Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Milé mamky potřebovala bych poradit neznáte některá kvalitní mackeup já používám zanačku essence jsem s ním spokojená ale pracuji v prostředí kde je tak 28 stupnů tak nemám ráda když se mě to začne roztékat po tváři chtěla bych se trošku namalovat ale z tohoto důvodů se do práci moc nemaluji existuje nějaký neroztékající co používáte v létě? ![]()
V létě používám jen BBcream, víc nesnesu když jsou vedra… BB, řasenka, lesk a jdu…
Ja pouzivam makeupy znacky dermacol. Maji ruzne druhy prodle typu pleti. Urcite si mezi nimi vyberes. Super je i Vichy. V lekarnach k nim mivaji vzorecky. Take maji vice druhu dle typu pleti. Ani jedna znacka se mi nerozteka, a to mivam v lete v kancelari 30 uplne bezne…
Super držák je od Rimmelu Lasting finish 25hod, to je můj věrný parťák nejen v zimě ale právě i v létě a to se potím fakt hodně.. Ale je zase takový krémovější, takže pokud máš mastnější pleť, tak nevím nevím.
Ještě mě napadla jedna vychytávka - pod makeup používám kromě krému i podkladovou bázi. makeup drží a nehne se.
@nozu píše:
Ještě mě napadla jedna vychytávka - pod makeup používám kromě krému i podkladovou bázi. makeup drží a nehne se.
no nevim. za me - cim vic vrstev na sebe tim rychleji se zpoti.
@loulek v létě bb cream, makeup se rozteče snad každý ve velkých vedrech. Pro výdrž pod to bázi, není to brané jako vrstva navíc, je tělová a makeup na ní víc přilne a déle drží. Já používám Rimmel a Dermacol ![]()
@Ali-Ali píše:
hele a já mám zase zkušenost, že víc mi teče samotně použitý BB cream než kompletní make-up na podkladové bázi… Tohle si musí každá otestovat sama na sobě podle své vlastní pleti.
Hlavně ne jakýkoli Chanel, ten jsem několikrát zkusila různé typy a hrůza!! Jinak urcite používej podkladovou bázi a pod bázi jeste fixační krémy.
@Ali-Ali píše:
Je důležité použít správné vrstvy. Hydratační krém a podkladová báze jsou ideální. Když si naneseš něco hodně mastného, rozteče se i sebelelší make-up.
@loulek, já momentálně pěju ódy na Esteé Lauder Double Wear. Drží jako přibitý, vypadá přirozeně, pěkně se používá a nevyvolává pocit masky
. Lepší make-up jsem dosud nevyzkoušela (a to se líčím už pár pátků). A stačí ho opravdu kapka k dokonalému krytí ![]()
@KPKristy píše:
Je důležité použít správné vrstvy. Hydratační krém a podkladová báze jsou ideální. Když si naneseš něco hodně mastného, rozteče se i sebelelší make-up.@loulek, já momentálně pěju ódy na Esteé Lauder Double Wear. Drží jako přibitý, vypadá přirozeně, pěkně se používá a nevyvolává pocit masky. Lepší make-up jsem dosud nevyzkoušela (a to se líčím už pár pátků). A stačí ho opravdu kapka k dokonalému krytí
A kde kupuješ?
@Mom.of.4 píše:
Hlavně ne jakýkoli Chanel, ten jsem několikrát zkusila různé typy a hrůza!! Jinak urcite používej podkladovou bázi a pod bázi jeste fixační krémy.
To, že je hrozný pro tebe neznamená, že bude hrozný pro všechny ![]()
@loulek, ideálně si dojdi do lepší parfumerie, vyžádej vzorečky, případně se nechej nalíčit a uvidíš..
@Callipo90 píše:
A kde kupuješ?
objednala jsem na krasa.cz
V parfumerii stojí 1250,–, na netu jsem platila 850,– i s poštovným ![]()
Samozřejmě jsem se rozhodla až podle vzorečku, takhle drahou věc bych na blind nekoupila. Ale opravdu jsem z něj nadšená!