Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pettulle-přemýšlíme nad Tunisem či Djerbou.Jsme zvyklý z Řecka na průhledný moře.Takže i když v katalogu píší že moře je průzračné,tak Tunis díky písku má moře zvířené a kalné?
lasička1 píše:
Pettulle-přemýšlíme nad Tunisem či Djerbou.Jsme zvyklý z Řecka na průhledný moře.Takže i když v katalogu píší že moře je průzračné,tak Tunis díky písku má moře zvířené a kalné?
Moře je na Djerbe pěkné, akorád ta nesmíte jet hned nazačátku sezony ( květen, červen) a zároveň nejezdite po létu( konec srpna, září) v moři jsou všude řasy. Jinak ten přelom červen-červenec, červenec- srpen) krásnééééé a teplé moře.
Jinak teda cenově za těch 25 tisíc pro dva dospěláky, plus o něco méně ty děti, všude maji akce pro malé děti takže bych řekla že za těch 35- 40 tisic by ste vyšli bezproblému v luxusním hotelu all in.. my jsme s přítelem byli na Djerbě min. rok a vešli jsme se 8.500,– Kč pro jednoho.. All in , ****, pul hodky autobusem od letiště. překrásnej hotel, plno zábavy a vyžití pro děti, jela bych tam zase!!!
Holky, děkuju moc za postřehy ![]()
Nakonec letíme na Kos, hotel Marmari beach ![]()
Už se moc těším ![]()
…ještě ty golfky pořídit… ![]()
Bébka píše:
Holky, děkuju moc za postřehy![]()
Nakonec letíme na Kos, hotel Marmari beach
…ještě ty golfky pořídit…
Už se moc těším
A můžu vědět, na kolik vás to vyjde?
hkac píše:Bébka píše:A můžu vědět, na kolik vás to vyjde?
Holky, děkuju moc za postřehy![]()
Nakonec letíme na Kos, hotel Marmari beach
…ještě ty golfky pořídit…
Už se moc těším
Je to raketa 2 dospěláci plus mimi 46tis ![]()
Nejhorší je, že za dítě do 2 let se platí 1000 a za dítě 2-13 let nic! Nechápu proč! Vždyť nemá nárok na sedadlo v letadle, nezabere postel, a skoro nic nesní
Navíc chtějí 5 € za den půjčení postýlky
, tak si jí bereme s sebou. Jeli bysme jinam, ale jedou tam ostatní, tak nemůžeme trhat partu ![]()
No tak to je síla. Já našla i dvě děti zdarma (samozřejmě ne tak docela - letištní poplatky atp), ale chtějí to zarezervovat do začátku prosince, což kvůli manželově práci nemůžeme. U nás připadá v úvahu asi jen lást minute - odlet zítra
(samozřejmě až v létě), takže teď zjišťuju jen předběžně.
Verusho-to jsi mě moc nepotěšila,počítala jsem Tunis v červnu.Někde jsem slyšela o řasách v moři,ale nevěděla jsem zda je to sezonní,nebo trvale,nebo náhoda.Jako na Kosu-proto jsme Kos zavrhli.Řasy jsou tam v různém období a nejde říct,že některé období by mohlo být bez řas.A řasy,to je věc,kterou opravdu nemám ráda a která by mě kazila dovolenou.
A v létě bych do Tunisu nechtěla,nemáme rádi úmorný vedra.Ale jsem moc ráda za tento postřeh.
lasička1 píše:
Verusho-to jsi mě moc nepotěšila,počítala jsem Tunis v červnu.Někde jsem slyšela o řasách v moři,ale nevěděla jsem zda je to sezonní,nebo trvale,nebo náhoda.Jako na Kosu-proto jsme Kos zavrhli.Řasy jsou tam v různém období a nejde říct,že některé období by mohlo být bez řas.A řasy,to je věc,kterou opravdu nemám ráda a která by mě kazila dovolenou.A v létě bych do Tunisu nechtěla,nemáme rádi úmorný vedra.Ale jsem moc ráda za tento postřeh.
NO tak musím ti napsat něco s těma umornýma vedrama. Když jsme přileteli na letište v letadle nam řekli ze je velku 38 stupnu:D:D tak řikam to padnu, nemam sanci vydrzet. teploty se splhaly az ke 40( behem rekreace) ale tim ze foukal vetrik tak bych rekla ze tam bylo jak u nas vletě. Takže nic moc strasneho.. takže se vedra bat nemusis..
Bébka - na Kosu - Marmari,akorát v jiném hotelu jsme byli letos!
Chceš-li podrobnější info - dej vědět… ![]()
Jen bych chtěla upzornit,kdo máte dítko starší 2let,neváhejte s nákupem zájezdu. Dětské letenky zdarma,už v podstatě nejsou.
My jsme to řešili minulý týden,měli jsme vybrané Turecko,a letenku jsme sehnali až na 20.9.
Snad bude ještě hezky ![]()
Celý červen,začátek září vyprodán.Letíme s Fischerem.
Jinak v Řecku,co jsem prohlížela,se mi nejvíce líbily hotely sítě Mitsis ![]()
Ajéjje,to si děláš srandu.No tak to je v pytli.Protože nejsme úplně rozhodnutí a taky musíme letět s fischerem.A nevíš kolik stojí dětská letenka?
Petro: dětská letenka stojí 9.990,– Docela rozdíl zadara či ne… ![]()
Hkac: Fischer nabízí v rámci first minute bezplatnou změnu termínu či destinac ještě týden před odjezdem ![]()
befana píše:
Petro: dětská letenka stojí 9.990,– Docela rozdíl zadara či ne…Hkac: Fischer nabízí v rámci first minute bezplatnou změnu termínu či destinac ještě týden před odjezdem
Týden před odjezdem je pořám moc. Když jsme měli rodinnou veleoslavu (domluvenou se širokým příbuzenstvem několik měsíců dopředu), tak jsme málem neodjeli, páč manžel musel rychle udělat něco do práce. ![]()
Takže u nás fakt připadá v úvahu jedině varianta last minute (a to doslova
).
Navíc když je vyprodáno to nejepší už teď, tak bych se i bála, že pak nebude z čeho vybírat. Takhle prostě poletíme nebo budem doma.