Kadeřnice, jak postupujete při melírování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
20.3.13 08:29
@Olion píše:
@jenny.fields Do lékárny a tam si kup rovné nůžky.

díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.2.15 13:42

Ahoj,

Chodím k jedné kadeřnici, vždycky vysolím za střih, melír nemalé peníze. Háčkuje melír, stříhá poctivě a jsem spokojená…ale chci se zeptat, pokaždé mi melír v alobalu fénuje ( aby se urychlil proces) je to v pořádku? Nechá to tak zhruba 15-20 minut působit a pak tak 5 minut fénuje. Příjde mi totiž, že melír není ve výsledku až tak výrazný.

Taky vám to dělá kadeřnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.2.15 14:05
@22Denisa píše:
Ahoj,

Chodím k jedné kadeřnici, vždycky vysolím za střih, melír nemalé peníze. Háčkuje melír, stříhá poctivě a jsem spokojená…ale chci se zeptat, pokaždé mi melír v alobalu fénuje ( aby se urychlil proces) je to v pořádku? Nechá to tak zhruba 15-20 minut působit a pak tak 5 minut fénuje. Příjde mi totiž, že melír není ve výsledku až tak výrazný.

Taky vám to dělá kadeřnice?

Ahoj já jsem kadeřnice. Zahřívání je běžná věc, ten kdo nemá klimazon používá fén.
Já jsem tedy zastáncem že čím dýl to trvá tím je to šetrnější k vlasům a navíc mám pocit, že se to vybarví mnohem líp. Nemáš dlouhé vlasy? Někdy kadeřnice pospíchají… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
20.2.15 14:11

@22Denisa též jsem kadeřnice a potvrzuju že zahřívání je bežné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.5.17 12:20

Ahoj holky oživuji téma a jdu škemrat o radu.
Mám už dost šedivé vlasy(hlavně kontury kolem obličeje) několik let stále dobarvuji, ale tím jak mi vlasy rychle rostou a asi se barva i vymývá tak bych se mohla dobarvovat každý týden-to mě nebaví. Tak jsem se rozhodla, že už se barvit na svou tmavě hnedou nebudu a tak nějak zkombinujišedý melír(tak aby mých šedin nebylo vidět), do toho tmavý melír(jsem spíš jižní typ a světlé vlasy na mne nebudou vypadat hezky) a třeba i červený melír.
Chtěla jsem od kadeřnice aby mi stáhla hnědomahagonovou barvu, ale se ji do toho moc nechce, zase čekat až to odroste nemohu(musím chodit mezi lidi)Tak jsem se rozhodla, že si barvu stáhnu doma a pak k ni zajdu na melíry. Koupila jsem si lahvičku 12 procentního peroxidu a do toho ten prášek, ale jak na to :nevim:
Vím, že při melírech se prameny dávají do alobalu, ale když si chci napatlat celou hlavu??? :nevim: Nějaké rady???
Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.5.17 12:36

Nedělej to, 12% peroxid je silný, spálí ti vlasy a navíc budeš jak kuře. Zajdi ke kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.5.17 12:40

@Uju
To bych fakt nedelala, zprasis si to, znicis vlasy a ve finale te naprava u kadernice vyjde jeste dvakrat tolik…

• Citovat
  • Upravit
7090
1.5.17 12:54

@Uju barva se nestahuje tak že na ní napatláš 12% peroxid! Najdi si nějakou kadeřnici, která bude ochotná ti to stáhnout. Je to ale na několik návštěv a trvá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
1.5.17 13:08

No to fakt nedelej, kdyz uz to musis delat doma taka kup maximalne 6% peroxid a nekoho kdo to napatla protoze to musi byt vsude rovnomerny, jsem kadernice ale sama na sobe bych se do toho nepoustela. 12% peroxid je strasne silnej, znici vlasy, pouziva se hlavne na odbarveni hodne silnych a hodne tmavych vlasu a odbravuje strasne rychle nez stihnes dopatlat celou hlavu tak tam kdes zacla uz budes mit kuratkove zlutou… bez ke kadernici kde budou ochotni to stahnout, takle bys taky mohla skocit plesata, silny peroxid neodborne pouzity ty vlasy muze upalit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.5.17 14:12

Holky díky. No, kadeřnici jsem říkala svoji, ta mi řekla, že ani náhodou, že do toho nejde. Ptala jsem se i jinde, ale bylo mi řečeno, že to mám nechat odrůst-no což je blbost, už mám odrosty cca 3-4cm je to strašný, stydím se kamkoliv. Mám pocit, že nikdo s mejma vlasama nechce mít nic moc společného.
Myslíte, že kdybych tedy udělala jen melíry, že by ta šedivá míň tloukla do očí(než na tmavých vlasech)Pak bych možná mohla jít na krátko (nějak rozumně) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.5.17 22:10
@Uju píše:
Holky díky. No, kadeřnici jsem říkala svoji, ta mi řekla, že ani náhodou, že do toho nejde. Ptala jsem se i jinde, ale bylo mi řečeno, že to mám nechat odrůst-no což je blbost, už mám odrosty cca 3-4cm je to strašný, stydím se kamkoliv. Mám pocit, že nikdo s mejma vlasama nechce mít nic moc společného.
Myslíte, že kdybych tedy udělala jen melíry, že by ta šedivá míň tloukla do očí(než na tmavých vlasech)Pak bych možná mohla jít na krátko (nějak rozumně) :nevim:

Z kterého kraje jsi? Je smutné, že ti kadeřnice nechtějí vyhovět. Říkám, všechno jde, jenom chtít. Samozřejmě tak, aby vlasy zůstaly zdravé. Najdi profesionální salon, kde pracují s L'oreálem a tam ti vlasy „stáhnou“ Efassorem. Jinak jemný pěkný melír může taky pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.5.17 17:13

Z Královéhradeckého ale tak z koutku, takže do HK dost daleko a přijde mi divný jet tam. Jinak ono mám za to, že z toho mají strach, že si myslí, že to bude hrozný a že nedokážou nakonec udělat šedivou :nevim: To mi tedy řekla jen ta má narovinu, že se ji do toho nechce a že šedou nedá tak abych nepřišla o vlasy.
Jinak sama mám z tohoto kroku strach, jsem jižní typ, světlá plěť s žlutým podténem tmavé oči a výrazné obočí a rty, představa světlého odstínu k mému xichtu mě taky děsí, ale pokud nechci být u kadeřnice jako doma, tak jinou možnost nemám. Taky jsem říkala, že k tomu dám jiný střih, takže teď tápu taky v tom, kulatý obličej+pěkně vyžraný tvářičky a dvojtá brada, jsem si říkala, že v šedé budu dost uťáplá, takže asi by to chtělo střih trochu trhlý, ale aby zase prodlužoval obličej a nebyl náročný na údržbu.

Takže taky pokud by ste viděli něco vhodného tak dejte odkaz na obrázek, protože já tápu a to fest :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.5.17 17:22

@Uju pockej ty chces sedivou? To se nedivim ja z puvodniho prispevku pochopila ze chces nejaky tmavsi melir… to se nedivim, do toho bych taky nesla, ono je jedna vec stahnout barvu a prebarvit to na jinou a jina vec stahnout barvu a chtit tam puvodni sedivou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.5.17 19:55

@Kriss Tina No, ano, chtěla bych šedivou, Ne po celé hlavě ale moje představa by byla cca 70procent tmavé a v tom zbytek melírů-šedivých-právě aby se v tom zakryly ty moje šediny, kterých je fakt hodně(máme to v rodině moje mamka byla úplně bílá v 35 no a já kdybych se nebarvila, tak k tomu ve svých 36 nemám úplně daleko:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.5.17 19:56

Ono jsem si myslela, že bych si stáhla barvu a na to dala ještě šedivý melír, protože předpokládám, že na barvu mi nechytne.

Ta šedivá není úplně 100 pro původní, teď mám vlasy prošedivělé z cca 40 procent tipuju u obličeje 90 procent, zbytek hlavy tak šedivá naní -zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat