Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj koupila jsem si kabelku značky Valentýno jde o to že je to takový blbý materiál který se hodně špinil. Tak jsem ji umyla ve vodě jenže ty pásky začali pouštět barvu a z bílé kabelky mám na ni modré fleky. Vždy se pustí fleky ale když začíná schnout začíná se vždy dělat fleky. Nechala jsem to normálně uschnout a po druhé jsem to toulala fénem a ani jednou nepomohlo. Nemáte nějakou radu jak je dát pryč. Jinak přidám fotky první fotka je jak má vypadat druhá fotka jak se umývá a fleky jsou dole a třetí fotka je jak kabelka schne.
![]()
Řekla bych, že je po ní… Látkovou kabelku příště raději nebrat ![]()
Některá poučení jsou drahá.
Chce to kůži, ta vydrží zdaleka nejvíce a no, takové věci se čistí chemicky, to se prostě nenamáčí, bohužel. Leda to obarvit na tmavo.
@Andy 006 mě napadá zkusit https://www.lamarche.cz/ , na instagramu se jmenují servispanska, zdá se mi že umí docela zázraky
@Mrs. S jenomže ten servis bude stát minimálně tolik co kabelka, ne?
@kateka.1 to nevím, to si budeš muset zjistit u nich, je to ale jedno z řešení, záleží to jen na tobě. A nebo to vem na černo, celé
@Mrs. S já nejsem zakladatelka
ale když jsem se dívala na ceník, tak čištění stojí kolem 1500,– a za to už koupí novou kabelku.
Nabarvit ne, pak to bude pouštět a budeš to mít i na obleceni
Valentýno
Kabelka je zničená, tyhle matroše zásadně nekupuj. Ponaučení pro příště 🤷🏻♀️
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.