Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám malé a velké kabelky, i batůžky.
Za mě, ať si každý nosí co chce.
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylemzlatej batoh
Takový hezký kabelkový klidně, ale jinak si připadám jak na pochoďáku. Kabelka na jednom rameni je dost nepohodlná, jako královna ji nosit nemohu, protože nosím víc než kapesníček.
@Frei2 píše:
Já nosím igelitku s nápisem barvy/laky Hostivař
Odhalil ses. Znám tě ![]()
Mám ještě jednu praktickou kabelku na kočárku
takovou tu jak máme všechny, je fajn, pojme toho hodně a mám volné ruce
Kabelek mám hromadu, barvy všecky (z toho asi cca 10 ještě nenošených - za mlada jsem na kabelkách a botách dost ujížděla), ale poslední rok-dva nosím hlavně batoh, sportovní tašku nebo takovou obyč černou látkovou na zip.
Nemám ráda otevřené kabelky - takové ty thief-friendly.
Mám ráda aktovky a hodně kapes.
Kabelek mám spoustu, malé i velké. Střídám podle oblečení.
Dotaz - JAK nosíte kabelky? Na rameni, v ruce nebo zavěšené na pokrčené paži?
Kabelek a kabelkobatůžků mám hodně. Ale všechny musí mít hodně malých přihrádek a kapsiček.
Naprosto nesnáším hledání v obří kabelce, co je tvořena jen jednou kapsou!
@milami píše:
Kabelek mám spoustu, malé i velké. Střídám podle oblečení.Dotaz - JAK nosíte kabelky? Na rameni, v ruce nebo zavěšené na pokrčené paži?
Já si nemůžu pomoct ale když má žena kabelku na pokrčené paži, přijde mi to trochu legrační
křečovité
@GabinkaCh píše:
Já si nemůžu pomoct ale když má žena kabelku na pokrčené paži, přijde mi to trochu legračníkřečovité
Já ji nosím na rameni.
Já nosila kabelky i na střední s učebnicemi
Bože, nebylo to praktické. Z intru do školy to bylo 2,5km a chodili jsme pěšky. Ale za tu parádu mi to stálo. Teď mám dvě, které střídám. Světlou a tmavou. Ale to proto, že jsou značkové. Kdybych si kupovala obyčejnější, mám jich určitě daleko víc.
Ja miluju kabelky, do kterych se vejde pecen chleba. Uz par let mam vinovou R. Lauren, nosim ji v ruce a pripadam si skvele, vejde se mi tam vse do prace, i vybava k batoleti. Dale mam kabelky k ruznym prilezitostem, plesovou, k romantickym satum, plazovou a volnocasovou tasku, batoh na vejlety (
), malickou kapsicku treba do hospody. Mela bych i vic kabelek, ale vim, ze se nedonutim do nich prendavat ty veci, takze radeji univerzal
jeste touzim po praktickem elegantnim pouzdru na NB a lejstra.
Fakt nemusim ruzne vyrobky z Fleru, takove ty sportovni kabelky ze šusťaku na zip, batikovana žebradla, reklamni tašky s umelohmotnymi zaklapavači
taky mi prijde trapna a staromodni urputne vyladena kabelka s botama…
Co jeste?
![]()
Kabelky mám snad všechny barvy (kromě modré momentálně) a střídám je podle oblečení. V zimě mám nejoblíbenější velkou zelenou, tu tahám už pár let, je kvalitní, kožená, takže to na ní není znát. Celkově mám ráda velké typu shopper (ale raději uzavíratelné, aspoň na patentku), ale jak už tady někdo psal, aspoň nějakou menší kapsičku mít musí, nesnáším lovit půl hodiny cokoli na dně
. Pak mám asi 2 menší do divadla apod. i takové ty sportovní „kapsičky“ na malé výlety. Je fakt, že větší kabelka do práce je lepší, protože toho s sebou tahám hodně, někdy se vleze i menší nákup. Občas když jedu do práce na kole si vezmu malý (nesportovní) batůžek, je to praktičtější, než kabelka v předním košíku. ![]()
Miluji kabelky. Mam nekolik barev i vzoru, jen ne cerne. Mou nejoblibenejsi barvou je pudrove ruzova. Nejoblibenejsi znacka Aneke… ty nejsou nudne
Kazdy rok si kupuji nejakou novou a nejakou starsi vyhodim.
@FlorenceF Jenkins píše:
Ja miluju kabelky, do kterych se vejde pecen chleba. Uz par let mam vinovou R. Lauren, nosim ji v ruce a pripadam si skvele, vejde se mi tam vse do prace, i vybava k batoleti. Dale mam kabelky k ruznym prilezitostem, plesovou, k romantickym satum, plazovou a volnocasovou tasku, batoh na vejlety (), malickou kapsicku treba do hospody. Mela bych i vic kabelek, ale vim, ze se nedonutim do nich prendavat ty veci, takze radeji univerzal
jeste touzim po praktickem elegantnim pouzdru na NB a lejstra.
Fakt nemusim ruzne vyrobky z Fleru, takove ty sportovni kabelky ze šusťaku na zip, batikovana žebradla, reklamni tašky s umelohmotnymi zaklapavači
Co jeste?![]()
taky mi prijde trapna a staromodni urputne vyladena kabelka s botama…
![]()
Kámoška dostala od nás k narozeninám novou kabelku a rovnou si do ní v restauraci přendala věci a to byla výbava hned k několika batolatům
, i když měla jen jedno a spousta dalších zvláštností, včetně zubu, který ji vytrhli asi před dvěma lety
Jaká tajemství dokáže skrývat ženská kabelka by bylo na samostatnou diskuzi ![]()
Jo a crossbody kabelky taky nemám ráda, výjimečně to může být praktické u nějaké menší, když člověk potřebuje volné ruce, ale jinak neeeee ![]()