Kam do Řecka v létě s ročním mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
23.11.10 08:30

Pettulle-přemýšlíme nad Tunisem či Djerbou.Jsme zvyklý z Řecka na průhledný moře.Takže i když v katalogu píší že moře je průzračné,tak Tunis díky písku má moře zvířené a kalné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verusha4
23.11.10 09:17
lasička1 píše:
Pettulle-přemýšlíme nad Tunisem či Djerbou.Jsme zvyklý z Řecka na průhledný moře.Takže i když v katalogu píší že moře je průzračné,tak Tunis díky písku má moře zvířené a kalné?

Moře je na Djerbe pěkné, akorád ta nesmíte jet hned nazačátku sezony ( květen, červen) a zároveň nejezdite po létu( konec srpna, září) v moři jsou všude řasy. Jinak ten přelom červen-červenec, červenec- srpen) krásnééééé a teplé moře.

• Citovat
  • Upravit
verusha4
23.11.10 09:21

Jinak teda cenově za těch 25 tisíc pro dva dospěláky, plus o něco méně ty děti, všude maji akce pro malé děti takže bych řekla že za těch 35- 40 tisic by ste vyšli bezproblému v luxusním hotelu all in.. my jsme s přítelem byli na Djerbě min. rok a vešli jsme se 8.500,– Kč pro jednoho.. All in , ****, pul hodky autobusem od letiště. překrásnej hotel, plno zábavy a vyžití pro děti, jela bych tam zase!!!

• Citovat
  • Upravit
17984
23.11.10 10:20

Holky, děkuju moc za postřehy :hug:

Nakonec letíme na Kos, hotel Marmari beach 8-)
Už se moc těším :dance:

…ještě ty golfky pořídit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.11.10 10:27
Bébka píše:
Holky, děkuju moc za postřehy :hug:

A můžu vědět, na kolik vás to vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.11.10 10:35
hkac píše:
Bébka píše:
Holky, děkuju moc za postřehy :hug:

A můžu vědět, na kolik vás to vyjde?

Je to raketa 2 dospěláci plus mimi 46tis :roll:

Nejhorší je, že za dítě do 2 let se platí 1000 a za dítě 2-13 let nic! Nechápu proč! Vždyť nemá nárok na sedadlo v letadle, nezabere postel, a skoro nic nesní :cert: :cert: Navíc chtějí 5 € za den půjčení postýlky :twisted: , tak si jí bereme s sebou. Jeli bysme jinam, ale jedou tam ostatní, tak nemůžeme trhat partu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.11.10 10:38

No tak to je síla. Já našla i dvě děti zdarma (samozřejmě ne tak docela - letištní poplatky atp), ale chtějí to zarezervovat do začátku prosince, což kvůli manželově práci nemůžeme. U nás připadá v úvahu asi jen lást minute - odlet zítra :D (samozřejmě až v létě), takže teď zjišťuju jen předběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.11.10 12:15

Verusho-to jsi mě moc nepotěšila,počítala jsem Tunis v červnu.Někde jsem slyšela o řasách v moři,ale nevěděla jsem zda je to sezonní,nebo trvale,nebo náhoda.Jako na Kosu-proto jsme Kos zavrhli.Řasy jsou tam v různém období a nejde říct,že některé období by mohlo být bez řas.A řasy,to je věc,kterou opravdu nemám ráda a která by mě kazila dovolenou. :cry: A v létě bych do Tunisu nechtěla,nemáme rádi úmorný vedra.Ale jsem moc ráda za tento postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verusha4
23.11.10 13:34
lasička1 píše:
Verusho-to jsi mě moc nepotěšila,počítala jsem Tunis v červnu.Někde jsem slyšela o řasách v moři,ale nevěděla jsem zda je to sezonní,nebo trvale,nebo náhoda.Jako na Kosu-proto jsme Kos zavrhli.Řasy jsou tam v různém období a nejde říct,že některé období by mohlo být bez řas.A řasy,to je věc,kterou opravdu nemám ráda a která by mě kazila dovolenou. :cry: A v létě bych do Tunisu nechtěla,nemáme rádi úmorný vedra.Ale jsem moc ráda za tento postřeh.

NO tak musím ti napsat něco s těma umornýma vedrama. Když jsme přileteli na letište v letadle nam řekli ze je velku 38 stupnu:D:D tak řikam to padnu, nemam sanci vydrzet. teploty se splhaly az ke 40( behem rekreace) ale tim ze foukal vetrik tak bych rekla ze tam bylo jak u nas vletě. Takže nic moc strasneho.. takže se vedra bat nemusis..

• Citovat
  • Upravit
4257
23.11.10 16:48

Bébka - na Kosu - Marmari,akorát v jiném hotelu jsme byli letos! :pankac: :pankac: :pankac: Chceš-li podrobnější info - dej vědět… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.11.10 21:44

Jen bych chtěla upzornit,kdo máte dítko starší 2let,neváhejte s nákupem zájezdu. Dětské letenky zdarma,už v podstatě nejsou.
My jsme to řešili minulý týden,měli jsme vybrané Turecko,a letenku jsme sehnali až na 20.9. :roll: Snad bude ještě hezky :roll:
Celý červen,začátek září vyprodán.Letíme s Fischerem.

Jinak v Řecku,co jsem prohlížela,se mi nejvíce líbily hotely sítě Mitsis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.11.10 22:51

Ajéjje,to si děláš srandu.No tak to je v pytli.Protože nejsme úplně rozhodnutí a taky musíme letět s fischerem.A nevíš kolik stojí dětská letenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.11.10 09:35

My takhle dopředu nemůžeme nic plánovat :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
24.11.10 20:53

Petro: dětská letenka stojí 9.990,– Docela rozdíl zadara či ne… :roll:

Hkac: Fischer nabízí v rámci first minute bezplatnou změnu termínu či destinac ještě týden před odjezdem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.11.10 21:01
befana píše:
Petro: dětská letenka stojí 9.990,– Docela rozdíl zadara či ne… :roll:Hkac: Fischer nabízí v rámci first minute bezplatnou změnu termínu či destinac ještě týden před odjezdem :wink:

Týden před odjezdem je pořám moc. Když jsme měli rodinnou veleoslavu (domluvenou se širokým příbuzenstvem několik měsíců dopředu), tak jsme málem neodjeli, páč manžel musel rychle udělat něco do práce. :roll:

Takže u nás fakt připadá v úvahu jedině varianta last minute (a to doslova :lol: ).

Navíc když je vyprodáno to nejepší už teď, tak bych se i bála, že pak nebude z čeho vybírat. Takhle prostě poletíme nebo budem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí