Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky všem vám strašně moc děkuji, zítra napíšu jak jsme zvládli první cvičení.
Ivča78 píše:
Berusko, co to je DMO?
Detska mozkova obrna,pa ![]()
Scalary píše:
Holky všem vám strašně moc děkuji, zítra napíšu jak jsme zvládli první cvičení.
neni zac, urco napis, drzime pesticky, bude to dobry, to zvladnete
![]()
Tak první cvičení za náma, představovala jsem si to horší. Malej teda řval hodně a i doma řve, tak snad si na to časem zvykne. Tak se za váma přesunu do diskuze vojtova metoda.
Scalary píše:
Tak první cvičení za náma, představovala jsem si to horší. Malej teda řval hodně a i doma řve, tak snad si na to časem zvykne. Tak se za váma přesunu do diskuze vojtova metoda.
ok, super
Ozivuji diskuzi.
Dnes jsme byli u detske neurolozky, cerstve 5 mesicu. Preference prave ruky, plus zaskuby v obliceji a ocich.
Rikala, ze ton vporadku, reflexy taky, vyvojove odpovida. Chvalila, uz skoro sedime.
Ale ze ta preference jedne ruky normalni neni v tomhle veku, ze to maji mit tak ve dvou letech.
Nabidla, ze muzeme udelat magnetickou rezonanci v celkove anestezii, nicmene ze stejne by to nic na tom, jak se to resi nebo neresi nemenilo.
No tak jsem to odmitla, nebudu dite uspavat, pokud to nic neresi. Ptala sem se, co to teda znamena, a ona rikala, ze to znamena, ze tu druhou stranu maji slabsi, ze to muze udelat treba i nejaky „inzult“ prenatalne, ze vlastne tezko rict…
A objednala nas na kontrolu v unoru, kdyby neco se nezdalo driv, tak zavolat.
Castecne se mi ulevilo a castecne ne, vlastne nevim, co si z toho mam presne vzit…
SCALARY, vim o cem mluvis, rodila jsem 4 dny