Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Normální to je, plně kojené děti nemusí kakat až 14 dní. Věř mi,jedno takové mám doma. Jiná věc je, že den až dva dny před kakáním byly probrečený a upravilo se to až po 3 měsících.
Zdravím
holky zajímalo by mě když už se tady řeší kakání tak konzistence toho výtvoru
nevadí když je to trošku řidší než míchaná vajíčka??
malá má 17 dní zezačátku moc kadit nechtěla a když už tak to bylo takové husté docela a tedka jak jsem ji začla kojit po 2 hodinách na doporučení lékařky tak mi kadí několikrát denně ale je to právě taková řidší kaše barva jak hořčice
je to hrozné tak rozebírat ale člověk nikdy neví ![]()
@Nicolink Mě taky malá (je jí měsíc) kajdí v podstatě „hustší vodu“. Rozhodně v tom nikde konzistenci míchaných vajíček nevidím
Všechno je to vsáknuté v plíně.
Takže čekám na rady ![]()
Myslím, že je to normální - syn to měl někdy taky tak, někdy to bylo až pastovité, že měl chudák problém to vytlačit.
@Nicolink
V porodnici když dávali synovi UM tam měl kašičku… doma je plně kojen, je mu 5 týdnů a to je jen řídká hořčice - takže tak… kdyby si chtěla foto není problém ![]()
Ahoj maminky porád me mála nekaká po tydnu třeba se pokaká že toho je plná plínka a pak mě zase nekaká treba další tyden:(je to normální? děkuju všem co poradí. ![]()
@Anix jako už mi to řešení toho kakání příjde uplně ujeté
ale ještě mám takový dotaz..dcerce se to jakoby i natahuje
je to taková konzistence řídká ale tahavá
fotku klidně můžu taky přiložit
no začala asi více pít protože mi proprdí i 4 plenky a to zezačátku kakat nechtěla
jsou jí 3 týdny ![]()
@Lka
jj je to normální
mi doktorka říkala, že kakat nemusí několik dní i týden a to malé jsou teprve 3 týdny…takže pokud se nějak netrápí a není neklidná tak je to v pohodě…ta naše se rozkakala že se mi kolikrát do té plíny ani nechce
ale zezačátku fakt kakat nechtěla
Zdravím všechny maminky,
naše třítýdenní Klárka, plně kojená, kaká pořád. Co prdík to pokakaná plína, nevíme jestli je to v pořádku takhle časté kakání, jelikož má stoličku správné konzistence a hustoty, horší je že má z toho neustálého kakání opruzenou prdelku
Tímto by jsme se chtěli zeptat zda se najde někdo se stejným problémem a co by mohlo pomoc na opruzeninky??děkujem za pomoc ![]()
@…ŠB… píše:
Zdravím všechny maminky,
naše třítýdenní Klárka, plně kojená, kaká pořád. Co prdík to pokakaná plína, nevíme jestli je to v pořádku takhle časté kakání, jelikož má stoličku správné konzistence a hustoty, horší je že má z toho neustálého kakání opruzenou prdelkuTímto by jsme se chtěli zeptat zda se najde někdo se stejným problémem a co by mohlo pomoc na opruzeninky??děkujem za pomoc
Je to normální, syn taky kadil o106. Na opruzeniny nám pomáhá Sudocream, ale v tomto věku tedy ještě žádné neměl
Začalo to až po 1,5 roce a se zuby. Takže mě napadá, jestli ji nedráždí spíš nějaké vlhčené ubrousky (ty jsme nikdy nepoužívali. Jinak samozřejmě ihned přebalit ![]()
Ahoj holky zase mám dotázek
malé je pět týdnů a kousek a stále asi trpí na větry..jako strašně prdí takže ven to jde ale hrozně se pořád kroutí a pláče…ted poslední dva dny je strašně protivná, neklidná, uňamraná a u prsu by chtěla být pořád…krmím ji i po hodině a stejně je neklidná…a dost ji po jídle bublá v břiše je to normální?? četla jsem o nějakém růstovém spurtu myslíte, že tím může zrovna procházet?? ![]()
@Nicolink Podle mě tvůj popis přesně sedí na růstový spurt. Taky jsme to měli. Vydrž, mělo by to trvat cca týden. Hlavně to opravdu zkus vydržet a nezačít přikrmovat ![]()