Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu, v čem je nejlepší nosit 6 týdenní miminko, aby bylo jakoby v klubíčku? V čem se mu může nejvíce líbit? Máte s něčím dobré zkušenosti? Je strašně umrčený a po kojení je dvě hodiny strašně rozzuřený. Děkuji všem za rady ![]()
A nema hladika, kdyz je nabruceny i po kojeni??? ![]()
Jinak teda doporucuji satek - klokanky jsou spise az pro deti, ktere drzi hlavicku - v satku je pekne v klubicku jako u maminky ![]()
A jinak, nase mala brucela cele dny
i kdyz byla spokojena, proste jen vydavala zvuky a poslouchala se ![]()
Šátek
-naše spása,měli jsem totální nespavce a uřvánka a bez šátku bych si asi hodila mašli ![]()
No asi ho tlačí mlíčko v bříšku nebo bolí bříško bo sebou mlátí a už jsme zkoušeli kapičky, ted bereme probiotické kapky tak uvidíme ale jedna paní mi poradila, že máme zkusit ho nosit v šátku, ať je spokojený.
Katka86 píše: Šátek-naše spása,měli jsem totální nespavce a uřvánka a bez šátku bych si asi hodila mašli
Opravdu? No super
Náš nespí v noci vůbec až v naší posteli trošku. Nejhorší je to po kojení, to se tak rozčiluje že není k uklidnění a ještě dvě hodiny poblinkává. No horor ![]()
Jj, šatka!
V 6 týždňoch už môžeš uviazať kríž s kapsou, a tak pekne kolienka naširoko a vysoko, to bude pre bruško super ![]()
nemá růstový spurt? těm 6 týdnům by to odpovídalo…
na nošení doporučuju šátek ![]()
A co babyvak, tj taky jak šátek? např. http://deti.bazos.cz/…/babyvak.php
Jenže to má asi růstový spurt od narození, tak se vztekal i předtím, ale je pravda, že teď poslední dva týdny ještě více.
šátek. na druhé jsem se konečně naučila pořádně uvázat (kříz s kapsou vnitřní) a jsem max spokojená.
ani jedno z mých dětí nesnese úvaz do kolíbky, zato ten vertikální je okamžitě zklidní a usínají během minuty..
a na prdy max pomáhá, aspoň u nás. starší nikdy neprděl (teda prděl sám
), mladší ano, a kombinace biogaia/lefax/šátek zabrala.. ![]()
nevím, babyvak je jen na chvilku, navíc se nadřeš, šátek je navždy
(u nás teda do 2.5 let, pak jsem zjistila druhé těhot. a bylo po nošení…)
POkud se třeba šátků bojíš nebo nějak nevyhovují, dá se použít i ergonomické nostíko Manduca - máma max spokojenost. ![]()
Já mám teda i vak a ten mi nevyhovoval vůbec,nějak jsem ho tam neuměla dobře dát či co
byl tam celý pokřivený
a řval v něm.Malý mi řval třeba i 16 h v kuse,fakt peklo.V noci usínal,teda v noci,spíš ráno až kolem 3-4 h a od 8 na novo
A vzhledem k tomu,že to bylo druhé dítko,tak o první jsem se musela nějak postarat,uvařit atd,takže moje spása šátek.V 7 týdnech jak by utlo,spíme celou noc v kuse
a přez den o něm ani nevím,celý den na hrazdě a nezařve vůbec.
Nataša píše:
nevím, babyvak je jen na chvilku, navíc se nadřeš, šátek je navždy(u nás teda do 2.5 let, pak jsem zjistila druhé těhot. a bylo po nošení…)
A nějaký odkaz jaký asi šátek, prosím???