K moři bez tatínka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
11.7.14 14:24

CK Máj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.7.14 14:36

@Melody 4 až bude chtít na wc tak ho snad nechá vačůrat ne? :mrgreen: tyhle busy mají wc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.7.14 14:38
@Boudice23 píše:
@Melody 4 až bude chtít na wc tak ho snad nechá vačůrat ne? :mrgreen: tyhle busy mají wc ;)
:mrgreen: Jen tomu věř :lol: To není pravda, každej nemá. Já jela letos se stejnou cestovkou jako vloni, vloni byl, letos ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.7.14 14:40
@Boudice23 píše:
@Melody 4 až bude chtít na wc tak ho snad nechá vačůrat ne? :mrgreen: tyhle busy mají wc ;)

No právě že nemá a když má, tak přimontované na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.7.14 14:40
@boball píše: :mrgreen: Jen tomu věř :lol: To není pravda, každej nemá. Já jela letos se stejnou cestovkou jako vloni, vloni byl, letos ne.

tak snad člověk dopředu ví co si platí ne? s dítětem je wc samozřejmost, bez toho snad nikdo nepojede :roll: :-)
Bez wc bych nejela, teda já bych nejela vůbec busem, ale na to se zakladatelka neptala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.7.14 14:42

@Melody 4 Klid, dvouleťák stejně asi bude mít do autobusu plínu, ne? :)
Sama teda nevidím důvod, proč nejet…Vždyť třeba do severní Itálie nebo Chorvatska to není tak daleko, a pokud se vyráží na noc, dítě stejně celou cestu prospí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 14:43

@boball wc neřešim, malá nosí ještě pliny, hlavně v noci. Takže nepřítomnost wc mě v tomhle směru nechává chladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
11.7.14 14:43

My jsme jeli takhle busem s bráchou, když mu byly 2 roky. Zvládl to z nás nakonec nejlíp, protože na rozdíl od nás se opravdu vyspal. :) Dřív se takhle opravdu jezdilo běžně, (mluvím o roce 95 a 96, pak už jsme jezdili taky autem) dětí tam bylo víc. Jinak jsme jezdili právě s CK Victorie, ale dnes už máš různé vyhledávače. Já třeba poslední týdny furt šmíruju na sdovolena.cz Mají to hezky udělané. Vyhledáš si Chorvatsko, cestu budem, zadáš maximálí cenu a už jen vybíráš. ;) Jinak teda za sebe bych sama taky nejela. Ale jen z těch sobeckých důvodů, že bych si u moře chtěla taky odpočinout. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.7.14 14:45
@Boudice23 píše:
tak snad člověk dopředu ví co si platí ne? s dítětem je wc samozřejmost, bez toho snad nikdo nepojede :roll: :-)
Bez wc bych nejela, teda já bych nejela vůbec busem, ale na to se zakladatelka neptala :-)

V těch papírech co domů dostaneš není o wc vůbec zmínka. Takže jsme to nevěděli ani minulý rok ani letos. Majitelka cestovky to taky neví, na dotaz, protože já chodím taky dost často, odpověděla, většina těch autobusů je má, záleží na tom kterej pošlou. Ona to ale v té dané chvíli není schopna zjistit. Já se nechci dohadovat, jen, že si to lidi představují všechno dost růžově. A pak se diví.

Příspěvek upraven 11.07.14 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.7.14 14:50
@Caricia1 píše:
@boball wc neřešim, malá nosí ještě pliny, hlavně v noci. Takže nepřítomnost wc mě v tomhle směru nechává chladnou.

No, na těch benzínkách taky přebalovat, nebo v autobuse.No,když se na to cítíš, jed si kam chceš. To že je to taková docela neomalenost vůči ostatním cestujícím si myslím pořád, ale pokud jsi si jistá, že tvé dítě bude v pohodě a nebude rušit ostatní, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 14:52

@boball Tak když ji můžu přebalovat běžně v autě, v kočáru kdekoli je třeba, na veřejném wc v Olympii, tak proč bych ji nepřebalila na benzině na wc nebo v autobuse…Děláš jako by bylo třeba měnit plínu každou hodinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.7.14 14:55

Já bych klidně jela i bez tatínka i autobusem, záleží na tobě, dcerku určitě sama zvládneš, lidi v autobuse ať si trhnou, ty máš stejný právo jet jako oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730

Jen jeďte a užijte si to. :) Někteří by zjevně rádi jeli taky, tak závidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@boball píše:
No, na těch benzínkách taky přebalovat, nebo v autobuse.No,když se na to cítíš, jed si kam chceš. To že je to taková docela neomalenost vůči ostatním cestujícím si myslím pořád, ale pokud jsi si jistá, že tvé dítě bude v pohodě a nebude rušit ostatní, tak není co řešit.

To by na dovolenou ale nesměl jezdit nikdo. Nikdy nevíš, čím zrovna budeš rušit nějakého jiného cestujícího.

• Citovat
  • Upravit
15113
11.7.14 14:59

@Caricia1 tak ono to kolikrát stojí na těch benzinkách za to, záleží na tom kde zastaví. Taky se jí může chtít kakat, že jo? Ale tak já se s tebou nechci dohadovat, nastínila jsem ti ty stinné stránky, jinak je mi to fuk, já s vámi nepojedu.Tak štastnou cestu a užij si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí