K moři bez tatínka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
12.7.14 22:19
@MUFICE píše:
Jela bych, ale autobusem bych se plácat nechtěla, volila bych letadlo nebo auto s nějakou kamarádkou.

Letadlo působí pohodlnější, ale ve skutečnosti nakonec autobus může být lepší. Autobus odjíždí večer-předpokládám bližší destinace, ne např. Španělsko-a dítko brzy bez potíží usne. Příjezd ráno, kdy se dítě pobouzí. Odlet letadla může být třeba ve 2.00-tzn. dát chvíli spát, vzbudit, cesta na letiště, čekání u odbavení, čekání než nastoupí do letadla, čekání po přistání na kufry, čekání na všechny než se rozjede autobus do hotelu…a dítě je celou noc neustále buzeno, přenášeno a může to být víc náročný, než autobus.
Auto je v tomto pohodlnější-ale může se rozbít, sehnat servis.Nebo autonehoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.7.14 23:40
@lasička1 píše:
Letadlo působí pohodlnější, ale ve skutečnosti nakonec autobus může být lepší. Autobus odjíždí večer-předpokládám bližší destinace, ne např. Španělsko-a dítko brzy bez potíží usne. Příjezd ráno, kdy se dítě pobouzí. Odlet letadla může být třeba ve 2.00-tzn. dát chvíli spát, vzbudit, cesta na letiště, čekání u odbavení, čekání než nastoupí do letadla, čekání po přistání na kufry, čekání na všechny než se rozjede autobus do hotelu…a dítě je celou noc neustále buzeno, přenášeno a může to být víc náročný, než autobus.
Auto je v tomto pohodlnější-ale může se rozbít, sehnat servis.Nebo autonehoda.

Ano, některé odlety jsou brzy ráno nebo pozdě večer. Pokud si ale kupuju LM, tak si můžu zájezd vybrat podle času odletu. My to tak děláme pokaždé ;) Samozřejmě počítám s tím, že letadlo může mít zpoždění nebo se to může změnit. Ale to se nám stalo max 2× ze 40 ;)

Tak autobus může taky nabourat nebo se rozbít, popř. čekat někde v koloně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
13.7.14 00:10
@Caricia1 píše:
@malinika Většinou to tak bývá :-) Já věřím že to v pohodě zvládnem. Naopak, užijeme si to. Vím že malá v autě i v Busu prostě spí jak špalek. Vloni 19 hodin jízdy zvládla levou zadní. Prostě v pohodě. A co se týká toho že tam s ní mam být sama, tak to mě vůbec nevadí, nechci tam jet za odpočinkem,,od dceři,, ale naopak abysme si sebe a dovolené užily :)

Nenech se odradit, tady ty rádoby chytré komentáře opět stojí za to!!! Já jela s dvouletou autobusem do Itálie (CK New Dama) a bylo to naprosto skvělé. Usnula mi hned za Prahou a vzbudila se ráno v Itálii :lol: (samozřejmě měla plínku a jelikož znám svoje dítě, vydala jsem se naprosto v klidu!) A neskutečně jsme si to užily!!!
A letos jedu s malým zase do Itálie, ještě mu nejsou dva…domluvila jsem se v CK Energotour…budu tam týden sama s malým a pak přijede na další týden tatínek, takže zpátky autem. Nechápu, proč to někomu přijde zvláštní, naopak pro mě je to paráda…lepší, než se plácat v Praze. Užijte si kráááásnou dovolenou holky!!! :potlesk:

Jo ale zjisti si raději, jestli s Vámi nepojedou v autobuse Boballovi, to by mohl nastat problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.14 23:52

Ahoj, to já taky uvažuji, že bychom dali bez tatínka Chorvatsko (já + 3 děti). :D
A ještě ke všemu autem, takže sama odřídit. ;) Snazší to může být v tom, že bych jela za autem známých, pobyt 2 rodin v samostatných apartmánech. Sama s dětmi jsem zvyklá vyrážet, v tom bych problém neviděla a nemyslím si, že si to neužiju nebo neodpočinu.
Takže za mě ti to doporučuji :palec:. Zkus ještě nějakou kámošku s dítětem, ve dvou se to lépe táhne. ;) Ať je vám v tom buse veseleji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí