K moři - sama s batoletem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
8.7.13 18:50

@Barusak78 tak to je pěkný :palec: jako ono o to ubytko ani tak nejde, jedeš si užít moře a ne se válet na pokoji ;)
Já byla kolikrát i v kempu pod stanem, a super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14335
8.7.13 18:59

@nulu86 to neni poutavost, ale to, že by to nebyla pro někoho dovolena a pokud by to bylo opravdu pro velké zdraví dítěte, tak bysme spolu šetřili celý rok, aby jsme jeli celá rodina…
Třeba mojého manžela by ani nenapadlo, že by poslal jenom mě.. prostě raději něco oželí, nekoupí a našetří pro všechny..
Je to prostě v každé rodině jiné…

Příspěvek upraven 08.07.13 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
8.7.13 19:00

Taky nemam moc nároky na ubytování, protože na pokoj se člověk chodí jen vyspat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
8.7.13 19:00

Jj, kvaček, chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.13 19:04

@nulu86 ale jako rozhodně jet.. jenom prostě kdo napíše, že by nejel to nemyslí zle. jenom prostě by nejel no :mrgreen: raději s chlapem a prostě si to užijí spolu..
I když chápu, že jsi psala finance atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
8.7.13 19:14

Holkyyyyyyyyy teď mi volal manžel, že to prostě zařídí a pojedeme všichni!!! Jupiiiiiiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
8.7.13 19:58

@nulu86 Tak super. Jak pisu. Zrovna vcera na invia.cz byla last minute Cerna Hora na tyden s odletem druhy den za 6tis. Takze to mate za 12tis. pro oba. Tak koukni. Treba tam na neco takiveho narazite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
8.7.13 20:11

Určitě, díky moc, já vím, že holky takhle na last minute jezdí, že se to nejvíc vyplatí obejít cestovky a letět třeba hned druhý den. Myslím, že něco by jsme najít mohli za přijatelnou cenu :) Jsem ráda, že taťka dostal rozum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.7.13 20:51

@nulu86 Fakt si nemyslím, že bych byla poutaná na manžela :think:.Ale pořád tam vidím tu větu, nejsou peníze tak pojedeme jen já a dítě, což mě úplně fackuje do obličeje :roll:.Já jsem prostě založená jinak.Na stezku zdraví si do lesa skočíme s děckama taky sami, či jiné akce, to neznamená, že si bez něj neuprdnu, ale jet na dovolenou k moři bez partnera mě přijde divné :nevim:.Jo kdybych to dostala např. jako dárek k narozeninám, kvůli tomu, že on je pracovně vytížený a prostě se neutrhne, tak bych jela taky, ale takto ne. A dítěti s ekzémem a častou nemocností stačí naše či Slovenské hory, pokud to chcete hrát přes něj. Taky nevím, proč se toho zas někteří chytly, napsala jsem že bych nejela, jestli vy by jste jeli, je vaše věc a nic proti nikomu ;).Nicméně mě osobně dost odradily argumenty i ostatních proč nejet do ciziny bez chlapa…

Jinak, ale my trávíme většinu času jako rodina, já nemám chlapa jen na to, aby mi nosil domů peníze, já chci, aby pokud je to možné dokonce trávil čas s námi tj. já+ děti, to jak na banální výlet, tak dovolenou. Nějak mi nedochází smysl toho, aby jel každý jako samostatná jednotka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2451
8.7.13 21:01

Dádo, jo, já ti rozumím :) Rozumím i všem co tu psaly to co tu psaly. Můj muž je od nevidim do nevidim v práci a ještě ráno mi věrohodně tvrdil jak neni možný se utrhnout a naopak mě přemlouval, ať jedu sama s malym a užijeme si sluníčka s tím, že to i malému pomůže. Upřímně, kdyby nám doktorka neřekla, že to malému může pomoct, asi o moři letos ani neuvažujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.7.13 21:07

@dada1511 a proč se tak rozčiluješ? No tak někdo holt jede i bez něho… nevidím, co je špatného na tom, když rodina jede na dovolenou společně, žena, muž a děti, a pak, když manžel třeba už nedostane další dovolenou, tak si vyrazí jen žena s dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.7.13 21:38

@Regina Hero Já se nerozčiluju, jen se mi nelíbí, že když nejsem ochotná jet k moři bez něj, tak na něm hned „visím“.Akorát mám jinak stanovené priority, to možná.

• Citovat
  • Upravit
Evaa1974
8.7.13 22:38

Já bych jela bez chlapa jen pod tou podmínkou, že nepojedou ani děti :mrgreen: Taková dámská jízda někde u moře… hmmmmm, nevím, jestli se něčeho podobného ještě někdy někdy dočkám ;) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
801
9.7.13 12:59
To je slovo do pranice :mrgreen:. Taky bych jela, jenže jak se znám, jsem tak blbá, že by mi to nakonec bylo líto a prudila bych tam okolí tím, jaká jsem strašná matka, že jsem dítě nechala doma :roll:
@Evaa1974 píše:
Já bych jela bez chlapa jen pod tou podmínkou, že nepojedou ani děti :mrgreen: Taková dámská jízda někde u moře… hmmmmm, nevím, jestli se něčeho podobného ještě někdy někdy dočkám ;) :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
9.7.13 13:08

@dada1511
Vůbec mi nevadí, když je někdo založený jinak a rád tráví veškerý čas s manželem. Ale vadí mi, když píše příspěvky plné udivených a oči otáčejících smajlů nad těmi, kteří to mají jinak. Já jsem tedy jedna z těch, která psala, že by s 16 měsíčním nejela, ale pouze z praktických důvodů, až bude (budou) starší tak klidně, třeba s kamarádkou a jejíma dětma pojedu a nemyslím si, že to znamená, že mám chlapa jenom na to aby nosil domů peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí