Jsem zaujatá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.20 20:26

@Serpentini to asi ne, protože se dívala do té láhve a dívala se komu ještě nalit. Prostě mi to přišlo od ní na truc.

• Citovat
  • Upravit
14377
22.11.20 20:29

A nepřišlo tchýní třeba,, drzé ", že si syn pro pití sám šel a chtěl si nalít, než aby ji poprosil. Vím, že je to babička, ale přeci jen, je tam na návštěvě. Já se u té svojí samoobsluhovala až v té době, kdy už na tom nebyla zdravotně dobře a špatně se pohybovala. Do té doby jsem si nedovolila jí vlézt do špajzky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.11.20 20:31

Mně by na tom teda mrzel hlavně ten absolutní nerespekt k dítěti. Vzít mu něco z ruky, nalít ostatním a jeho ignorovat, když si šel nalít pro sebe? Udělala by tohle dospělému členovi rodiny? Asi ne, že? A kdyby ano, ten dospělý by asi dost zíral a líbit by si to nenechal. Bylo to od tchyně dost neslušné. Proč by se to u dítěte mělo přejít jako že nic? K dětem se můžeme chovat neslušně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 20:31

@Aduš8 drze určitě ne, oni si pití nalivaji sami když je na lince. To nikdy nebyl problém. Naopak jim sama říká bez si nalit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.20 20:33

@Kassy tak přesně tak to cítím já.

• Citovat
  • Upravit
508
22.11.20 20:33

Tyo tak já mám teprve šestiletou ale už dávno jsem ji naučila, že se musí umět ozvat a nenechat si kakat na hlavu. Takže ta by se velice nahlas ozvala sama 😂 měla bys to syna taky naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 20:35

@BeNiPe on zůstal stát smutný

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
22.11.20 20:37

Za mě ji něco vadí - těžko říct co. to je jasné výchovné gesto, tak bych to asi brala. ale pokud nemáte dobré vztahy, nedozvíš se. možná časem, pokud se jí opravdu něco nelíbí a štve jí jak se třeba tvůj syn chová, takových situací bude víc a dojde ti to.

• Citovat
  • Upravit
15436
22.11.20 20:37
@Anonymní píše:
@Serpentini to asi ne, protože se dívala do té láhve a dívala se komu ještě nalit. Prostě mi to přišlo od ní na truc.

Ber to u té lepší stránky: tvůj syn doslal pití nové, nezvětralé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
22.11.20 20:39

Ona má i jinak se synem problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.11.20 20:39

Tyjo, mně to přijde jako prkotina. :nevim: možná bych mu rekla, ze teda holt počkáme na další, kdyz to nesl a nezbylo, nebo nevim. Tohle mi nepřijde nijak dramatický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.11.20 20:43

Verim, ze ho to muselo mrzet, uplne si tam umim predstavit moje holky. Naucit se ozvat nez to v sobe drzet, jak vy tak dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 20:46

@Serpentini se synem ne, ale se mnou.

• Citovat
  • Upravit
1129
22.11.20 20:53

Mně to přijde jako prkotina. Tchýně to chtěla vzít jedním vrzem a nalít všem. Protože jak známo, když chce jeden, budou chtít postupně i ostatní. Dolila lahev a otevřela další. Nalila všem. Podle mě ji vůbec nenapadlo, že se bude řešit komu nalila první a komu poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.11.20 20:54

Neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...