Jsem vážně tak blbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.20 12:25

@Cenarius ale já sem v druhém případě nikdo neomezila vystoupíte mohli všichni normaně a nikomu sem nepřekážela i sám autoškolák protáčel oči že tohle je už moc

• Citovat
  • Upravit
4511
5.3.20 12:28
@Anonymní píše:
@Cenarius ale já sem v druhém případě nikdo neomezila vystoupíte mohli všichni normaně a nikomu sem nepřekážela i sám autoškolák protáčel oči že tohle je už moc

Jako za mě vyhození za to být nemuselo. Že si blbě najedu se prostě může stát ale tak není problém couvnout a najet tam líp což je jednodušší než tvrdit že nikomu nepřekážím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.3.20 12:28

Hodně záleží, v jakém městě tu autoškolu děláš. Ne kvůli složité dopravě, ale kvůli místním zvykům komisařů. Když jsem dělala autoškolu já, ze skupinky 10 lidí to 2 udělali na poprvé. Další 3 na podruhé, pár dalších jedinců včetně mě na potřetí a byli i tací, kteří šli po čtvrté. V dotyčném městě byla velká konkurence mezi autoškolami a s tím souvisela nízká cena za výuku. Působilo to na mě tak, že tím následným dokupováním jízd se pak cena za autoškolu musela uměle navýšit.
Jinak všem, co tady hýří sebevědomím a sebechválou, můžu říct, že pokud vás, jako nevyježděného nováčka, chce komisař při zkoušce potopit, při troše snahy se mu to podaří během chvilky u každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 12:31

@modravlocka mě zas přijde, že se tady plácáte po ramenou vy, které jste to napoprvé, dokonce ani napodruhé nedaly. O středoškolákovi, který nedá u maturity ani reparat si taky budu myslet své.
Prostě to rozhodnutí 2× a dost mělo platit už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 12:33

@Ravedd jo mě taky tak příjde. Jsi hold budu muset připlatit jízdy abych si to všechno zopakoval

• Citovat
  • Upravit
5040
5.3.20 12:34
@Anonymní píše:
@Cenarius ale já sem v druhém případě nikdo neomezila vystoupíte mohli všichni normaně a nikomu sem nepřekážela i sám autoškolák protáčel oči že tohle je už moc

Hele a jsi si naprosto jistá, že jsi všechny tři jízdy jela naprosto bezchybně, plynule a klidně? Pochybuju, že by tě vyhodil za kolo na čáře, místo aby ti řekl, ať si to srovnáš. Podle mě jsi prostě zajela prasečí jízdy a tyhle chyby byly dovršení toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.3.20 12:35
@Kockazvysocan píše:
@modravlocka mě zas přijde, že se tady plácáte po ramenou vy, které jste to napoprvé, dokonce ani napodruhé nedaly. O středoškolákovi, který nedá u maturity ani reparat si taky budu myslet své.
Prostě to rozhodnutí 2× a dost mělo platit už dávno.

No dobře, když myslíš…tak se mi raději vyhýbej na silnici. Jezdím přes 15 let téměř každý den přes 50 km. Zatím teda bez nehody, body mám také ještě všechny. Ale nikdy nevíš. Zvlášť, když jsem to udělala až na potřetí. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.3.20 12:37
@Čičorečka píše:
Hele a jsi si naprosto jistá, že jsi všechny tři jízdy jela naprosto bezchybně, plynule a klidně? Pochybuju, že by tě vyhodil za kolo na čáře, místo aby ti řekl, ať si to srovnáš. Podle mě jsi prostě zajela prasečí jízdy a tyhle chyby byly dovršení toho všeho.

Já tomu věřím. Má tehdejší spolujezdkyně vylítla za to, že na křižovatce jedním kolem přejela přes vyšrafovanou čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
5.3.20 12:39

Teoretické na druhý, protože jsem se na to vybodla :D. Ale podruhé na 100%.
A praktické na první, ale měli jsme hrozného zkoušejícího, takového kamioňáka :D Vyhodil tak 70% lidí. Nervozitu chápu a věřím, že člověk pak nejede tak dobře. Hnidopichů zde si nevšímej, pokud jezdíš opatrně a znáš pravidla silničního provozu, jsi potencionálně mnohem míň nebezpečný(á) než frajírek, co to roztřelí, protože jezdí jak hovado a myslí si, že je king silnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
5.3.20 12:39

Já na sebe prásknu, že jsem to dala napočtvrté :nevim: a nemyslím si, že jsem blbá, mám vysokoškolské vzdělání a testy v autoškole jsem udělala na plný počet bodů :nevim: teď mám řidičák 7 let, jezdím 5× týdně do práce a jsem lepší řidič než půlka mojí rodiny. Jezdím i dlouhé trasy po Evropě, když jedeme na dovolenou. Nikdy jsem auto neškrábla, nenabourala atd. Mám kamarádky, co udělaly jízdy napoprvé a sedly do auta max 2×, tkaže jim to bylo stejně k ničemu ;) takže klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
5.3.20 12:42
@Čičorečka píše:
Hele a jsi si naprosto jistá, že jsi všechny tři jízdy jela naprosto bezchybně, plynule a klidně? Pochybuju, že by tě vyhodil za kolo na čáře, místo aby ti řekl, ať si to srovnáš. Podle mě jsi prostě zajela prasečí jízdy a tyhle chyby byly dovršení toho všeho.

Tak to je blbost. U nás se vyhazovalo třeba za to, že při couvání najel na obrubník, nebo že jedním kolem přejela čáru. Já byla skoro taky vyhozená, protože jsem na křižovatce pouze přibrzdila (měla jsem dobrý rozhled celou dobu do křižovatky) a nezastavila, ař tam nebyla stopka. Ale hádala jsem se a vyhádala jsem si to.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.20 12:46
@modravlocka píše:
Já tomu věřím. Má tehdejší spolujezdkyně vylítla za to, že na křižovatce jedním kolem přejela přes vyšrafovanou čáru.

Jenže neudržet za jízdy auto ve svém pruhu je celkem závažná chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
5.3.20 12:51

Na první pokus. Všichni co znám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
5.3.20 12:53

Někdy je stres ze zkoušky, dělala jsem to na 3*, vyučující v autoškole nechápal, jak je možné, že dělám najednou takové pitomoučké chyby. Protože jsem si mezitím dokoupila jízdy a chlapi říkali, že jsem připravená, že jezdím sebejistě a dobře. Učila jsem se v Brně a hned před autoškolu šílená křižovatka, trénink super…

No a pak zkoušky, já jsem stresař jako prase. Nestresuje mě řízení, ale to že je to zkouška, což zde očividně nikdo nechápe. Nebyla jsem schopná říci jak se jmenuji ;)

V okamžiku, kdy mi řekl konec, nemáte to, odvezte auto před autoškolu už jsem zase jezdila perfektně 😂 Z toho rostl i ten zkoušející.

• Citovat
  • Upravit
20905
5.3.20 12:54
@modravlocka píše:
Já tomu věřím. Má tehdejší spolujezdkyně vylítla za to, že na křižovatce jedním kolem přejela přes vyšrafovanou čáru.
Tyto mám na silnicích nejradši, co nejsou schopni se ani trefit do svého pruhu a já pak musím jezdit pomalu přikopem a ještě na mě blbě čumí, když na ně troubím a cítí se ukřivděně.
@Anonymní píše:

To vůbec nic neznamená, že jste mohli vystoupit a zrovna teď jste nikomu nezavazela. Dojede někdo jiný a už problém mít bude, kvůli někomu kdo není schopnej se trefit mezi dvě čáry. (Zkuste si u obchoďáku zaparkovat mezi DVA takového profíky, nevejdete se ani s malým prckolem) Pořád to berete jako úplně nezávažné prkotiny, přitom pak v provozu za tyto věci budete chtít lidem dát pár facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová