Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebuju poradit kam jet o velikonocích kde bude aspoň trošku teplo (u moře) nebo nějaké lázně, případně hotel/penzion s vnitřním bazénem a hernou pro děti. Měla jsem v plánu pobyt v Jeseníkách, ale má být dost zima, tak vybírám narychlo něco jiného. Díky za typy
Nechci tě zrazovat, ale na začátku března mi bylo řečeno, že nejsou téměř žádné letenky do SAE, Egypta nebo Kapverdských ostrovů. Zkus Maďarsko, termály.
Jedem Maďarsko, termaly, ale před měsícem a půl už bylo dost problém sehnat ubytování…
Zběžně jsem koukla na německé cestovky a na Velikonoce je tam spousta zájezdů. Ale ne každý má možnost létat z Německa či Rakouska, takže chápu. Věřím že nějaký last jde sehnat i tady, ale asi bude třeba kompromisů.
Také si myslím, že budeš mít problém s ubytováním, případně letenkami. Rezervovali jsme před měsícem Beskydy a měli plno.
@esterka.z.brna Vidím, že jsi z Brna. To je do Vídně sjízdné dobře. My letíme na Velikonoce do Egypta. Ještě bys toho na německých cestovkách našla dost.
@esterka.z.brna píše:
Turecko nebo Tunisko asi moc bezpečné není že
Teď tam nebude ještě moc teplo.
@esterka.z.brna píše:
@berusa.m do Egypta nechci
No ale potom už ti v tomto čase zbývají pouze vzdálenější destinace jako karibik nebo thajsko a asie. V Evropě je prostě u moře v dubnu kosa.