Jsou dětské boty od Bati certifikované?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
4.2.08 20:11

Ahoj, já chtěla včera koupit první botky u Bati a prodavačka byla děsná :( jen mě nasměrovala na regál, kde byl jeden typ a jedna barva a taktéž dvě velikosti.Na otázku certifikace mi odpověděla, že samozřejmě mají a odkráčela pokecat s kamarádkou. To mě teda odradilo a jdu nakupovat do zdravotnických potřeb, které mi doporučila sestra na rehabilitaci, že prý si to tam hodně mamin chválí.Snad tam bude lepší personál :wink: Do Bati mě nedostanou ani kdyby tam měližirafy za 39kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
9.2.08 20:38

Já mám stejné zkušenosti jako Evulinka. U Bati nebo ve větších obuvnictvích se mi nikdo nevěnuje. Nohu malé můžu změřit maksimálně na plastovém měřítku.
Raději chodím do menšího obchudku, kde prodávají jen boty se žiravkou. Paní se mi maximálně věnuje. Nohu přeměří malé speciální měrkou, kde je i míra o kolik to má mít větší. Pak ten metřík vloží i do botičky, aby se přesvěčila např u zimních bot, že vnitřek odpovídá velikosti na botě. Neboť více výrobců - jiné míry a stejná čísla.
Sice dám za boty i 2 až 3 stovky víc, ale vím, že bota sedí. Moje Bára totiž ráda krčí nohy, takže se špatně pozná, jestli je bota OK.

Pokud jste s OV, tak mužu poradit super prodejnu.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.2.08 22:28

Lucikry, sem s ní. Díky.

Možná znám, možná ne, ale šílela jsem se shánění sedících bot pro Radima a teď to budu mít x2.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.2.08 21:02

Prodejna je v Ostravě v mariánských horách - zastávka mariánské náměstí.
Od zastávky stačí sejít dva bloky směrem dolu k městkému úřadu nebo třeba kauflandu. Je to vedle cikloprodejny Jogi nebo u barev-laků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková