Jsou tyhle šaty vhodné pro maturantku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
5.6.21 13:04

Diky moc za nazory, pomohly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.21 13:05

@topazio saty by byly site na miru, vybiram strih. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.6.21 13:06
@lucenka píše:
Radši si jee tou rukou přidržím i při chůzi že schodů, než si do nich kopat ;) naštěstí to dělá většina žen stejně jako já.

Bodejť, ty to moc dobře víš, vod Růženy z prasečáku, viď?

• Citovat
  • Upravit
56505
@aguras píše:
@topazio saty by byly site na miru, vybiram strih. :andel:

Tak to je dobře. Ty druhé se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690

Ty první jsou krásný.. Ale na to musí být perfektní postava… A na maturak asi ne volila bych jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
5.6.21 13:09

Mě se líbí oboje… Taky jsem na maturitak neměla klasické prezdobene šaty s obručí, ale každý at si nosí co chce :D U prvních bych měla problém s tím strihem, na fotku super, ale na pohyb, tanec, různé aktivity co maturanti dělají, to fakt ne. A za mě zbytečně moc odhalené, ale jak říkám, krásné. Ty červené jsou super, do těch bych klidně šla! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
5.6.21 13:14

Oboje jsou krásné, každé na jinou příležitost. Ani jedny mi nepřijdou vhodné na maturitní ples pro 18ti letou holku. Jestli maturujes ve 25. Letech, tak možná. To je jen můj názor.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
5.6.21 13:17
@aguras píše:
Jeste jedny - slibuji, ze uz koncim.
Myslite, ze lepsi?

lepší. opět - neobjednávat levně přes internet, na to aby tyhle šaty vypadaly dobře, potřebuješ drahý materiál.

Čím víc saténu na čím víc jednodušších šatech, tím víc z toho křičí ne-kvalita matirálu. Ty fotky co postuješ téměř jistě nejsou to, co ti pošlou, pokud to tedy není v nižších desítkách tisích ceny.

Pokud je tvůj rozpočet limitovaný, chceš jiné materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15434
5.6.21 13:18
@Alriga píše:
Bodejť, ty to moc dobře víš, vod Růženy z prasečáku, viď?
@Alriga píše:
To se právě musíš učit. Za schodů se v dlouhých šatech chodí tak, že je při došlapu lehce! odkopneme špičkou. Do schodů je možno lehce! jednou rukou pridrzet sukni tak, abychom na ni nešláply.
Tim konci vzdělávací koutek pro zanedbané. Zbytek se douč nebo buď klidně za buranku, mně je to fuk.

A tebe tomu vybranému vyjadřování naučila také paní Eliška Hašková Coolidge?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.6.21 13:19
@ivašot. píše:
A tebe tomu vybranému vyjadřování naučila také paní Eliška Hašková Coolidge?

Nikoli. Já se vybraně vyjadřuji již od cca 2 let.

• Citovat
  • Upravit
116722
5.6.21 13:21
@Ou píše:
lepší. opět - neobjednávat levně přes internet, na to aby tyhle šaty vypadaly dobře, potřebuješ drahý materiál.

Čím víc saténu na čím víc jednodušších šatech, tím víc z toho křičí ne-kvalita matirálu. Ty fotky co postuješ téměř jistě nejsou to, co ti pošlou, pokud to tedy není v nižších desítkách tisích ceny.

Pokud je tvůj rozpočet limitovaný, chceš jiné materiály.

vždyť zakladatelka už poněkolikáté píše, že jí jde o střih. Nechá si je ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116722
5.6.21 13:21
@Alriga píše:
Nikoli. Já se vybraně vyjadřuji již od cca 2 let.

Já myslím, že jsi se chovala způsobně už v děloze. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.6.21 13:24
@aguras píše:
@Dara90 spatna barva nebo strih?

Ty první mi přijdou k té příležitosti úplně nevhodné. Ty druhé jsou lepší, ale volila bych jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.6.21 13:25

Tady úplně nejde o chování, ale o Lucenciny přihlouplé reakce v každé druhé diskusi. Speciálně na mne, Krisstie a naši „smečku“. Asi tak.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.6.21 13:26
@Alriga píše:
Tady úplně nejde o chování, ale o Lucenciny přihlouplé reakce v každé druhé diskusi. Speciálně na mne, Krisstie a naši „smečku“. Asi tak.

Takže ve veřejné diskuzi na tebe nesmím reagovat, když mě něco zaujme? 8o :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková