Koupení e-shopu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
4.2.13 12:08

@terinka4444 tak teď nevím, co tím zabezpečením myslíš 8o určitě jsi si nějaké zboží už přes eshop kupovala, tak údaje nutné pro doručení zboží jsou adresa, jméno a telefon. tobě jako provozovateli přijde email s objednávkou a těmito údaji, nebo si objednávku vyzvedneš v administraci stránek. ochrana osobních údajů je uvedena v obchodních podmínkách, které máš na eshopu. do tvé administrace se může dostat pouze hekr, nebo ten, kdo bude znát přihlašovací údaje. neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.2.13 12:51

No, jde mi o to zabezpečení proti hekrům :mrgreen: prosím tě a odhadem, kolik takový shop stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.13 13:01

Odhadem od 15 do 30 tisíc, záleží hlavně na té seooptimalizaci - tj. vyhledávání dle klíčových slov. Pokud si zadáš poptávku firmám, které ti udělají eshop na klíč se vším všudy, pak tě může vyjít i na 50 tisíc. Anebo pak od nějakého začínajícího programátora, nebo studenta a to je těch zmíněných 15 tis.
Já měla jednou laciný eshop za 12 tisíc, byla to taková šablona presta shop, ale ta administrace byla příšerná :pocitac:
protože dělám na eshopech úpravy tak 3× do týdne, někdy větší někdy menší, ale denně vyzvedávám objednávky, potřebuju opravdu kvalitní a hlavně funkční zpracování.
Ale nemyslím si, že zrovna tvoje stránky by byly pro hekra tak zajímavé, aby se ti do nich chtěl nabourat :) to se fakt neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
4.2.13 22:10

Hele a co tohle? http://www.shopify.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PMa
6.2.13 12:31

Pro Terinku: Ahoj, mit vlastni ehop je hodne lakave, ale ac se to nezda, tak je to podobne jako udelat si kamenou prodejnu (vybrat domenu, vzhled, nastavit ceny, zajistit dopravu…). Takze to ze umim nakupovat v samosce neznamena, ze bych dokazal provozovat sam samosku. Podobne je to s eshopy.

Vyber si nejaky eshop, ktery se Ti libi. Zjisti si, zda se takovy eshop da pronajmout a za kolik (vetsinou v paticce stranky je odkaz). A rekni si, zda jsi schopna takovy eshop rok platit. A za rok uvidis a budes sama schopna rict co ma ten eshop umet a co ne. A ver mi, ze ty eshopy, ktery se Ti vubec nelibi jsou prave Ty podomacku (s nejlepsimi umysly) vytvareny.

Pro zname jsem delal 2 eshopy a vim, ze kdyz neco skutecne umis (treba prave sochar), tak je lepsi 2 vikendy makat „na eshop“ nez se 4 vikendy snazit pochopit co je to eshop, proc ma databazi, co to ten grafik mele o formatech.

Ber to jenom jako dalsi z nazoru… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat