Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V mém případě dokud se to nepohlo, tak ještě nebyla zásilka vyzvednuta z podané pobočky. O víkendu se to nepohne vůbec, to nepracijí, takže dnes by měl přepravce převzít zásilku a převézt, zítra by mohla být k vyzvednutí.
@Petule030 no právě ze na internetu když dala vyhledat zásilku tak tam je ze je to v přepravě už od pátku a divala jsem se ze v sobotu také rozváží, ale v té aplikaci se to ani nehlo
Mně teda Zásilkovna i Z-Box fungují spolehlivě. Vždy mi napíšou až je zásilka k vyzvednutí a vidím i její přesný pohyb například v aplikaci.
Když to obchod odešle v pátek, většinou v úterý, občas se stane, že i v pondělí je k vyzvednutí.
@Paní.Norrisová mně do dnes taky fungovala spolehlivě, mám doručení dnes nebo zítra. Ale zmatla mě ta aplikace právě
@tereza1910 oni o víkendu opravdu nerozvazi. Může to být klidně v přepravě dva dny. Jestli se to ne pohlo, rak asi až zítra.
U z-boxu se mi taky stalo, že jsem na zásilku čekala tyden
pořád byla na depu na doručení a ne a ne se hnout… dokonce 2 balíčky. Asi po 6 dnech mi přišel jeden a další den druhý. Podle mě je v tom boxu prostě málo místa a hold jsem musela čekat, než se vybraly baliky co byly objednané dřív. Ale zrovna nedávno jsem si objednala a to byla rychlovka, ale teda přes víkend mi nikdy nic nepřišlo. Když na to spěchám tak objednávám už radši na pobočku, to vím že to určitě dojde co nejdříve ![]()
@Alca1212 já bydlím na malé vesničce takže plný ty boxy určitě nejsou, každopádně dnes je poslední den kdy mi to má dojít a pořád nic. Jsem z toho celkem naštvaná
@tereza1910 píše:
@Alca1212 já bydlím na malé vesničce takže plný ty boxy určitě nejsou, každopádně dnes je poslední den kdy mi to má dojít a pořád nic. Jsem z toho celkem naštvaná
Jak poslední den, kdy to má dojít?
Tak zavolej na jejich podporu ![]()
@tereza1910 Proč poslední den? Mně nedávno zásilka asi týden ležela na depu. Byla jsem naštvaná, ale chlap jen pokrčil rameny, že asi mají všichni covid a nakonec i ta zásilka přišla. Copak někde garantují termín doručení?
Mne už sa stalo, že to čakalo 3 dni a potom to doručili na úplne iné vydajne miesto, lebo box bol stále plný.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.
Omlouvam se jestli to sem nepatří, ale jdu k vám pro radu. Objednala jsem si balíček do z-boxu v pátek již odeslali a do dnes se to podle mé aplikace vůbec nepohlo. Nějaké zkušenosti? Sestře se to jednou také nepohlo a pak ji napsali ze má zásilku již v z-boxu tak chci jen vědět jestli si mám dělat zbytečné naděje ze to dojde ještě dnes 😄
Příspěvek upraven 21.03.22 v 10:33