Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Já si nemůžu pomoct ale když má žena kabelku na pokrčené paži, přijde mi to trochu legračníkřečovité
No takove damy s pokrcenymi pazemi brazdici obchodak, to je kapitolka sama pro sebe
.
Velka, cerna kvalitni kabelka. Tu taham vsude. Pak mam jeaste 2 cerne crossbody, kdyz beru jen telefon a penezenku. Ja na kabelky moc nejsem.
Já jakožto studentka preferuji velké kabelky od Obag. Mimo školu někam do kavárny, kina atd. nosím menší kabelky přes rameno.
@mamina2017 píše:
Nesmíš nosit v kabelce 3 cihly
Staci jeden notas… Takze je mi fuk, co si mysli okoli, ja to jednostranně nosit nehodlam a mam batoh.
@Frei2 píše:
Já nosím igelitku s nápisem barvy/laky Hostivař
Snobe! Slušnej čech nosí recyklovanou igelitku Tesco z popelnice. Komu se to zdá nehygienický, obrátí ji naruby. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Snobe! Slušnej čech nosí recyklovanou igelitku Tesco z popelnice. Komu se to zdá nehygienický, obrátí ji naruby.
Od chlapa kolega chodí do práce s igelitkou
Co mám děti, tak jedině crossbody kabelky. Jaksi nezvládám mít kabelku na rameni a v každé ruce pazourku mláděte. Nosím kožený, přírodní barvy…Batohy nee, studentík už dávno nejsem.
Kabelek mám víc. Nosím v ruce, nebo crossbody.
Na rameni mi kabelka nějak nedrží
A vidím to často, jak si je ženy přidržují ![]()
Batůžky mi přijdou nepraktický, do kabelky hrábnu a mám ![]()
Jsem kabelkovy blazen, k drtive vetsine mam i boty.
Ani jedna snad nestala mene nez 4000 Kc.
Nemam rada zeny s batohem a zeny v lyzarskych bundach s elegantni kabelkou. To vzdycky v zime trpim.
@VitaminC píše:
Jsem kabelkovy blazen, k drtive vetsine mam i boty.
Dle módních návrhářů sladění kabelky a bot je už dávno out.
Kabelka má ladit s oblečením.
@Leenvecka píše:???
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylemzlatej batoh
@Leenvecka píše:
Hezky nehezky, jsem batuzkova a jsem na to hrda. Kabelky jsou priserne neprakticka zalezitost a popravde o holkach s kabelkou si dost casto myslim, ze to jsou proste slepice.
Nicit si zada kabalkou? ani omylemzlatej batoh
Tak slepice asi ne, nicméně jinak souhlasím, že kabelky jsou na parádu, batůžky na nošení. Dnes se vyrábí hezké městské, kožené, elegantní.
@cecetka píše:
Miluji kabelky. Mam nekolik barev i vzoru, jen ne cerne. Mou nejoblibenejsi barvou je pudrove ruzova. Nejoblibenejsi znacka Aneke… ty nejsou nudneKazdy rok si kupuji nejakou novou a nejakou starsi vyhodim.
To myslíš ty s tou holkou?
@Zeoli píše:
Tak slepice asi ne, nicméně jinak souhlasím, že kabelky jsou na parádu, batůžky na nošení. Dnes se vyrábí hezké městské, kožené, elegantní.
Sorry, ale batoh (ani kozenej) uz z podstaty nemuze byt elegantni, fakt ne-e
uz jen to, ze si tema popruhama zdeformujes cokoli na ramenou (proto elegantni slepice nosej kabelku v ruce a ne pres rameno) ![]()