Kadeřnictví v Teplicích

305
5.6.16 10:36

kadeřnictví v teplicích

Ahoj :mavam: chtěla jsem se zeptat, doporučila by mi nějaká tepličanda skvělou kadeřnici? kdo má vzkušenosti, ptž já si barvím už 5 let vlasy na černou a už mě přestala bavit chtěla bych zkusit bílou barvu. říká se že z černé to moc nejde. ale mnoho žen mi zas řeklo že to jde ptž jedna pani udělala to stejné co já ted chci a má dnes krásně bílé vlasy ale že byla u profesionálky někde v praze. ale kvůli obarvení nepojedu do prahy..chtěla bych to ještě stihnout před kamarádky svatbou jsem pozvaná a chtěla bych tam jít už obarvená, svatba je za měsíc a půl. poradí mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
5.6.16 13:19

Salon Gabriela vám mohu doporučit ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.6.16 16:26

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.6.16 20:28

Kadeřnice Alena Plešáková, ve Štůrově ulici je skvělá, šikovná. Ale vím, že kolikrát jsme se taky bavili o barvení z černé na světlou, a říkala, že je to hodně složité. Respektive to asi jde, ale můžete o ty vlasy taky přijít 8o Pak je otázka, jak moc je to pro vás důležité a jak se vám chce riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
7.7.16 14:31
@Reynna píše:
Kadeřnice Alena Plešáková, ve Štůrově ulici je skvělá, šikovná. Ale vím, že kolikrát jsme se taky bavili o barvení z černé na světlou, a říkala, že je to hodně složité. Respektive to asi jde, ale můžete o ty vlasy taky přijít 8o Pak je otázka, jak moc je to pro vás důležité a jak se vám chce riskovat.

No o asy prijit teda rozhodne nechci. Rika mi spoustu lidi ze si znicim totalne vlasy tak asik necham si cernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí