Jsou to poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
13.6.11 17:43
lucavlachova píše:
Neboj nebude to tak hrozné,ale já za sebe ti nebudu povídat že mně to nebolelo,málá první šla dlouho,ale bylo to tím magnéskem,u malého mi v 35ttpraskla v 5voda v 8 začli bolesti a v 11bylo po všem.Divně se cítíš protože jdeš do finále já poslední těhu prozvracela celých 8měsíců :poblion: ,pusť vše z hlavy odpočívej a uvidíš určo poznáš že to přišlo

Díky. Podle měření mám docela dost úzkou pánev, tak jsem na to tak nějak připravená. Jinak zvracet se mi nechce, spíš střevní potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.6.11 17:51

Mně nikdy doktor pánev neměřil a to mám 158cm a moje děti oba po manželovi velcí.Miminko ti tlačí všude kde může proto střevní potíže,ale to se musí vydržet pokud zácpa tak ovoce ti trochu jistě pomůže ostatní odezní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 17:55

Mě ji měřili hned při vystavení těhu průkazky. Zácpa ne. Spíš průjem skoro po každým jídle :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
13.6.11 17:58

Luci to už může být co v nejbližší době porod

• Citovat
  • Upravit
4246
13.6.11 18:08
veverunka11 píše:
Luci to už může být co v nejbližší době porod

Snad ne… 8-o Ještě rodit nechci. Minimálně 2 týdny tam musí ještě vydržet. Aspoň do toho 36. tt. Ale úplně nejlepší by bylo, kdyby vydržel do termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.6.11 18:25
pikesova.lucie píše:
Mě ji měřili hned při vystavení těhu průkazky. Zácpa ne. Spíš průjem skoro po každým jídle :-?

Průjem značí pročišťování těla, a přípravu na porod, ale nemusí to tak být…
Jinak pánev se měří dvakrát, na začátku těhu a pak v porodce před porodem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 18:31
Monny89 píše:
pikesova.lucie píše:
Mě ji měřili hned při vystavení těhu průkazky. Zácpa ne. Spíš průjem skoro po každým jídle :-?
Jinak pánev se měří dvakrát, na začátku těhu a pak v porodce před porodem :palec:

No, já mam už průjem tak přibližně měsíc, tak nevím… Snad tam malej do toho termínu vydrží… Ale přenášet teda nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.6.11 18:36
pikesova.lucie píše:
Monny89 píše:
pikesova.lucie píše:
Jinak pánev se měří dvakrát, na začátku těhu a pak v porodce před porodem :palec:
No, já mam už průjem tak přibližně měsíc, tak nevím… Snad tam malej do toho termínu vydrží… Ale přenášet teda nechci.

tak to nebude porod :mrgreen: Bereš železo? :think: To by ti to mohlo trošku „zastavit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 18:40

Nn, železo neberu. Ono to taky může být z mých nočních náletů na ledničku, víš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.6.11 18:41

Tak to řekni dr., třeba ti předepíše to železo… jinak zkus jíst banány… nebo něco co staví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 18:46
Monny89 píše:
Tak to řekni dr., třeba ti předepíše to železo… jinak zkus jíst banány… nebo něco co staví.. :nevim:

Jdu tam až za 14 dní, tak jestli to nepřejde, tak jí to sdělím a snad na to něco dostanu…
Jinak moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
13.6.11 19:13

ty bolesti co popisuješ může působit tlak naléhající hlavičky na čípek (to vidím jak nejpravděpodobnější, neb to důvěrně znám) a močák, nebo poslíčci, nebo taky všechno dohromady. A s průjmem - někomu kopající mimino holt střeva urychlí, někdo je naopak zabetonovaný. Pokud máš průjem už měsíc a žádné jiné potíže k tomu, prostě bych si řekla, že to tak mám a hotovo.
Magnézko - vysadila jsem minulý týden (dnes jsem 36+0, brala jsem kvůli křečím celého těla (ruce, nohy, mezižeberní svaly), i když děloha se ani nehla a kontrakce nebyly…a zatím dobrý, křeče se nevrátily a děloha začíná vyvíjet nějakou činnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 19:18
elda píše:
ty bolesti co popisuješ může působit tlak naléhající hlavičky na čípek (to vidím jak nejpravděpodobnější, neb to důvěrně znám) a močák, nebo poslíčci, nebo taky všechno dohromady. A s průjmem - někomu kopající mimino holt střeva urychlí, někdo je naopak zabetonovaný. Pokud máš průjem už měsíc a žádné jiné potíže k tomu, prostě bych si řekla, že to tak mám a hotovo.
Magnézko - vysadila jsem minulý týden (dnes jsem 36+0, brala jsem kvůli křečím celého těla (ruce, nohy, mezižeberní svaly), i když děloha se ani nehla a kontrakce nebyly…a zatím dobrý, křeče se nevrátily a děloha začíná vyvíjet nějakou činnost…

Držím palce, ať se křeče nevrátí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.6.11 19:26

Průjem může způsobit i to magnézko, pokud bereš vyšší dávky. A k těm bolestem - zkus si odpočinout, jak už tu psaly holky, ale pokud se ti nebude cokoli zdát nebo začnou být pravidelné, jeď radši do porodnice… Přece jen máš do termínu ještě čas a než něco prošvihnout, radši jet 10× zbytečně. Přeju hezký zbytek těhotenství a bezproblémový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 09:23

Ahoj holky,

včera mě chytla docela velká bolest v břiše, bylo ta jakoby křeč, která šla od míst pod žaludkem do stran a do zad. trvalo to asi něco přes hodinu, nevěděla jsem jak si sednout, lehnout už vůbec ne. Paradox byl, že když jsem si lehla na břicho tak to lehce povolilo..Po nějaké době to přešlo jako by nic, ale zůstala ještě doznívat bolest v zádech. Původně jsem si myslela, že jsem něco špatného snědla, ale chytlo mě to před obědem. Měla jsem strach, myslela jsem, že poslíčci bolí podobně jako MS. Kamarádka co teď porodila říkala, že to jsou poslíčci, že ty první jsou bolestivější, hlavně proto, že trvají déle.

Tak by mě zajímal i jiný názor, jestli mohu poprosit.
Jsem ve 33+4 tt

děkuji K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí