Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FlorenceF Jenkins píše:
Presne, zmudlane sako bude vypadat nedbale
Hele však ty si nos co chceš
a myslí si co chceš. Ale nemáš patent na to co nosit s co je a není hezký. ![]()
@milami píše:pres hrudník
Kabelek mám spoustu, malé i velké. Střídám podle oblečení.Dotaz - JAK nosíte kabelky? Na rameni, v ruce nebo zavěšené na pokrčené paži?
@KeckaJ píše:to je bohužel problem těch velkých .Vyresila jsem to tak , ze v ni mam jednu menší .
Kabelek a kabelkobatůžků mám hodně. Ale všechny musí mít hodně malých přihrádek a kapsiček.Naprosto nesnáším hledání v obří kabelce, co je tvořena jen jednou kapsou!
@milami píše:
Kabelek mám spoustu, malé i velké. Střídám podle oblečení.Dotaz - JAK nosíte kabelky? Na rameni, v ruce nebo zavěšené na pokrčené paži?
zavezena na paži? To někdo takhle fakt chodi?
@milami píše:
Dle módních návrhářů sladění kabelky a bot je už dávno out.
Kabelka má ladit s oblečením.
Co je komu do navrharu
?
@holka_z_hor píše:
Hele však ty si nos co chceša myslí si co chceš. Ale nemáš patent na to co nosit s co je a není hezký.
Jiste
je to kabelkova diskuze, tak vyjadruju sve nazory ![]()
Ale to, ze ti popruhy zmudlaj sako (nebavime se o manzestru ani o dzinovine), to neni nazor, to je fakt. A ze zmudlany sako nevypada dobre, to je dalsi fakt ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Ta moje kabelka ma ucha a popruh. Ten mam schovany, protoze vypadam jak postovni dorucovatelka. Takze nosim v ruce za ta ucha a kdyz tou rukou neco delam nebo se chystam delat/drzet, tak si tu kabelku dam na predloktidoted jsem nevedela, ze to nekomu pripada legracni nebo trapne
ze na to nekdo soustredi svou pozornost
![]()
Jako, afektovane pozy s kabelčičkou snad predvadej snad jenom teplousi a transvestiti v blbejch filmech, ne
mne to udivilo, nevzpomínám si, ze bych někdy tohle videla.
@holka_z_hor píše:
Za mě boží![]()
Jenže tahle holka by vypadala skvěle i s igelitkou z lidlu
@Prof. Farnsworth píše:
Jenže tahle holka by vypadala skvěle i s igelitkou z lidlu
Příspěvek upraven 18.07.21 v 11:30
@FlorenceF Jenkins píše:
Jisteje to kabelkova diskuze, tak vyjadruju sve nazory
Ale to, ze ti popruhy zmudlaj sako (nebavime se o manzestru ani o dzinovine), to neni nazor, to je fakt. A ze zmudlany sako nevypada dobre, to je dalsi fakt
Nemyslím si
že to krčí sako, záleží na materiálu.
@Venetia píše:
Budu se muset pri shoppingu vice rozhlizet ![]()
@Venetia píše:
Chodí. Kabelku zavěšenou na pokrčené paži na předloktí vídám docela často. Hlavně u mladých vystajlovaných holek, ale i u starších dam.
Mne se ty radoby elegantni batohy s uzkymi raminky taky mic nelibi. Musi to byt nepohodlne.
Mam sportovni batoh, sportovni hadry a elegantne s kabelkou holt pak zase do prace ![]()
@cecetka píše:
Me zase prijde usmevne, kdyz vidim slecnu v lehkych letnich satickach a na zadech batoh![]()
![]()
To ta zenskost pak jde do haje
Nejspis ty saty nosi z praktickych duvodu a ne aby ji okoli obdivovalo, jak je elegantní.
@cecetka píše:
Tak nejak si k tomuto outfitu nedokazu predstavit batuzek
Ty šaty jsou hrozný
K těm se mi nehodí ani ta kabelka teda. ![]()
Za mě boží