Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, jeste vidam devcata v pouzdrovkach a na zadech batoh na NB, to je taky vrchol elegance…
A fakt mas pocit, ze touzi byt elegantní? Ony proste jen maji pracovni oblečení.
@FlorenceF Jenkins píše:Úplně stejně jako kabelka pres rameno, natoz crossbody.
Jisteje to kabelkova diskuze, tak vyjadruju sve nazory
Ale to, ze ti popruhy zmudlaj sako (nebavime se o manzestru ani o dzinovine), to neni nazor, to je fakt. A ze zmudlany sako nevypada dobre, to je dalsi fakt
@j.a.n.i1 píše:
A fakt mas pocit, ze touzi byt elegantní? Ony proste jen maji pracovni oblečení.
Co chteji, je mi v podstate jedno. Adeluju svuj nazor. A ze sirsiho pohledu -no, pokud nenosim uniformu a pohybuji se v ramci dress codu, tak mam zcela jiste na vyber. Pouzdrove saty dle vseobecneho mineni vyjadruji prave snahu o eleganci. Obzvlaste, pokud je kombinuji s uzavrenymi lodickami na podpatku. A jaksi, ten batoh sam o sobe elegantni proste neni, muze byt ulitly, roztomily, muze podtrhovat punk, ironizovat street wear, ale jsou proste dobrym vkusem zapovezene kombinace, jednou z nich je batoh k pouzdrovkam ![]()
To same chlapci v oblecich s batohem ![]()
@j.a.n.i1 píše: Úplně stejně jako kabelka pres rameno, natoz crossbody.
Jj, souhlas. Pokud mam tvarovane sako, budu muset nest tasku v ruce, pokud nebudu chtit vypadat jak po celodennim mackani se v aute ![]()
@FlorenceF Jenkins A jim v podstatě jedno, ze tobě nepřipadají dostatečně elegantní… Evidentně jim jde vic o vlastní záda, nez tvuj nazor na eleganci.
@j.a.n.i1 píše:
@FlorenceF Jenkins A jim v podstatě jedno, ze tobě nepřipadají dostatečně elegantní… Evidentně jim jde vic o vlastní záda, nez tvuj nazor na eleganci.
Bodejď ![]()
@zudina píše:
Mě připadají hrozne ty rádoby pěkné kožené batuzky co ženy nosí. Je to strasne asexualni, teda aspoň pro mě. Jinak miluju kabelky guess, velké i malé.
Moje řeč
Módu batůžků nechápu. Maximalně do 15 let
@Prof. Farnsworth píše:
Jenže tahle holka by vypadala skvěle i s igelitkou z lidlu
A co ty říkáš jako muž na ty batohy u žen?
Líbí nelíbí?
@GabinkaCh píše:
A co ty říkáš jako muž na ty batohy u žen?Líbí nelíbí?
Já to tak nějak přes tu ženu nevnímám. Buď se mi žena líbí, a pak ani nevnímám, jestli má kabelku nebo krosnu, nebo vůbec nelíbí, a pak ji nepomůže ani kabelka LV ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já to tak nějak přes tu ženu nevnímám. Buď se mi žena líbí, a pak ani nevnímám, jestli má kabelku nebo krosnu, nebo vůbec nelíbí, a pak ji nepomůže ani kabelka LV
Tohle řeší jen baby, pravda. Anebo módní guru.
Já dnes pod dojmem diskuze zavrhla baťůžek a hodila na předloktí kabelu ![]()
@ivašot. píše:
Já dnes pod dojmem diskuze zavrhla baťůžek a hodila na předloktí kabelu
Ty dostaneš ![]()
Pekna, btw ![]()
Ke všemu se ten batoh asi nehodí, to je pravda. Stejně jako se ke všemu nehodí sportovní batoh a že ho jde hodně vidět. Anebo naopak, sportovní oblečení, větrovka, legíny a kabelka.