Kakání miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
24.6.11 21:04

Normální to je, plně kojené děti nemusí kakat až 14 dní. Věř mi,jedno takové mám doma. Jiná věc je, že den až dva dny před kakáním byly probrečený a upravilo se to až po 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.7.13 12:40

Zdravím :) holky zajímalo by mě když už se tady řeší kakání tak konzistence toho výtvoru :D nevadí když je to trošku řidší než míchaná vajíčka?? :mrgreen: malá má 17 dní zezačátku moc kadit nechtěla a když už tak to bylo takové husté docela a tedka jak jsem ji začla kojit po 2 hodinách na doporučení lékařky tak mi kadí několikrát denně ale je to právě taková řidší kaše barva jak hořčice :D je to hrozné tak rozebírat ale člověk nikdy neví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6788
22.7.13 12:42

@Nicolink Mě taky malá (je jí měsíc) kajdí v podstatě „hustší vodu“. Rozhodně v tom nikde konzistenci míchaných vajíček nevidím :nevim: Všechno je to vsáknuté v plíně.
Takže čekám na rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.7.13 12:45

Myslím, že je to normální - syn to měl někdy taky tak, někdy to bylo až pastovité, že měl chudák problém to vytlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.7.13 13:26

Jako já myslím, že radši řidší než tuhé ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4607
22.7.13 13:26

@Nicolink
V porodnici když dávali synovi UM tam měl kašičku… doma je plně kojen, je mu 5 týdnů a to je jen řídká hořčice - takže tak… kdyby si chtěla foto není problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
23.7.13 20:24

Ahoj maminky porád me mála nekaká po tydnu třeba se pokaká že toho je plná plínka a pak mě zase nekaká treba další tyden:(je to normální? děkuju všem co poradí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.7.13 23:00

@Anix jako už mi to řešení toho kakání příjde uplně ujeté :D ale ještě mám takový dotaz..dcerce se to jakoby i natahuje :mrgreen: je to taková konzistence řídká ale tahavá :mrgreen: fotku klidně můžu taky přiložit :mrgreen: no začala asi více pít protože mi proprdí i 4 plenky a to zezačátku kakat nechtěla :D jsou jí 3 týdny :)

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
26.7.13 23:00

@Lka
a kolik je malé?? :)

• Citovat
  • Upravit
Lka
46
27.7.13 16:31

2mesíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
27.7.13 17:31

@Lka
jj je to normální ;) mi doktorka říkala, že kakat nemusí několik dní i týden a to malé jsou teprve 3 týdny…takže pokud se nějak netrápí a není neklidná tak je to v pohodě…ta naše se rozkakala že se mi kolikrát do té plíny ani nechce :D ale zezačátku fakt kakat nechtěla

• Citovat
  • Upravit
...ŠB....
11.8.13 17:42

Zdravím všechny maminky,
naše třítýdenní Klárka, plně kojená, kaká pořád. Co prdík to pokakaná plína, nevíme jestli je to v pořádku takhle časté kakání, jelikož má stoličku správné konzistence a hustoty, horší je že má z toho neustálého kakání opruzenou prdelku :( Tímto by jsme se chtěli zeptat zda se najde někdo se stejným problémem a co by mohlo pomoc na opruzeninky??děkujem za pomoc ;)

• Citovat
  • Upravit
5436
11.8.13 20:22
@…ŠB… píše:
Zdravím všechny maminky,
naše třítýdenní Klárka, plně kojená, kaká pořád. Co prdík to pokakaná plína, nevíme jestli je to v pořádku takhle časté kakání, jelikož má stoličku správné konzistence a hustoty, horší je že má z toho neustálého kakání opruzenou prdelku :( Tímto by jsme se chtěli zeptat zda se najde někdo se stejným problémem a co by mohlo pomoc na opruzeninky??děkujem za pomoc ;)

Je to normální, syn taky kadil o106. Na opruzeniny nám pomáhá Sudocream, ale v tomto věku tedy ještě žádné neměl :nevim: Začalo to až po 1,5 roce a se zuby. Takže mě napadá, jestli ji nedráždí spíš nějaké vlhčené ubrousky (ty jsme nikdy nepoužívali. Jinak samozřejmě ihned přebalit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
13.8.13 20:21

bublání v bříšku

Ahoj holky zase mám dotázek :) malé je pět týdnů a kousek a stále asi trpí na větry..jako strašně prdí takže ven to jde ale hrozně se pořád kroutí a pláče…ted poslední dva dny je strašně protivná, neklidná, uňamraná a u prsu by chtěla být pořád…krmím ji i po hodině a stejně je neklidná…a dost ji po jídle bublá v břiše je to normální?? četla jsem o nějakém růstovém spurtu myslíte, že tím může zrovna procházet?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6788
14.8.13 11:37

@Nicolink Podle mě tvůj popis přesně sedí na růstový spurt. Taky jsme to měli. Vydrž, mělo by to trvat cca týden. Hlavně to opravdu zkus vydržet a nezačít přikrmovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí