity zbavíš a přestaneš dělat „školácké“ chyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 12:20
@Alkata píše:
Na třetí a jezdím naprosto skvěle. Jak se říká těžko na cvičišti lehlo na bojišti. Takže hlavu vzhůru. Pokud se ježdění nebojíš, tak to nevzdávej. Moc dobře vím, co je ten stres a zmatky u zkoušek.

Kdo tikat, že jezdíš skvěle? Ty? No tak to pak joooo, tomu se určitě dá věřit. Tyhle suvereny na silnicích miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 12:20

@stinga
ano ten 3 je prostě velká chyba vím o tom můžu bejt násraná sama na sebe
Ale to první mi nepřijde zas tak fatální chyba

• Citovat
  • Upravit
14628
5.3.20 12:21

Tak v tom druhém případě je to docela přísné, to ano. Ale nevšimnout si, že jsi/nejsi v jednosměrce zas taková blbost není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 12:22

@Mar__tanka1983
Prostě třetí sem poděla největším možným způsobem vím o tom
No připlatit si jízdy určitě v plánu mám ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
20901
5.3.20 12:22
@Anonymní píše:
3: jsem nedala přednost v jízdě a ano to uznávam to je moje debita a moje obrovská chyba to jako né že né.

1. chyba, úplně zbytečně blokujete provoz (až budete celou věčnost za nějakým takovým chytrolínem stát, jelikož doprava jste mohla jet dávno, pochopíte)
2. opět jasná chyba, tímto komplikujete ostatním parkování a nebo průjezd vozidel (pak se nedivte, že budete mít auto celý odřený, když budete parkovat jak p… )
3. tohle aspoň uznáváte, že může být velmi fatální chyba

Za mě zcela v pořádku všechny 3 vyhození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
5.3.20 12:24
@Anonymní píše:

K vyhození za parkování se nevyjadřuju ale jinak to vypadá že čím víc pokusů tím horší chyba 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487

Tak parkování se dá opravit, ne? Taky někdy si řeknu, když vidím, že jsou to malá místa, mám velké auto, že to přeparkuji, protože to nemám ráda, když lidi stojí jako prasata. Tak když jsem blízko čáře, srovnám to na střed. To když jsi to nedala napoprvé, tak řekl nazdar? Parkování je přece popojíždění sem tam :nevim: A když jsi nedala přednost v jízdě, to je prostě fakt blbý. A ta jednosměrka, tam je blbý, že jsi vůbec nevěděla, že v ní jsi. Že sis nenajela až doleva, to bych tak nehrotila :nevim: Ale prostě u některých lidí je fakt lepší, aby neřídili, bohužel. Ale jestli jsi to i ty, to nutně nemusí tak být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
@Anonymní píše:
@stinga
ano ten 3 je prostě velká chyba vím o tom můžu bejt násraná sama na sebe
Ale to první mi nepřijde zas tak fatální chyba

Tak si představ, že se třeba na konci té jednosměrky rozhodneš, že to někde otočíš a pojedeš zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 12:25

@Mar__tanka1983 pokud je nervózní ted, nechci si radši ani představit, co bude dělat, až bude vozit minino a řvoucí děti. Řidič musí být naprosto klidný, jinak at si jezdí po polňačce. Nejde o to, že jako začátečník nebude vyježděná, ale o ten stres a zmatky. Někdo na to holt má a někdo nemá a já osobně jsem teda na neschopné řidiče už alergická, protože tady dostane řidičák opravdu každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová