Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj
chtěla jsem se zeptat, doporučila by mi nějaká tepličanda skvělou kadeřnici? kdo má vzkušenosti, ptž já si barvím už 5 let vlasy na černou a už mě přestala bavit chtěla bych zkusit bílou barvu. říká se že z černé to moc nejde. ale mnoho žen mi zas řeklo že to jde ptž jedna pani udělala to stejné co já ted chci a má dnes krásně bílé vlasy ale že byla u profesionálky někde v praze. ale kvůli obarvení nepojedu do prahy..chtěla bych to ještě stihnout před kamarádky svatbou jsem pozvaná a chtěla bych tam jít už obarvená, svatba je za měsíc a půl. poradí mi někdo?
Kadeřnice Alena Plešáková, ve Štůrově ulici je skvělá, šikovná. Ale vím, že kolikrát jsme se taky bavili o barvení z černé na světlou, a říkala, že je to hodně složité. Respektive to asi jde, ale můžete o ty vlasy taky přijít
Pak je otázka, jak moc je to pro vás důležité a jak se vám chce riskovat.
@Reynna píše:
Kadeřnice Alena Plešáková, ve Štůrově ulici je skvělá, šikovná. Ale vím, že kolikrát jsme se taky bavili o barvení z černé na světlou, a říkala, že je to hodně složité. Respektive to asi jde, ale můžete o ty vlasy taky přijítPak je otázka, jak moc je to pro vás důležité a jak se vám chce riskovat.
No o asy prijit teda rozhodne nechci. Rika mi spoustu lidi ze si znicim totalne vlasy tak asik necham si cernou.