Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě připadají hrozne ty rádoby pěkné kožené batuzky co ženy nosí. Je to strasne asexualni, teda aspoň pro mě. Jinak miluju kabelky guess, velké i malé.
Já jsem teda na batůžky. Nosím je po celý rok a ke všemu, nejvíc jich mám z desigualu. Nijak mi záda nebo ramena nedeformují. To mi spíš naopak bolelo rameno z kabelky.
@Angry_birds píše:
Já jsem teda na batůžky. Nosím je po celý rok a ke všemu, nejvíc jich mám z desigualu. Nijak mi záda nebo ramena nedeformují. To mi spíš naopak bolelo rameno z kabelky.
Batohy záda spíš rovnají bych řekla. Když jsou na obou ramenou. ![]()
@zudina píše:
Mě připadají hrozne ty rádoby pěkné kožené batuzky co ženy nosí. Je to strasne asexualni, teda aspoň pro mě. Jinak miluju kabelky guess, velké i malé.
Za mě je to hezký
asexuálního na tom nic nevidím.
@Angry_birds píše:
No, batoh pres sako nebo saty bych chtela videt
jinak k triku a svetru je to jedno
Ja preferuju ty s dlouhým popruhem, abych si ji přehodila pres napric pres rameno.
aktualne spis vetsi kvůli práci. nemam rada kabelky co se nosi za ucha v ruce.
A vice kabelek v různých barvách, aby se to hodilo k oblečení.
@holka_z_hor píše:
Batohy záda spíš rovnají bych řekla. Když jsou na obou ramenou.
Jo, kdyz mas sportovni batoh se spravne nastavenyma popruhama a jestle lepe, doplneny zapinacim pasem. Ale diskuze jde o tech malych hruzach s dloooouhyma tenkyma raminkama, ne. Tam uz je to podle me jedno ![]()
Jo, jeste vidam devcata v pouzdrovkach a na zadech batoh na NB, to je taky vrchol elegance…
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylemzlatej batoh
mne přijde neprakticky batuzek, nerada nosim něco na zadech.
@FlorenceF Jenkins píše:
No, batoh pres sako nebo saty bych chtela videtjinak k triku a svetru je to jedno
Hele, sako moc nenosím to je fakt! Ale šaty s džískou jo. I ke kabátu v zimě. ![]()
Tyto dva třeba teď střídám často.
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, kdyz mas sportovni batoh se spravne nastavenyma popruhama a jestle lepe, doplneny zapinacim pasem. Ale diskuze jde o tech malych hruzach s dloooouhyma tenkyma raminkama, ne. Tam uz je to podle me jednoJo, jeste vidam devcata v pouzdrovkach a na zadech batoh na NB, to je taky vrchol elegance…
Já myslím, že tohle je věc názoru. Mně se to naopak fakt líbí. Chci si nějakej kupovat.
@Angry_birds píše:
Hele, sako moc nenosím to je fakt! Ale šaty s džískou jo. I ke kabátu v zimě.Tyto dva třeba teď střídám často.
Jo, roztomily, proti gustu… ![]()
@FlorenceF Jenkins i k saku je to hezký, taková nedbalá elegance. Pro mlaďochy
![]()
@Tarjei píše:
@Leenvecka @Natty90 ja mam hruzu, ze by mi batoh nekdo vybral. Macese se to stalo v metru..a v lete se mi pod batohem potej zada.
Mam batoh, co nejde bezne vykrast. A v lete to mam stejne, v lete nosim kabelku.
@holka_z_hor píše:
@FlorenceF Jenkins i k saku je to hezký, taková nedbalá elegance. Pro mlaďochy![]()
![]()
Presne, zmudlane sako bude vypadat nedbale ![]()
Krásnej