Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No vidis, tak jste se hledali, az jste se nasli. Dva zhrzeni bohaci hrajici si na chudaky, aby zavcas otestovali potencionalni protejsek. A podivejme se na to, chudak opovrhovanej se nejen vypracoval na manazera nadrizeneho tisici lidem, ale dokonce doktorku se mu podarilo klofnout. To teda vsichni v nemem uzasu cumime, padame do kolen a obdivne vzdychame, jaky uzasny borec se racil zavitat na emimino, aby nas oblazil svou blazeovanou pritomnosti.
Promin, sarkasticka byvam malokdy, ale ty sis o to tak krasne rekl. Chlape jeden, nezer se tolik, pusobi to fakt hodne smesne.
@Anna766 píše: Více
Ja ale deti vůbec nezmiňovala, jako sr@č to je o tom žádná, ale proste pokud potřebuje mít manažerka navrh nejen ve financích, ale celkově ve všem tak těžko najde chlapa, takže už se ani nedivím, ze nehledá, pac málokterý úspěšný chlap by tohle ustál ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
A naopak je to v pořádku? Protože takových chlapů taky není zrovna málo co potřebují mít navrch a to nejen co se týče financí.
@Anna766 píše: Více
Nevím ja žádný takový machistický chlapy neznám
Twl, tak sis nakonec našel stejně tupou
, co si taky na něco hraje, aby se mohla sebepotvrzovat. No, gratuluju. ![]()
Nebyla bych s nikým pro peníze. Radši bych dělala něco pro to, abych měla peníze vlastní a žila pohodlný život i bez partnera. A vybrala bych si toho, koho skutečně chci a kdo mi skutečně vyhovuje.
@Anonymní píše: VíceŘekla bych, že jsi vynechala to nejdůležitější a to je zdraví.
Upřímně, z mého pohledu jsou peníze, určitým bonusem ke „kvalitnímu“ životu, ale zdraví, lásku ani přátelství si za ně bohužel nikdo nekoupí…
A pokud se někdo domnívá, že ano, tak klame jen sám sebe. ![]()
Ja to chtela aspon jednou v živote zazit 😆. Aby me chlap pozval na nakou luxusní dovolenou, koupil mi auto, bral do restauraci, byl neuveritelne krasnej a vysvalenej…ale to je asi pohadka. Vzdy jsem mela chlapa, co takovy nebyl a vse jedem na pul 😅. Ale sny takove byly, kdyz jsem byla mlada a ponorena do tech vsech romanu
@Karamba2020 píše: Více
Tak v tom případě nevíš, co je to pravá bezpodmínečná láska. Asi jsi ti nidky nezažila. Třeba Tě to potká. Ale věř, že se Ti tak otočí život naruby, že se sama nepoznáš.
@Klarka408 píše: Více
Tak tomu věřím, proč by ne..?
Protože, když je člověk doopravdy zamilovaný, tak nevidí a neslyší napravo ani nalevo… a často nevnímá nebo spíš nechce vnímat, ty rady od těch nejbližších. ![]()
Až pak časem, kolikrát sama zjistíš, že měli pravdu, ať už si to chceš přiznat nebo ne…
Jsou, bez nich si nic nekoupím.
Ale s velmi bohatou partnerkou, která by mi ji jinak vyhovovala ne, nejsem gigolo. A bezstarostný život? Co to je? Samá nuda od narození do smrti?