Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam batuzek z Fleru a libi se mi ze nikdo jiny ho nema, dalsi co taham tak je sportovni kabelka obycejna z Sportisima,prakticka.Moc nikam nechodim tak obyc psanicka nebo vylozene kabelky nemam a ani nijak nepostradam.
@Zeoli píše:
To myslíš ty s tou holkou?
Vsechny vzory nejsou s panenkou ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Sorry, ale batoh (ani kozenej) uz z podstaty nemuze byt elegantni, fakt ne-euz jen to, ze si tema popruhama zdeformujes cokoli na ramenou (proto elegantni slepice nosej kabelku v ruce a ne pres rameno)
Mně se líbí
A určitě jsou v módě
A praktický, máš volný ruce
A hodí se i k šatům
Nic mi na ramenou nedeformuje ![]()
Kabelky jsou sice hezký, ale nepraktický. Pro parádu, když mám chuť, tak je taky nosím. Ale přes rameno ne e, to ti deformuje prsa ![]()
@Zeoli píše:
Mně se líbí
A určitě jsou v módě
A praktický, máš volný ruce
A hodí se i k šatům
Nic mi na ramenou nedeformuje
Kabelky jsou sice hezký, ale nepraktický. Pro parádu, když mám chuť, tak je taky nosím. Ale přes rameno ne e, to ti deformuje prsa
Vsechno, co jsi rekla, je pravda, ale elegance fakt proste (za me)ne, pokud nebudeme brat za eleganci smart casual ![]()
@Lucie_Sx píše:
No takove damy s pokrcenymi pazemi brazdici obchodak, to je kapitolka sama pro sebe.
A co se Ti na tom nelíbí? Každá nemá popruh přes rameno. Elegantní kabelky mívají jen malé ucho přes loket.
@Burj Chalifa píše:
A co se Ti na tom nelíbí? Každá nemá popruh přes rameno. Elegantní kabelky mívají jen malé ucho přes loket.
Mě třeba přijde směšný tento styl nošení kabelky, to už jsem psala
@GabinkaCh píše:
Jinak nosit nejde, když nemá popruh. Mnohým kabelkám by ani neslušel. To jsou elegantnější klasické kabelky, na ty si asi nepotrpíš.
Co mam maly dite, na vse mi poslouzi taska na kocarek…je to asi 10× v jednom.
Kabelky maji uz dva roky dovolenou.
@GabinkaCh píše:
Ta moje kabelka ma ucha a popruh. Ten mam schovany, protoze vypadam jak postovni dorucovatelka. Takze nosim v ruce za ta ucha a kdyz tou rukou neco delam nebo se chystam delat/drzet, tak si tu kabelku dam na predlokti
doted jsem nevedela, ze to nekomu pripada legracni nebo trapne
ze na to nekdo soustredi svou pozornost
![]()
Jako, afektovane pozy s kabelčičkou snad predvadej snad jenom teplousi a transvestiti v blbejch filmech, ne ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jsou ty holky vsechny stejne
.
@Burj Chalifa píše:
Jinak nosit nejde, když nemá popruh. Mnohým kabelkám by ani neslušel. To jsou elegantnější klasické kabelky, na ty si asi nepotrpíš.
To ne.Mam ráda větší kabelky přes rameno, kde mám všechno, co potrebuju ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Jake?
No ty v tech obchodacich s kabelkami na loktu. Jednou jsem takhle potkala skupinku, vsechny tri zalomenou ruku, bylo to docela legracni.
Me zase prijde usmevne, kdyz vidim slecnu v lehkych letnich satickach a na zadech batoh
To ta zenskost pak jde do haje ![]()
Já nejvíc tahám crossbody. Na rameno mám jednu. A přemýšlím o batůžku, líbí se mi to.