Kabelková diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
18.7.21 10:46
@ivašot. píše:
Kabelek mám mraky, ale teď přes léto nosím nejvíc batůžek

Krásnej :palec:

• Citovat
  • Upravit
3822
18.7.21 10:50

Mě připadají hrozne ty rádoby pěkné kožené batuzky co ženy nosí. Je to strasne asexualni, teda aspoň pro mě. Jinak miluju kabelky guess, velké i malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.7.21 10:51

Já jsem teda na batůžky. Nosím je po celý rok a ke všemu, nejvíc jich mám z desigualu. Nijak mi záda nebo ramena nedeformují. To mi spíš naopak bolelo rameno z kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 10:54
@Angry_birds píše:
Já jsem teda na batůžky. Nosím je po celý rok a ke všemu, nejvíc jich mám z desigualu. Nijak mi záda nebo ramena nedeformují. To mi spíš naopak bolelo rameno z kabelky.

Batohy záda spíš rovnají bych řekla. Když jsou na obou ramenou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.7.21 10:56
@zudina píše:
Mě připadají hrozne ty rádoby pěkné kožené batuzky co ženy nosí. Je to strasne asexualni, teda aspoň pro mě. Jinak miluju kabelky guess, velké i malé.

Za mě je to hezký :mrgreen: asexuálního na tom nic nevidím.

• Citovat
  • Upravit
14127
18.7.21 10:56
@Angry_birds píše:

No, batoh pres sako nebo saty bych chtela videt :P jinak k triku a svetru je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
18.7.21 10:57

Ja preferuju ty s dlouhým popruhem, abych si ji přehodila pres napric pres rameno.
aktualne spis vetsi kvůli práci. nemam rada kabelky co se nosi za ucha v ruce.
A vice kabelek v různých barvách, aby se to hodilo k oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
18.7.21 10:59
@holka_z_hor píše:
Batohy záda spíš rovnají bych řekla. Když jsou na obou ramenou. :palec:

Jo, kdyz mas sportovni batoh se spravne nastavenyma popruhama a jestle lepe, doplneny zapinacim pasem. Ale diskuze jde o tech malych hruzach s dloooouhyma tenkyma raminkama, ne. Tam uz je to podle me jedno :P

Jo, jeste vidam devcata v pouzdrovkach a na zadech batoh na NB, to je taky vrchol elegance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
18.7.21 11:00
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylem :) zlatej batoh :)

mne přijde neprakticky batuzek, nerada nosim něco na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.7.21 11:00
@FlorenceF Jenkins píše:
No, batoh pres sako nebo saty bych chtela videt :P jinak k triku a svetru je to jedno

Hele, sako moc nenosím to je fakt! Ale šaty s džískou jo. I ke kabátu v zimě. :palec:

Tyto dva třeba teď střídám často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 11:01
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, kdyz mas sportovni batoh se spravne nastavenyma popruhama a jestle lepe, doplneny zapinacim pasem. Ale diskuze jde o tech malych hruzach s dloooouhyma tenkyma raminkama, ne. Tam uz je to podle me jedno :PJo, jeste vidam devcata v pouzdrovkach a na zadech batoh na NB, to je taky vrchol elegance…

Já myslím, že tohle je věc názoru. Mně se to naopak fakt líbí. Chci si nějakej kupovat.

• Citovat
  • Upravit
14127
18.7.21 11:02
@Angry_birds píše:
Hele, sako moc nenosím to je fakt! Ale šaty s džískou jo. I ke kabátu v zimě. :palec:Tyto dva třeba teď střídám často.

Jo, roztomily, proti gustu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 11:02

@FlorenceF Jenkins i k saku je to hezký, taková nedbalá elegance. Pro mlaďochy :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
35326
18.7.21 11:04
@Tarjei píše:
@Leenvecka @Natty90 ja mam hruzu, ze by mi batoh nekdo vybral. Macese se to stalo v metru..a v lete se mi pod batohem potej zada.

Mam batoh, co nejde bezne vykrast. A v lete to mam stejne, v lete nosim kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
18.7.21 11:05
@holka_z_hor píše:
@FlorenceF Jenkins i k saku je to hezký, taková nedbalá elegance. Pro mlaďochy :pankac: :pankac: :pankac:

Presne, zmudlane sako bude vypadat nedbale 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová