K moři bez tatínka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
11.7.14 15:03
@boball píše:
@Caricia1 tak ono to kolikrát stojí na těch benzinkách za to, záleží na tom kde zastaví. Taky se jí může chtít kakat, že jo? Ale tak já se s tebou nechci dohadovat, nastínila jsem ti ty stinné stránky, jinak je mi to fuk, já s vámi nepojedu.Tak štastnou cestu a užij si to.

A na velkou se nemůže chtít i dospělýmu mimo stanovenou pauzu? Když jsme jezdili k moři busem, tak se snad pokaždý dělala nějaká neplánovaná pauza na WC.

• Citovat
  • Upravit
15113
11.7.14 15:03
@lucenka píše:
To by na dovolenou ale nesměl jezdit nikdo. Nikdy nevíš, čím zrovna budeš rušit nějakého jiného cestujícího.

Já určitě ničím, nicméně ano, jsou i dospělí neomalení, co se chechtají, pijou v autobuse alkohol apod.Ale to už je téma zase jinam. Nicméně u těch dětí, že budou otravné si to myslím tak u devadesáti procent. Prostě z toho co se děje nemají rozum a jisté nepohodlí, dávají pak dost hlasitě najevo. U těch dospělých a větších dětí se to už tolik nepředpokládá, že tam budou někde lézt a fnukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.14 15:09
@boball píše:
Já určitě ničím, nicméně ano, jsou i dospělí neomalení, co se chechtají, pijou v autobuse alkohol apod.Ale to už je téma zase jinam. Nicméně u těch dětí, že budou otravné si to myslím tak u devadesáti procent. Prostě z toho co se děje nemají rozum a jisté nepohodlí, dávají pak dost hlasitě najevo. U těch dospělých a větších dětí se to už tolik nepředpokládá, že tam budou někde lézt a fnukat.

No co si vybavuju, tak na dětské cestující nemám žádné negativní vzpomínky. Zato některé dospělé si pamatuju stále. A pro malé dítě ten autobus není až tolik nepohodlný jak pro dospělého - může si položit hlavu do klína rodiče.

• Citovat
  • Upravit
8935
11.7.14 15:17

@Caricia1 Dle toho co tu píšeš svojí dceru znáš a víš, že cestu zvládne. Po revoluci se tak jezdilo naprosto běžně, nikdo to neřešil a nehrotil, že by dovolenou děti neměly zvládat. I my jsme tak jezdili-bez jídla, s taškou plnou všeho možného…a moc ráda na tyto dovolené vzpomínám. Jak jsme v noci zastavili u benzínky, rozepalý šli na wc, protáhnout se…Také jsem jela jednou na dovolenou s dcerou sama-do Chorvatska autobusem.Sice byla starší,5 let, ale vůbec mě nenapadaly myšlenky, že se mě něco může stát a co dcera. Nač se stresovat z toho, co všechno se může přihodit.
Maminky, co tu házejí katastrofické scénáře neprožijí tak pěkné chvíle jako vy dvě s dcerou u moře. Žijeme jen jednou a je škoda promarnit chvíle, kdy máme šanci něco poznat.
Jezdili jsme s CK Inex. Vždy super.New Dama také. Na Chorvatsko Vítkovice tours.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 21:22

@lasička1 Moc ti děkuji za tvá slova. Máš totiš naprostou pravdu!! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 21:24

@malinika Většinou to tak bývá :-) Já věřím že to v pohodě zvládnem. Naopak, užijeme si to. Vím že malá v autě i v Busu prostě spí jak špalek. Vloni 19 hodin jízdy zvládla levou zadní. Prostě v pohodě. A co se týká toho že tam s ní mam být sama, tak to mě vůbec nevadí, nechci tam jet za odpočinkem,,od dceři,, ale naopak abysme si sebe a dovolené užily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 21:29

@boball Ono taky když někam jedu autobusem na dovolenou tak přece musím počítat s tím, že pojedou určitě i děti nebo lidi kteří mě třeba mohou něčím vadit(rušit apod)…Pokud mi tohle tak strašně moc vadí tak holt ale nemůžu jezdit hromadnými dopr. prostředky…Lidé (tedy i děti) jsou všude a jezdí i na dovolenou(i busem) takže se holt musí ostatní smířit s tím, že občas někdo zakašle, zasměje se nebo zapláče…Jako fakt je uplně jedno jestli by někomu vadilo že mi zapláče dítě v autobuse když někdo zrovna spal.Tak to prostě je, navíc jak jsem zmínila výše, vím že malá cestu prospí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
11.7.14 22:13

Ahoj, já myslím, ze znáš svou dceru a vis jak to zvládne…tak proč nejet…k lidem co nechtějí, aby je na ceste/dovolene otravovaly děti, zrovna dnes jsme se o tom bavili v práci, již existují Zájezdy, v katalogu je opravdu ikonka přeškrtnutého dítěte, kam děti nesmí, takže pokud chce mít někdo klid, může si vybírat tento typ zájezdu…
mimochodem já jedu k mori(teda letím)sama s dětma 5 a 2.5 roku a taky to zvladame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.14 23:12

@radulaur Ahoj,no vidíš, to jsem netušila ze takove zajezdy existují :-) A kam letite? Já taky uvažovala nad letadlem, ale jsem srab. Nikdy jsem neletela a bojím se.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.7.14 11:44

Jela bych, ale autobusem bych se plácat nechtěla, volila bych letadlo nebo auto s nějakou kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
12.7.14 11:55

Taky asi pojedeme–teda poletime bez tatínka :lol:
Zrovna hledám kam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.7.14 12:32

@Petra Z Tak dej pak vědět jak jsi vybrala já se budu inspirovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
12.7.14 18:36

@Caricia1 no ale my teda spis letadlo
Takze Bulharsko asi nebo možná turecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.7.14 21:25

Ahoj, my zatím taky uvazujem nejvíc o Turecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
12.7.14 22:03

Já bych jela taky bez tatínka:) Z celou rodinkou už to mám za sebou :roll: a dovolená jen s malou by byla paráda teda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí