Kabelková diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
17.7.21 18:26

Mam batuzek z Fleru a libi se mi ze nikdo jiny ho nema, dalsi co taham tak je sportovni kabelka obycejna z Sportisima,prakticka.Moc nikam nechodim tak obyc psanicka nebo vylozene kabelky nemam a ani nijak nepostradam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
17.7.21 18:34
@Zeoli píše:
To myslíš ty s tou holkou?

Vsechny vzory nejsou s panenkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.7.21 20:10
@FlorenceF Jenkins píše:
Sorry, ale batoh (ani kozenej) uz z podstaty nemuze byt elegantni, fakt ne-e :lol: uz jen to, ze si tema popruhama zdeformujes cokoli na ramenou (proto elegantni slepice nosej kabelku v ruce a ne pres rameno) :lol:

Mně se líbí
A určitě jsou v módě
A praktický, máš volný ruce
A hodí se i k šatům
Nic mi na ramenou nedeformuje :D
Kabelky jsou sice hezký, ale nepraktický. Pro parádu, když mám chuť, tak je taky nosím. Ale přes rameno ne e, to ti deformuje prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.7.21 21:35
@Zeoli píše:
Mně se líbí
A určitě jsou v módě
A praktický, máš volný ruce
A hodí se i k šatům
Nic mi na ramenou nedeformuje :D
Kabelky jsou sice hezký, ale nepraktický. Pro parádu, když mám chuť, tak je taky nosím. Ale přes rameno ne e, to ti deformuje prsa :lol:

Vsechno, co jsi rekla, je pravda, ale elegance fakt proste (za me)ne, pokud nebudeme brat za eleganci smart casual :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.7.21 21:42
@Lucie_Sx píše:
No takove damy s pokrcenymi pazemi brazdici obchodak, to je kapitolka sama pro sebe :lol:.

A co se Ti na tom nelíbí? Každá nemá popruh přes rameno. Elegantní kabelky mívají jen malé ucho přes loket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.7.21 21:45
@Burj Chalifa píše:
A co se Ti na tom nelíbí? Každá nemá popruh přes rameno. Elegantní kabelky mívají jen malé ucho přes loket.

Mě třeba přijde směšný tento styl nošení kabelky, to už jsem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.7.21 21:47
@GabinkaCh píše:
Mě třeba přijde směšný tento styl nošení kabelky, to už jsem psala

Jinak nosit nejde, když nemá popruh. Mnohým kabelkám by ani neslušel. To jsou elegantnější klasické kabelky, na ty si asi nepotrpíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
17.7.21 21:53

Co mam maly dite, na vse mi poslouzi taska na kocarek…je to asi 10× v jednom. :lol: Kabelky maji uz dva roky dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.7.21 21:56
@GabinkaCh píše:
Mě třeba přijde směšný tento styl nošení kabelky, to už jsem psala

Ta moje kabelka ma ucha a popruh. Ten mam schovany, protoze vypadam jak postovni dorucovatelka. Takze nosim v ruce za ta ucha a kdyz tou rukou neco delam nebo se chystam delat/drzet, tak si tu kabelku dam na predlokti :think: doted jsem nevedela, ze to nekomu pripada legracni nebo trapne :lol: ze na to nekdo soustredi svou pozornost 8o :P

Jako, afektovane pozy s kabelčičkou snad predvadej snad jenom teplousi a transvestiti v blbejch filmech, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.7.21 00:31
@Burj Chalifa píše:
A co se Ti na tom nelíbí? Každá nemá popruh přes rameno. Elegantní kabelky mívají jen malé ucho přes loket.

Jsou ty holky vsechny stejne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.7.21 09:52
@Burj Chalifa píše:
Jinak nosit nejde, když nemá popruh. Mnohým kabelkám by ani neslušel. To jsou elegantnější klasické kabelky, na ty si asi nepotrpíš.

To ne.Mam ráda větší kabelky přes rameno, kde mám všechno, co potrebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
18.7.21 10:07
@Lucie_Sx píše:
Jsou ty holky vsechny stejne :lol:.

Jake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.7.21 10:15
@FlorenceF Jenkins píše:
Jake?

No ty v tech obchodacich s kabelkami na loktu. Jednou jsem takhle potkala skupinku, vsechny tri zalomenou ruku, bylo to docela legracni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
18.7.21 10:24

Me zase prijde usmevne, kdyz vidim slecnu v lehkych letnich satickach a na zadech batoh :lol: :lol: :lol: To ta zenskost pak jde do haje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.7.21 10:30

Já nejvíc tahám crossbody. Na rameno mám jednu. A přemýšlím o batůžku, líbí se mi to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová