Kabelková diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
16.7.21 18:54
@GabinkaCh píše:
Já si nemůžu pomoct ale když má žena kabelku na pokrčené paži, přijde mi to trochu legrační :nevim: křečovité

No takove damy s pokrcenymi pazemi brazdici obchodak, to je kapitolka sama pro sebe :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.7.21 19:37

Velka, cerna kvalitni kabelka. Tu taham vsude. Pak mam jeaste 2 cerne crossbody, kdyz beru jen telefon a penezenku. Ja na kabelky moc nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
16.7.21 19:45

Já jakožto studentka preferuji velké kabelky od Obag. Mimo školu někam do kavárny, kina atd. nosím menší kabelky přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
16.7.21 20:20
@mamina2017 píše:
Nesmíš nosit v kabelce 3 cihly 8o

Staci jeden notas… Takze je mi fuk, co si mysli okoli, ja to jednostranně nosit nehodlam a mam batoh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.7.21 20:34
@Frei2 píše:
Já nosím igelitku s nápisem barvy/laky Hostivař

Snobe! Slušnej čech nosí recyklovanou igelitku Tesco z popelnice. Komu se to zdá nehygienický, obrátí ji naruby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.7.21 20:44
@Prof. Farnsworth píše:
Snobe! Slušnej čech nosí recyklovanou igelitku Tesco z popelnice. Komu se to zdá nehygienický, obrátí ji naruby. :D

Od chlapa kolega chodí do práce s igelitkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.7.21 21:11

Co mám děti, tak jedině crossbody kabelky. Jaksi nezvládám mít kabelku na rameni a v každé ruce pazourku mláděte. Nosím kožený, přírodní barvy…Batohy nee, studentík už dávno nejsem.

• Citovat
  • Upravit
35415
16.7.21 21:23

Kabelek mám víc. Nosím v ruce, nebo crossbody.
Na rameni mi kabelka nějak nedrží :lol: A vidím to často, jak si je ženy přidržují :think:
Batůžky mi přijdou nepraktický, do kabelky hrábnu a mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
16.7.21 21:34

Jsem kabelkovy blazen, k drtive vetsine mam i boty.
Ani jedna snad nestala mene nez 4000 Kc.
Nemam rada zeny s batohem a zeny v lyzarskych bundach s elegantni kabelkou. To vzdycky v zime trpim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
16.7.21 21:36

Kabelek mám mraky, ale teď přes léto nosím nejvíc batůžek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.7.21 21:42
@VitaminC píše:
Jsem kabelkovy blazen, k drtive vetsine mam i boty.

Dle módních návrhářů sladění kabelky a bot je už dávno out.
Kabelka má ladit s oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
16.7.21 22:08
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylem :) zlatej batoh :)
???
  • Citovat
  • Upravit
8302
17.7.21 17:07
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylem :) zlatej batoh :)

Tak slepice asi ne, nicméně jinak souhlasím, že kabelky jsou na parádu, batůžky na nošení. Dnes se vyrábí hezké městské, kožené, elegantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.7.21 17:28
@cecetka píše:
Miluji kabelky. Mam nekolik barev i vzoru, jen ne cerne. Mou nejoblibenejsi barvou je pudrove ruzova. Nejoblibenejsi znacka Aneke… ty nejsou nudne :mrgreen: Kazdy rok si kupuji nejakou novou a nejakou starsi vyhodim.

To myslíš ty s tou holkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.7.21 18:17
@Zeoli píše:
Tak slepice asi ne, nicméně jinak souhlasím, že kabelky jsou na parádu, batůžky na nošení. Dnes se vyrábí hezké městské, kožené, elegantní.

Sorry, ale batoh (ani kozenej) uz z podstaty nemuze byt elegantni, fakt ne-e :lol: uz jen to, ze si tema popruhama zdeformujes cokoli na ramenou (proto elegantni slepice nosej kabelku v ruce a ne pres rameno) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová