Jsem vážně tak blbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2813
5.3.20 12:55
@Čičorečka píše:
Jenže neudržet za jízdy auto ve svém pruhu je celkem závažná chyba.

Ona ale nikoho také nemohla ohrozit ani omezit. Uprostřed křižovatky byl velký vyšrafovaný trojúhelník. Ona zatáčela do leva a zadním kolem trochu vzala jeho špici, přes kterou navíc byly z běžného provozu vyjeté koleje od ostatních aut. Té čáry se opravdu nepatrně dotkla, ani ji nepřejela celou, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 12:56
@Čičorečka píše:
Jenže neudržet za jízdy auto ve svém pruhu je celkem závažná chyba.

Tak dneska to ty chytrý auta umi taky. Ja to mám teda vypnutý, hrozně mě to obtěžuje. Tohle opravdu zvládám sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
5.3.20 12:58
@Kockazvysocan píše:
Tak dneska to ty chytrý auta umi taky. Ja to mám teda vypnutý, hrozně mě to obtěžuje. Tohle opravdu zvládám sama :mrgreen:

Já jsem na první zkoušce vylitla z podélného parkování :D oni mi to totiž jen jednou ukázali, že to tam určitě nebude! takže jsem si to ani nezkusila.
A parkovací systém u toho raději občas použiji 😂 Vždycky si vzpomenu jak jsem byla bezradná.

• Citovat
  • Upravit
22566
5.3.20 13:00
@Cenarius píše:
To vůbec nic neznamená, že jste mohli vystoupit a zrovna teď jste nikomu nezavazela. Dojede někdo jiný a už problém mít bude, kvůli někomu kdo není schopnej se trefit mezi dvě čáry. (Zkuste si u obchoďáku zaparkovat mezi DVA takového profíky, nevejdete se ani s malým prckolem) Pořád to berete jako úplně nezávažné prkotiny, přitom pak v provozu za tyto věci budete chtít lidem dát pár facek.

No z toho rostu. Jeden zaparkuje jako deb. il a ostatní pak musí taky. De. bil si pak odjede a jako d. ebil vypadám pak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.20 13:01
@modravlocka píše:
Ona ale nikoho také nemohla ohrozit ani omezit. Uprostřed křižovatky byl velký vyšrafovaný trojúhelník. Ona zatáčela do leva a zadním kolem trochu vzala jeho špici, přes kterou navíc byly z běžného provozu vyjeté koleje od ostatních aut. Té čáry se opravdu nepatrně dotkla, ani ji nepřejela celou, nic víc.

Tys to viděla? Jak se ti to povedlo? No to je jedno, střihat zatáčky a křižovatky se prostě nemá. Vidím to dnes a denně, když stojím na vedlejší a odbočující auto mi málem urve čumák, protože to prostě střihne. V autoškole si na tohle musí dávat pozor. Jestliže dělá takové chyby, když se plně soustředí na výkon, jak by jezdila, až nebude mít za zadkem komisaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
5.3.20 13:03
@Katastrofaobecna píše:
Někdy je stres ze zkoušky, dělala jsem to na 3*, vyučující v autoškole nechápal, jak je možné, že dělám najednou takové pitomoučké chyby. Protože jsem si mezitím dokoupila jízdy a chlapi říkali, že jsem připravená, že jezdím sebejistě a dobře. Učila jsem se v Brně a hned před autoškolu šílená křižovatka, trénink super…

No a pak zkoušky, já jsem stresař jako prase. Nestresuje mě řízení, ale to že je to zkouška, což zde očividně nikdo nechápe. Nebyla jsem schopná říci jak se jmenuji ;)

V okamžiku, kdy mi řekl konec, nemáte to, odvezte auto před autoškolu už jsem zase jezdila perfektně 😂 Z toho rostl i ten zkoušející.

To že je ale někdo stresař neznamená že nemůže dát autoškolu napoprvé :lol: jsem stresař, když jsem kontrolovala auto, konkrétně olej tak se mi tak klepaly ruce tak, že jsem jen nějakým zázrakem nenakapala kolem :lol: ale za volant nervozita nepatří. A jestliže kvůli nervozitě neví že je v jednosměrce a že nedá přednost tak to může být celkem problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.3.20 13:03
@Čičorečka píše:
Tys to viděla? Jak se ti to povedlo? No to je jedno, střihat zatáčky a křižovatky se prostě nemá. Vidím to dnes a denně, když stojím na vedlejší a odbočující auto mi málem urve čumák, protože to prostě střihne. V autoškole si na tohle musí dávat pozor. Jestliže dělá takové chyby, když se plně soustředí na výkon, jak by jezdila, až nebude mít za zadkem komisaře?

Ano, já jela v autě s ní. Jela jsem totiž jízdu hnedka po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.20 13:04
@Kockazvysocan píše:
Tak dneska to ty chytrý auta umi taky. Ja to mám teda vypnutý, hrozně mě to obtěžuje. Tohle opravdu zvládám sama :mrgreen:

No a někdo to nezvládá a ještě to vnímá jako nepodstatnou maličkost :lol: nene, šikana v autoškole je správná. Už takhle lidi jezdí jako prasata, natož kdyby jim někdo nenatloukl pravidla do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.20 13:06
@modravlocka píše:
Ano, já jela v autě s ní. Jela jsem totiž jízdu hnedka po ní.

Takže pod kola jsi neviděla :nevim: jasně, komisař taky ne, ale on měl víc zkušeností, než vy dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
5.3.20 13:09
@Čičorečka píše:
Takže pod kola jsi neviděla :nevim: jasně, komisař taky ne, ale on měl víc zkušeností, než vy dvě.

To víš že jo. My dvě jsme byly úplně mimo. Zatímco komisař, který na ni v tu chvíli začal doslova hystericky řvát, že najela zadním kolem na bílou čáru, a že poletí, byl úplně v cajku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
5.3.20 13:12
@Cenarius píše:
To vůbec nic neznamená, že jste mohli vystoupit a zrovna teď jste nikomu nezavazela. Dojede někdo jiný a už problém mít bude, kvůli někomu kdo není schopnej se trefit mezi dvě čáry. (Zkuste si u obchoďáku zaparkovat mezi DVA takového profíky, nevejdete se ani s malým prckolem) Pořád to berete jako úplně nezávažné prkotiny, přitom pak v provozu za tyto věci budete chtít lidem dát pár facek.

Souhlas. Je paráda přijet na plný parkoviště u supermarketu kde je na tom mini parkovišti pár volných míst a všechno jsou to místa kde ti okolo neumí parkovat (hrozný problém couvnout a najet znovu) vzadu dvě děti běžně jezdím menším autem ale i když se tam nacpu tak nevystoupím a už vůbec nemám šanci vyndat dítě z autosedačky :pankac: a často takhle vídám jak lidi nadávají :lol:

a jindy zase parkují mimo parkovací místa a je to přesně jak píše @Kockazvysocan připadám si skvěle když jdu k autu který je špatně zaparkovaný což už ti kolem nevědí když ten co to zavinil odjel a úplně nej je když jsou okolo chlapi ti na mě hází pohledy hele zase jedna co neumí parkovat :zed:

Příspěvek upraven 05.03.20 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 13:12
@Čičorečka píše:
Takže pod kola jsi neviděla :nevim: jasně, komisař taky ne, ale on měl víc zkušeností, než vy dvě.

Já myslím, že to je marný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
5.3.20 13:14
@Ravedd píše:
To že je ale někdo stresař neznamená že nemůže dát autoškolu napoprvé :lol: jsem stresař, když jsem kontrolovala auto, konkrétně olej tak se mi tak klepaly ruce tak, že jsem jen nějakým zázrakem nenakapala kolem :lol: ale za volant nervozita nepatří. A jestliže kvůli nervozitě neví že je v jednosměrce a že nedá přednost tak to může být celkem problém

Nepatří, ale pokud jej vyvolává tohle je to něco jiného. Za volantem mě nechávají klidnou řvoucí děti, unafani psi i bezohlední řidiči. Nehodu jsem nikdy neměla. Ale ten komisař, tak z toho jsem teda měla pěkný vítr :)

• Citovat
  • Upravit
4511
5.3.20 13:15
@Katastrofaobecna píše:
Nepatří, ale pokud jej vyvolává tohle je to něco jiného. Za volantem mě nechávají klidnou řvoucí děti, unafani psi i bezohlední řidiči. Nehodu jsem nikdy neměla. Ale ten komisař, tak z toho jsem teda měla pěkný vítr :)

Jenže to ten komisař nemůže vědět a pro něj to může znamenat že je nervózní z řízení auta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.3.20 13:16
@Čičorečka píše:
No a někdo to nezvládá a ještě to vnímá jako nepodstatnou maličkost :lol: nene, šikana v autoškole je správná. Už takhle lidi jezdí jako prasata, natož kdyby jim někdo nenatloukl pravidla do hlavy.

Jako problém vidím i ty chytrý auta. Pak je jasný, že když madam posadíš fo Felicie, tak si neporadí vůbec s ničím. Zaparkovat nezsparkuje, protože to auto to neumí. Nezacouva, protože nemá senzory. V pruhu se neudrží, protože nemá hlídání. Řadit? Ježíš, coto je? A takhle bych mohla pokračovat. Taky mám velmi chytrý auto, ale spoustu fcí vypnutych, protože mám selský rozum a řídím sama, protože to umim. Jo a mám manuál, automat bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová